Кашчей написа:msm написа:Хаха, не знам от кога да защитаваш някаква кауза от нападки е станало злоба. Ти плюеш по всичко, което е червено. И ако някой не те брои (не ти се връзва на мненията) или му е писнало от теб , то аз лично няма да престана да съм ти опонент във всяко накърняващо твое мнение относно ЦСКА. За мен ЦСКА е любимия отбор и пиша и защитавам само него. Не съм написал нищо относно други отбори, ръководители или играчи, когато нямат връзка с ЦСКА. Да съм те репликирал в някоя тема за Левски, Лудогорец, Литекс или в свободната зона? Там нямам отношение и изобщо не ме вълнува твоята личност. Така, че аз злоба нямам, а твоята към ЦСКА е хронична!
Значи да защитаваш някаква кауза е нещо добро, но само когато каузата е ЦСКА, заедно с всичките изцепки на ръководството?!Ако не защитаваш каузата ЦСКА, а посочваш грешките, смешните изказвания, невероятните, като идея, проекти, лошият мениджмънт..тогава е злоба.
Благодаря за информацията!Ще я запомня!
Абсолютно! Има неща на тоя свят, които се определят не от думите , а от начина. Да покажеш грешките, да даваш определения и акъл, как трябва да стават нещата и т.н., може да стане по различен начин. Има градивна критика , както и несъгласие към определени неща. Но да се присмиваш, да даваш определени унижаващи личността епитети, да изтъкваш собственото остроумие за сметка на некоректно подадено интервю, да даваш акъл за неща, които изобщо не засягат твоята личност или интерес, си е чиста проба злоба.
Това, че Титан са собственици, Никодимов директор, Йешич треньор на ЦСКА, не ги прави автоматично безгрешници. Такива , както сам знаеш няма. Обаче злобата и наглостта прозира именно от такива мнения и хора, които нямат нищо общо с решенията или идеите, отнасящи се до лични дела или определена общностна група. Явно при теб думите на Хипократ : - Ако не можеш да направиш добро,то поне не прави зло, се четат: - Ако не можеш да помогнеш, пречи, важното е да участваш.