В очакване на новият треньор! Кой ли ще е?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Вашите варианти за треньор на Левски
Йовов... Според мен само той ще ви оправи !
Ако назначат този сръбски анонимник Янкович, обявявам цялото ръководство на ПФК Левски 1914 АД за НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ИДИОТИ в световния футбол
И ще приключа да се интересувам от този клуб, докато не покажат, че са поне лекинко АДЕКВАТНИ на ситуацията!

- milen.hristov
- Контакти:
Red_Neck написа:Аз ви предлагам доц. д-р Марин Иванов! Много сериозна кандидатура!
Декан на факултета по География в СУ "Кл. Охридски".
Хем да не се губите по Европата всяка година, хем тънко ще ви излезе.
![]()
![]()
Не сме българското правителство за да назначаваме такива експерти в своята област
- amstel_beer
- Контакти:
Треньор на средна възраст (45-55 г.) като аз предлагам Томислав Ивкович, а за българин, никой освен Любо Пенев. 

-
- Контакти:
Херо и Мъри имат отбори така че според мен варианта с българин като треньор е изчерпан.От спряганите варианти единственно Люпко Петрович,може да стабилизира отбора за една година.
-
- Контакти:
По важно е 4е Д Димов остава .
Вячеслав Грозни
идеалния треньор-млад меринджей

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
hellyeah написа:Гочето изповядва футбол отпреди 20 години , Гочето и Люпко са смешни кандидатури ,сигурно искат да се пенсионират в клуба .
ооо вярно. Модерен футбол... Трябва да приличат играчите на латино педали/цигани и да ги бива в изпълнение на "лебедово езеро". Модерни дивотии... С къв футбол ни биха тия отбори? С къв футбол ни елиминира Бате и ко? С печеливш.... няма модерен и стар - им само печеливш.
Сър Алекс като играеше до последно 4-4-2 с доста мачове ... какво? Реднап с какво е лош ? Играят опростено хората и постигат това което трябва, а не да се правим на шантави. Най-простия начин е най-правилен. Скрити деветки, скрити десетки, смяна на местата, 1000 паса - я без тия. 4-4-2 - високия и ниския напред, опорните халфове към външния халф, той тича по тъча и вади топката. Какво сложно има?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
1. Вили Вуцов
2. "Добре сме игро, али сме намали шансо"
2. "Добре сме игро, али сме намали шансо"