doktora25 написа:С риск да си навлека много негативи с това мнение и аз ще пожелая успех на Литекс тази вечер. Просто отмененият гол в първия мач беше престъпление срещу футбола направо и ми уби всякакво желание да спечелим тази купа. Просто не го заслужаваме, просто можем да се наречем всичко друго, но не и отбор: група наемници, които разхождат святата фланелка и се подиграват с половин България, за шефовете да не говорим. Знам, някои ще кажат Литекс през 2011 не заслужаваха да бъдат шампиони, бяха подпирани, но сега просто те са може би единственото хубаво нещо в българския футбол. Отбор почти изцяло съставен от българи, които знаят защо са на терена, видя се че това което е направил Гриша Ганчев през годините е много много голямо, една трета от националите са от тази школа или минали оттук. Ако те не заслужават да играят в Европа кой? А през първенството ще е много по-трудно да се класират.
Боли ме за Левски. Трябва незабавна чистка още от сега, като се започне от треньора и то не с временни заместници, а с голямо име. Трябва поне 4-5 юноши да се налагат титуляри до края на сезона и да се види кой става и кой не и една мащабна селекция лятото с минимален брой чужденци.
Напротив , навличаш си позитиви ,защото не си сляп ! Кога ли ще е задължително клубове без школа и то школа , отговаряща на много високи изисквания да нямат право да участват в А група . Надявам се след някоя друга година да има и задължителна цифра поне 2-3 футболисти в отбора да са от школата .