Rofles написа:http://vbox7.com/play:188c0f6de7
Кой друг ще има смелост да го каже това ? Не съм навътре с политиката, ама Волен е достоен според мене за уважение. Казва истината точно, кратко и ясно. Добре, бе България опита с Герб, с БСП, с кой ли не друг, аз питам не е ли време за нещо националистическо - Атака !
Намери ми националист в България, който не е взимал пари от араби или турци и гласувам за него. Волен говори простотии, икономическите му лозунги са неизпълними за нашата икономика. Познаваш ли някой, който да е работодател? Питай го какво мисли за 1000 лв. минимална заплата. 500 лв. минимална пенсия, в момента мисля средната е под това ниво. разликата м-у 150 и 500 лв. не е малка, кой ще я покрие? Сложи ги грубо 1 мл. пенсионери да трябва да вземат 200 лв на месец. допълнително това са 200 милиона на месец за година стават 2,4 милиарда - защо пък не? Икономическата му програма е смехотворна. Да не говорим за удоволствието да видиш как си гласувал за националисти и да установиш че всъщност, те са националисти но просто турски такива, а не български. Лошото е че рязания вече е забелен и ще ни го наденат целия, но затова този народ си заслужава съдбата.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
"Човешки" материал!?