Кой иска да е модератор и защо?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кой иска да е модератор и защо?
Аз съм получавал бан за близо месец , заради въпрос : "Защо триеш коментари ? " . Тъпото е ,че коментарът си беше на място , но просто не се хареса на славията , защото го уличаваше в некомпетентност. Преди 5 години форумът на ботев беше винаги в топ 3 , а сега никой не пише в него , въпреки възхода на отбора .
Не ви ли е срам да пускате такива теми, точно вие така наречените модератори в Гонг.бг??? Аз лично съм получавал бан тук може би поне 30-40 пъти. От тях може би 5-6 са били заслужени, останалите при неясни обстоятелства. последният беше някъде зца около месец сигурно. Ще кажете, че съм убил човек. Но не, мисля че бях нарушил душевното спокойствие на най-ранимият тук модератор. Бях пуснал някаква тема, понеже имах проблем със субтитрите на двд-то. Бях помолил да оставят темата поне за известно време. Но не. Изтриха я още същия ден. Не била важна темата. Мисля, че 70/80 % от потребителите тук мразят модераторите. Аз също! Съгласете се, че като получиш един-два пъти бан, без основателна причина, на следващият път си бесен влизаш тук, изпускаш си нервите и тогава вече има основания наистина за бан. но кой ти гледа тези обстоятелства. Всичко го пише в подписа ми. Аз лично съм спокоен човек, в реалния живот трудно бих се скарал с някой за нещо. Но има някои модератори тук, които в някои моменти ми идва да ги пребия от бой. И някои от тях го правят това умишлено. Избиване на комплекси ли е, какво е, не знам. Те си знаят.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
kanari написа:Аз съм получавал бан за близо месец , заради въпрос : "Защо триеш коментари ? " . Тъпото е ,че коментарът си беше на място , но просто не се хареса на славията , защото го уличаваше в некомпетентност. Преди 5 години форумът на ботев беше винаги в топ 3 , а сега никой не пише в него , въпреки възхода на отбора .
Точно! Писал съм в много форуми, но само тук има такива комунистически порядки. Не е за обида да те баннат, не е за нещо от сорта, а просто че си си позволил да ги репликираш. Да ги питаш: абе аджеба защо направи това или онова. Питаш го по най-нормалния начин. Просто комуникация, която за един умен човек, шеф на форум, ще е полезна, защото чрез нея именно може да се спомогне по-доброто качество и развитие на форума. А от другата страна съответния мод не само че не ти отговаря, ами директно ти слага бан. Демек- не ме питай глупости бе идиот, ти си роб, аз съм ГОСПОДАР. Нямаш право дори да ме питаш нищо! Ето това са тези така наречени модератори. Не всички разбира се, но когато има дори един такъв, а другите му колеги го знаят и си мълчат, те автоматично стават част от цярлата тая простотия и идиотщина
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
ПОЛУЧАВАЛ съм БАН няколко пъти заради думите ... " ТИ СИ МИШКА " кой са тез разстроени душици , че се убиждат от думичките" ти си мишка", НЕ ГО РАЗБИРАМ явно в БЪЛГАРИЯ сме много меки и раними душици
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете
Аз искам само една промяна във форума и тя е следната: След като някой потребител получи бан да може да знае кой модератор го е наказал и защо.Също така потребителя да може да пише към модератора на лично по време на наказанието.
От модераторите наистина има някой комплексари,които защитават фенове от неговия клуб,като затова веднага ще дам пример.Веднъж бях написал думата СМЕШНИК на един потребител,който ме беше провокирал с думата ПАЛЯЧО (или обратното беше,вече не си спомням) и аз получих бан а другият продължи да си пише
. Така и не получих отговор защо аз бях наказан а другият не

От модераторите наистина има някой комплексари,които защитават фенове от неговия клуб,като затова веднага ще дам пример.Веднъж бях написал думата СМЕШНИК на един потребител,който ме беше провокирал с думата ПАЛЯЧО (или обратното беше,вече не си спомням) и аз получих бан а другият продължи да си пише

[rimg]http://i.imgur.com/HEQSaT5.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]
Никакъв шанс да искам да съм модератор на тоя форум
В момента съм такъв на много по престижен

В момента съм такъв на много по престижен
Отговора на един модератор, след като го питах на лични защо аз съм наказан, а другия потребител не е?!?
Веднъж съм наказван за израза "ах колко жалко е да си чор.ар", а втори път беше за 'публикуване на чужди лични данни без позволение" след като бях постнал снимка на около 30 фена на Лудогорец. Един от тях се е познал оплакал се е и модератора ми пише "АКО Е ВЯРНО НЕ Е РЕДНО" и бан...........
Иначе нямам лични амбиции за модератор, заради двама трима ги псуват всичките.....
.........може да е казал нещо против правилата, но при него това е изключение, а при теб е правило. По тази причина двамата получавате различно отношение.
Веднъж съм наказван за израза "ах колко жалко е да си чор.ар", а втори път беше за 'публикуване на чужди лични данни без позволение" след като бях постнал снимка на около 30 фена на Лудогорец. Един от тях се е познал оплакал се е и модератора ми пише "АКО Е ВЯРНО НЕ Е РЕДНО" и бан...........

Иначе нямам лични амбиции за модератор, заради двама трима ги псуват всичките.....
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
Специално това ми мнение беше написано във форума на Левски и се отнасяше за локалните модератори в него.
В нашия форум е имало поне три теми за избиране на адекватен модератор. Аз такъв не искам да съм, но в тези теми имаше няколко желаещи, които ще се справят стократно по-добре от сегашните.
В нашия форум е имало поне три теми за избиране на адекватен модератор. Аз такъв не искам да съм, но в тези теми имаше няколко желаещи, които ще се справят стократно по-добре от сегашните.
Хахахаха, интересно беше, лек ден на всички!