17ти кръг ЦСКА – Черноморец 10ти март 15:00ч. КР 2:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Re: 17ти кръг ЦСКА – Черноморец 10ти март 15:45часа

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 03 мар 2013 19:23

ralka_levskarka написа:
Ivo-Chernomoretz написа:
ralka_levskarka написа:
Udoji90 написа:В момента гледам "акулите" срещу "Левски" и ми се струват доста ялови. Явно отборът им е отслабен с продажбата на Боли. Мисля, че ще бъде по-лесен мач от вчерашния и прогнозирам победа с 2-0.

А бе, не се залъгвай, днес не игра новият им играч, който е дошъл от ПСЖ, Паланков, Уатара и Фо Поре също. Ако тези играчи играят срещу вас - мачът е троен.

Ралке първо честито за днеска няма какво да се правя , а за мача с ЦСКа добре мислиш

[offtopic]Мерси. :oops: Предупредих те, че няма да биете :mrgreen:[/offtopic]

Хехе е добре де честито ;)

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 03 мар 2013 19:53

И двата отбора са много слаби,дано фактора домакинство повлияе
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 03 мар 2013 20:13

ralka_levskarka написа:
Udoji90 написа:В момента гледам "акулите" срещу "Левски" и ми се струват доста ялови. Явно отборът им е отслабен с продажбата на Боли. Мисля, че ще бъде по-лесен мач от вчерашния и прогнозирам победа с 2-0.

А бе, не се залъгвай, днес не игра новият им играч, който е дошъл от ПСЖ, Паланков, Уатара и Фо Поре също. Ако тези играчи играят срещу вас - мачът е троен.

Така е, нормално с тези играчи да изглеждат по-боеспособни. Аз обаче си мисля, че и нашият отбор ще изглежда по-добре, отколкото вчера - не един и два пъти първият ни пролетен мач е бил слаб, а след това сме влизали в добра серия.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 03 мар 2013 20:21

ralka_levskarka написа:

Мача е с два знака 1 Х победата за Черноморец е изключвам едва ли ще загубим втори мач на Армията....

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 03 мар 2013 20:40

Да бийм ЦСКА на Армията ми е мечта от много време ! А дано , ама надали !
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 03 мар 2013 21:23

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:това го знаем и всички го искаме. ама па не е това начина брато да си пожелаваме загуби от куцо кьораво и сакато. и ти го казвам точно на тебе щото знаеш че не сме цъфнали и ще си от онези за които говориш всеки мач. е затова не изпадай и ти в масовата деградация

Няма как да стана част от "масата", по скоро бих ударил Титан там където най-много ще ги заболи, но 50 човека няма как да го реализираме това нещо. Проблема на боклуците е, че заплахите им вече не плашат никого, а тях това ги дразни. Ако ти се изкарват пари слагай 10 лева на 1-ца за ЦСКА срещу Черноморец.
Последна промяна от Червени_шампиони на 03 мар 2013 21:30, променено общо 1 път.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 03 мар 2013 21:29

няма нищо вечно знаеш. и на тея криваци ще им дойде времето
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 03 мар 2013 21:31

Така е, но който и да дойде не искам да е поредният, искам собственик, който да направи стадион на отбора, школа, тренировъчна база с терени, възстановителен център и т.н., отбор 90% съставен от българи и най-важното да сме независими от мършите в Народното събрание.

Майкъла: Литекс е фаворит срещу ЦСКА
27 февруари 2013 | 05:38

Литекс е фаворит срещу ЦСКА в събота на "Българска армия". Това отсече пред "Стандарт" изпълнителният шеф на "червените" Георги Илиев. Майкъла аргументира изненадващото си твърдение. "Те идват с най-добрия треньор у нас Христо Стоичков. Притежават и футболист номер 1 на България за миналата година. Освен Георги Миланов имат 4 национални играчи. Колко имаме ние? Нито един", сподели още Майкъла.

"Дори да погледнем класирането, ЦСКА е на четвърто място, а Литекс на трето. Плюс е, че обиграват няколко години млади момчета, които сега са на по 21-22. Това е огромен стимул за тях да се докажат. При нас са по-опитни, съответно напрежението ще е в ЦСКА".

Георги Илиев не се съмнява, че комисията ще даде днес лиценз на стадион "Българска армия". Клубът дори няма вариант "Б" за домакинството с Литекс в първия пролетен кръг. "Нормално е "Армията" да приема мачове, след като е разрешено на стадионите във Враца, Гоце Делчев и къде ли не. "Герена" пък е с разрушен сектор. Дъждът днес (б.а. вчера) ни позабави с някои довършителни работи, но ще сме готови. Очаквам капацитетът още за първия кръг да е 10-12 хиляди места", сподели Майкъла.

Комисията ще направи инспекцията в Борисовата градина днес. От клуба предупредиха изрично, че по време на визитата "Армията" ще е затворена за журналисти.
Последна промяна от Червени_шампиони на 03 мар 2013 21:41, променено общо 3 пъти.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 03 мар 2013 21:32

1:0 :?

ПП:Успех на Черноморец, но мисля, че в момента са по-слаби от ЦСКА, които никак в момента не са цвете за мирисане.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 03 мар 2013 21:51

еми то бате и тенчо тенев сигурно има повече успехи от йешич кво и пирин гоце делчев ли ще са фаворити срещу нас. няма такова тъпо копеле заклевам се
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “ЦСКА”