Ванко_Ултраса написа:Да Ви кажа честно лично за себе си не искам на варненеца да му виждам физиономията на Лаута.
Съгласен съм да ходя на мачове в "Б" и "В", но тоя повече да не стъпва на "Лаута".Бил спонсор на отбора...какъв спонсор е, след като трупа дългове на клуба чрез кредити към фирми на жена му?! Не знам спонсорите примерно на Левски и ЦСКА да процедират по този начин и един ден като напуснат клуба да си търсят вложенията.Варненския не е и собственик на отбора, щото няма и една акция на негово име...не иска и да се сдобие с такива.Нито собственик, нито спонсор е варненския.И ще иска подкрепа, каква подкрепа бе...стани официално собственик или спонсор на клуба и ще имаш подкрепа.Марешки не е никакъв на "Лаута", освен да трупа задължения на клуба чрез кредити към негови и на жена му фирми друго не е направил. И искате подкрепа за такъв човек.Иначе за подписа ще се подпиша, но ще е лицемерно от моя страна.Най-доброто за нас е нов собственик, който да е запален по футбола и да има амбиции да постигне успехи с Локо Пд във футбола.Усилията трябва да се канализират в тази посока според мен.Знам времената, какви са, и че е трудно, но който търси-намира!
браво пич