Локо Сф взе лиценз

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Локо Сф взе лиценз

Мнениеот FLANKER » 21 май 2013 18:43

Muscarin написа:Желая ви скорошно завръщане.

БЛАГОДАРЯ!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 21 май 2013 19:36

Ей мъка ми е за вас, честно... как може софийски отбор с история и традиции да изпадне! Бийте Литекс и чакайте грешка на Враца, играят дербито на северозапада, колко и да са слаби Монтана може да вземат нещо от мача, а последния кръг Враца ще падне във Варна, докато ние ще ви пуснем да се спасите!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 22 май 2013 00:05

Щом имате лиценз ще ви оставят в А група . Дори и по вторият начин .

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 22 май 2013 00:43

Те може да не обичат по "втория начин", не всички са като вас - да не им пука по какви "други начини" се постигат целите.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 22 май 2013 08:12

ticha i vladislav написа:Ч-ри отбора са твърде много за София.Отдавна ги няма Строителни и ЖП войски.Какъв силен футбол може да има в България,при наличието на отбори в А група с един вагон или файтон фенове?Нека в А група играят 10 отбора- 2-ва отбора от София,2 от Пловдив,2 от Варна,2 от Бургас,1 от Ст.Загора,1 от Плевен по 4 пъти помежду си.

Съгласен съм на твоя вариант( като знам ,че броиш животинските отбори за Софииски а те отдавна разчитат на публика създадена извън София от вестници и пропаганди).Ама кво ще кажеш накрая нашия шампион срещу вашия и който победи отива в шампионска лига ;)Пък ако искате ни наричайте не Б ами Я група .А това за вагона и за файтона знаеш за какво да го ползваш да наречеш 500 000 човека файтон ,това си е за Гинес :)
Последна промяна от james на 22 май 2013 08:24, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 22 май 2013 08:19

емо73канар написа:Обаче,столипеновци как кълнът само.Ама Локо С-я май това заслужават,щото преди няколко сезона лично те спасиха столипиновци да не изпаднат,и както е казъл поетът:"Храни циганин да те краде",или май беше "Храни куче да те лае",непомня вече. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Прав си наборе за Столипиновци ние сме си виновни :)

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 26 май 2013 20:07

Това с лиценза дали е сигурно,че започнаха някакви съмнения да ме обземат след днешните новини от БФС :shock:

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 27 май 2013 08:32

hd29 написа:Това с лиценза дали е сигурно,че започнаха някакви съмнения да ме обземат след днешните новини от БФС :shock:

Така пишеше. Но сигурно сме един от трите висящи. Мен това не ме притеснява-ще се окаже, че това плащане са го разсрочили, за онова се съдят(а докато няма решение на съда-не е дължимо) и лиценз ще има. Проблемът е от там нататък...

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 27 май 2013 11:53

Lyubaka01 написа:
hd29 написа:Това с лиценза дали е сигурно,че започнаха някакви съмнения да ме обземат след днешните новини от БФС :shock:

Така пишеше. Но сигурно сме един от трите висящи. Мен това не ме притеснява-ще се окаже, че това плащане са го разсрочили, за онова се съдят(а докато няма решение на съда-не е дължимо) и лиценз ще има. Проблемът е от там нататък...

Е то вече не трябва ли да влязат правилата за финансов феърплей каквото и да е това.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 27 май 2013 12:49

loko1 написа:
Lyubaka01 написа:

Е то вече не трябва ли да влязат правилата за финансов феърплей каквото и да е това.

Доколкото знам, едното не изключва другото-ако се съдят, докато няма решение на съда, сумата не е дължима-ЦСКА няколко пъти минаваха по тая лайстна.

Върни се в “Локо София”