Ганчев: Единственото ми условие бе ЦСКА да започне на чисто
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Ганчев: Единственото ми условие бе ЦСКА да започне на чисто
Ще напиша пак едно от по-старите си мнения.
Някой да вижда приликите с това,което е казал Ганчев
Според мен варианта е доста по-различен от всички дискутирани тук.
ГГ до няколко дни ще съобщи ,че се отказва от сделката с нещо тривиално(външният дълг на Босна,отиването на "машината" в Барса
),като например:
Дори 1% от привържениците на ЦСКА да не ме искат ,то аз няма да вляза в ЦСКА.
При,което всички Цесекари ще му ръкопляскаме и ще кажем това е "човека",жалко ,че няма да дойде.
Тихомълком в управата на ЦСКА ще влезе нов човек,който ще подчинен на ГГ и който ще притежава 49% или по-малко от акциите(ако изведнъж дойде нов собственик на Армията ще е твърде очебийно).
CSKA 78 Мнения: 26Регистриран на: 16 Юни 2011 12:23
ГГ до няколко дни ще съобщи ,че се отказва от сделката с нещо тривиално(външният дълг на Босна,отиването на "машината" в Барса

При,което всички Цесекари ще му ръкопляскаме и ще кажем това е "човека",жалко ,че няма да дойде.
Тихомълком в управата на ЦСКА ще влезе нов човек,който ще подчинен на ГГ и който ще притежава 49% или по-малко от акциите(ако изведнъж дойде нов собственик на Армията ще е твърде очебийно).
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
patron написа:Hrabar написа:patron написа:ГГ ни предаде два пъти за една година, а предатели в ЦСКА нещем, имаме си достатъчно гробокопачи в момента!
По-малоумно мнение няма! С какво те е предал Гриша Ганчев? Че не иска да се занимава с титаничните боклуци ли?
Малоумният май си ти в случаят! Как се занимаваше с тях досега като ги знае какви боклуци са? Джуджето се изгаври с всички червени фенове като абдикира от ЦСКА един ден след като клубът се отказа от участие в Европа именно за да стане възможно едно сливане и клубът да започне на чисто! ПРЕДАТЕЛ!
Ти си наистина малоумник бе. Кой свестен бизнесмен ще иска да оправя дълговете на трети лица.
- mistreated
- Контакти:
CSKA 78 написа:Ще напиша пак едно от по-старите си мнения.
ГГ до няколко дни ще съобщи ,че се отказва от сделката с нещо тривиално(външният дълг на Босна,отиването на "машината" в Барса),като например:
Не се надявай на втората част от мнението ти.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
DANS написа:Hrabar написа:DANS написа:Ганчев се изплаши че Мафията БСП69ДПС сдава властта, за съжаление авантюрата на Ганчев завършва със съсипията на ЦСКА, искаше "на чисто" ПОЛУЧИ ГО вече няма ЦСКА, какво още иска тариката от Микре!
Знаеш ли, ти си някакъв платен политически драскач. Пак ще те попитам, ти наясно ли си, че твоят любим Боко Мутрата е лично отговорен за това, че даваше концесиите на титаничните боклуци, само и само да се разсипе клуба. И успя! Недай си боже тиквата да се върне на власт, че от титаните стават непоклатими. Не че нещо друго ще се случи, просто това, което е необходимо да се случи, ще се забави във времето.
Единственият проблем на ЦСКА се казва Титан. Много е прав Гриша Ганчев!
Първо, ако съм платен да ми изсъхне х-я, ако не твоя! Аз не знам по какъв друг начин да отговоря на простотиите които пишеш!
Вземи погледни как 2008 г. защитавах ЦСКА от изстъпленията на Трактора, ДАНС(не случайно профила ми е кръстен така), БФС и Б. Михайлов! Вземи погледни и прочети как миналата година защитавах Присо! Аз съм цесекар на дела а не на думи като теб, не може ГЕРБофобията да е водеща във всичките ти писания, за твое сведение съм във форума преди да го има ГЕРБ!
Но моята информация за теб е точно такава.
Дълговете към МО откога са, 23 години ЦСКА плаща наем за "Армията" и базите, а отбора на всички власти и преди всичко на ДС комунистите отдавна си има собствен стадион, ББ едиствн се опита да премахне тази НЕПРАВДА!
В Борисовата градина бе и членът на УС на клуба Емил Костадинов, а по-късно пристигнаха изпълнителният директор Венци Живков и Георги Илиев. Фенове на "армейците" се оплакаха пред Майкъла, че звъняли на Гриша Ганчев, но той не им вдигал. Илиев им отвърна, че Ганчев не вдига на много хора
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=434067
Мишоците постъпват така!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

