Изграждането на новата Трибуна Бесика на Лаута

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mavri
Контакти:

Re: На Лаута започна събирането на подписи за новата трибуна

Мнениеот mavri » 19 мар 2013 12:11

Ванко_Ултраса написа:Да Ви кажа честно лично за себе си не искам на варненеца да му виждам физиономията на Лаута.
Съгласен съм да ходя на мачове в "Б" и "В", но тоя повече да не стъпва на "Лаута".Бил спонсор на отбора...какъв спонсор е, след като трупа дългове на клуба чрез кредити към фирми на жена му?! Не знам спонсорите примерно на Левски и ЦСКА да процедират по този начин и един ден като напуснат клуба да си търсят вложенията.Варненския не е и собственик на отбора, щото няма и една акция на негово име...не иска и да се сдобие с такива.Нито собственик, нито спонсор е варненския.И ще иска подкрепа, каква подкрепа бе...стани официално собственик или спонсор на клуба и ще имаш подкрепа.Марешки не е никакъв на "Лаута", освен да трупа задължения на клуба чрез кредити към негови и на жена му фирми друго не е направил. И искате подкрепа за такъв човек.Иначе за подписа ще се подпиша, но ще е лицемерно от моя страна.Най-доброто за нас е нов собственик, който да е запален по футбола и да има амбиции да постигне успехи с Локо Пд във футбола.Усилията трябва да се канализират в тази посока според мен.Знам времената, какви са, и че е трудно, но който търси-намира!

браво пич

deladog

Мнениеот deladog » 19 мар 2013 12:28

Ванко_Ултраса написа:Да Ви кажа честно лично за себе си не искам на варненеца да му виждам физиономията на Лаута.
Съгласен съм да ходя на мачове в "Б" и "В", но тоя повече да не стъпва на "Лаута".Бил спонсор на отбора...какъв спонсор е, след като трупа дългове на клуба чрез кредити към фирми на жена му?! Не знам спонсорите примерно на Левски и ЦСКА да процедират по този начин и един ден като напуснат клуба да си търсят вложенията.Варненския не е и собственик на отбора, щото няма и една акция на негово име...не иска и да се сдобие с такива.Нито собственик, нито спонсор е варненския.И ще иска подкрепа, каква подкрепа бе...стани официално собственик или спонсор на клуба и ще имаш подкрепа.Марешки не е никакъв на "Лаута", освен да трупа задължения на клуба чрез кредити към негови и на жена му фирми друго не е направил. И искате подкрепа за такъв човек.Иначе за подписа ще се подпиша, но ще е лицемерно от моя страна.Най-доброто за нас е нов собственик, който да е запален по футбола и да има амбиции да постигне успехи с Локо Пд във футбола.Усилията трябва да се канализират в тази посока според мен.Знам времената, какви са, и че е трудно, но който търси-намира!

Браво, Иванчо! Най-накрая някой на Лаута да посочи истинския път (при това вече проверен и здраво утъпкан) за възраждане на истинския "Локомотив".
[offtopic]Не се съмнявай обаче, че ще бъдеш здраво оплют от своите.[/offtopic]
А тук е само видимата част от истината:
http://www.dnevnik.bg/sport/2013/03/19/ ... _dulg_kum/
Останалото - след изборите.

Потребителски аватар
rstein

Мнениеот rstein » 19 мар 2013 13:00

Добре е да се строят нови трибуни по всички български стадиони. На тези амортизирани съоръжения от времето на соца качествен футбол не може да се играе. Може и да не са много големи, защото все по-малко ходят на стадионите, но поне да бъдат като в Ловеч и Бургас! Трябва да подкрепим Марешки, ако наистина иска да строи нещо подобно, но не ми се вярва много да има такива намерения. Първо Марешки трябва да отговори на няколко въпроса - какъв е той в клуба, изчистил ли е задълженията към НАП, настоящата издръжка чрез кредити от негови и на жена му фирми, ще продължат ли да висят като воденичен камък върху клуба! Едва тогава можем да гонворим за нова трибуна! Но все пак - построеното си е построено - то не може да се измести!