mirodes написа:Някой може ли да ми обясни защо ЦСКА не взе лиценза на Литекс както се предвиждаше в началото?Тогава говореха,че сегашното дружество ЦСКА ще фалира,а Литекс ще се преименува на ЦСКА и ще се премести да играе в София.Каква е причината това да не стане-да не са искали някакъв дял в новото дружество и Титаните?Крайно време е някой да излезе и каже истината,а не само празни приказки.
Няма как Гриша Ганчев да рискува в такава политическа обстановка.От 1989г. до сега ЦСКА е била в пряка зависимост от това дали БСП е във властта.Хората,които са били ''собственици и спонсори'' на клуба,са били свързани с обръча от фирми на партията-майка.Като прибавим и неспособността,породена от малоумие,на всички назначени от БСП ''собственици'' на ЦСКА,сегашната ситуация беше неминуема.
Какво пречи на Гриша Ганчев,ако неговата фирма не е от гореспоменатите от обръчите на БСП,ако наистина обича ЦСКА,да основе,както много от феновете искат,нов клуб,който да запази инициалите ЦСКА и към тях да се добави 2013 например.Нека този клуб започне на чисто от по-долните групи и по подобие на Ботев-Пловдив да заиграе отново след няколко години в ''А'' група.На Гриша Ганчев му пречи несигурността от това,че БСП няма да е във властта и при това положение няма да има необходимите финанси за издръжката на клуба.Тази схема бе изиграна вече от Лупи и държавните пари на Кремиковци,но Лупи се оказа много нагъл и отдели,както се твърди в публичното пространство,много от тях за джоба си.Резултата се видя.Същото се случи и с титаните,назначени според някои от Първанов.На власт дойде ГЕРБ и обещаните средства ги нямаше.Резултата го виждаме сега.Затова продължавам да твърдя,че докато ръководните фактори в ЦСКА не слязат от крайцера ''Аврора'' и заживеят в реалността - 100 години по-късно,нищо добро не очаква клуба.
Че кой е тоя, дето няма да вземе ЦСКА, ако започва на чисто.
За сведение ВКР-то заяви, че Левски получава 7-8 милиона на година от спонсори, ТВ права и реклами. Това значи, че ЦСКА може при правилно управление да получава горе-долу същите приходи. Те и затова разни "благодетели" се натискат да прилапат марката, защото чрез тая клуб бая хора си уредиха живота. Само акционерно дружество е спасението, до 2-3 години при честно и принципно управление клубът ще се самоиздържа. Стига с тоя български манталитет, все да чакаме някой да дойде и да ни "оправи"...
За сведение ВКР-то заяви, че Левски получава 7-8 милиона на година от спонсори, ТВ права и реклами. Това значи, че ЦСКА може при правилно управление да получава горе-долу същите приходи. Те и затова разни "благодетели" се натискат да прилапат марката, защото чрез тая клуб бая хора си уредиха живота. Само акционерно дружество е спасението, до 2-3 години при честно и принципно управление клубът ще се самоиздържа. Стига с тоя български манталитет, все да чакаме някой да дойде и да ни "оправи"...

Последна промяна от pampi на 26 юни 2013 14:19, променено общо 1 път.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
efrona80 написа:
Ти си наистина малоумник бе. Кой свестен бизнесмен ще иска да оправя дълговете на трети лица.
А ти си най-големият умник в тая държава щом мислиш, че ГГ е свестен бизнесмен! Имаше възможност да вземе акциите за един лев и да покрие прословутите 12 милиона дългове, но някои хора са свикнали само да взимат като опре до даване е друго! НЯМА НИЩО БЕЗПЛАТНО НА ТОЗИ СВЯТ УМНИКО, КАМО ЛИ ЦСКА!!!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!
Добре, че ТИТАН взеха ЦСКА, че още 2008 ЦСКА щеше да изчезне от картата на футбола и щеше да му остане само историята. Вече 5 години ТИТАН плащат чужди дългове и потдържат отбора жив, а за благодарност не получиха подкрепа.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]