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Мнениеот stioks » 19 мар 2013 13:08

deladog написа:Браво, Иванчо! Най-накрая някой на Лаута да посочи истинския път (при това вече проверен и здраво утъпкан) за възраждане на истинския "Локомотив".
[offtopic]Не се съмнявай обаче, че ще бъдеш здраво оплют от своите.[/offtopic]
А тук е само видимата част от истината:
http://www.dnevnik.bg/sport/2013/03/19/ ... _dulg_kum/
Останалото - след изборите.

Момченце, не се прави на голям моралист :mrgreen: И не давай цитати от медиите на Василев, свързани с Локомотив.

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 19 мар 2013 13:22

А възможно ли е на стадиона,който е общинска собственост,да строи частно лице,което не е концесионер на съоръжението и не е преминала задължителната в такива случаи процедура по обявяване на конкурс за обществена поръчка?
Да не каже после Марешки "Аз бях готов,но от общината не ми разрешиха."
Някой беше писал горе,че е работа на парче.От една страна,ако стане,няма да е лошо за феновете,но приоритетите,поне според мен,в клуба Ви са други.Ако може да ги решавате паралелно-няма лошо.Вие най-добре си знаете.
Най-належащо обаче е решаване на въпроса с намиране на реален собственик.
П.П.Ванко Ултраса е написал много верни неща.
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
отборът на Пловдив
Контакти:

Мнениеот отборът на Пловдив » 19 мар 2013 13:33

Забележете, че декларацията не е публикувана още в спортал, блиц, гонг и нов спорт- най-жълтите сайтове, най-четените сайтове. Естествено, че е с цел. А тя е че тези жълти сайтове не искат да покажат ПОДКРЕПАТА НА ФЕНОВЕТЕ КЪМ МАРЕШКИ ЗА НАПРАВАТА НА ТРИБУНАТА, те постоянно си измислят конфликт м/у нас и Мрешки за да го изгонят и така ни подготвят за гроба. Мислете малко!
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...

Потребителски аватар
Виктор 1914
Контакти:

Мнениеот Виктор 1914 » 19 мар 2013 13:47

Пичове, хубаво е това което правите с подписката. Браво. Обаче според мен този Ма(га)решки само си трупа PR на гърба ви. Вие си знаете. Аз обаче на него като човек, никаква вяра му нямам. Само се поинтересувайте как процедира с аптеките си в България. Как едната му аптека се казва Марешки, а на 50 метра от нея има друга аптека, с друго име но пак е негова, и лекарствата в нея са малко по-скъпи, за да си избива цените от уж евтините лекарства, които той дава на българския народ. Голям лъжец е, не му се доверявайте много, много. Да не стане, че тази подписка за трибуна, изведнъж става подписка за някакви него облаги. Помислете добре. Човек, които намеква, че иска да бяга от Локо ПД, да се захване със строеж на трибуна, от която няма да си върне и един лев.... странно. Успех, дано си намерите читав собственик, стига с тия боклуци като Марешки, Топалова, Коко Динев и т.н.
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/292522_10200395667711842_1360105554_n.jpg[/rimg]

kupo
Контакти:

Мнениеот kupo » 19 мар 2013 14:24

Вчера гледах повторение на Зона спорт къде на въпроса колко пари е инвестирал в Локомотив Марешки каза до тук са 3 ако изградим и трибуната ще станат 5 млн лв. да той ще я направи ще си лепне името на нея а Локо ще има не 3 а 5 млн лв дългове към неговите фирми.

Vict0ry
Контакти:

Мнениеот Vict0ry » 19 мар 2013 14:37

mavri написа:
крАСАВци написа:
mavri написа:има вече изпитана схема.фалит и на чисто.сега въпроса е дали ви стиска.изобщо не е страшно и срамно.все едно да се раведиш с жена си :) която вече не струва

Да закрият клуба, това значи че всичко приключва.

Във вашия случай вие се разведохте с жена си и се оженихте за курв@. (лиценза на Металик за да започнете от В група).

като решиш са говориш с някой от локото и се започват простотиите .курви мурви и т.н.Етова бил отбора на интелегенцията според вас.

Безобразен правопис!

Върни се в “Локо Пловдив”