Свобода или смърт за ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Kашчей

Re: Свобода или смърт за ЦСКА!

Мнениеот Kашчей » 05 яну 2013 02:38

Tomata написа:
Кашчей написа:
Tomata написа:Успех майна в неравната битка! Пътя е само един и ние, въпреки нежеланието на кашчей го извървяхме. Само гад за тия боклуци, контра на всичките им действия или бездействия. А пък ако е рекъл господ и вие ще намерите нещо в "търговския регистър".

Майна, Кашчей има по-дълга памет от теб!Това обаче не е тема, в която се разисква как Ботев се освободи от Христолов и на колко години всъщност ви е отборът.ЦСКА е пререгистриран по правилата, които важеха тогава, за съжаление на феновете на отбора.

Търговски регистър се пише без кавички, умнико!

Ей, ти си блестящ ум бе майна! "Търговския регистър" е цитат от твоите лайна, майна. Гледам, схванал си смисъла на писанията ми :) . Пожелах успех на феновете на ЦСКА, останалото е без значение, освен за умен тръндафор, като теб. А по въпроса, за който се имаш за експерт, там съм взел ДЕЙНО участие, та помня много добре.

Помниш точно нищо!С лозунги, чупене и докарване на глоби на отбора ще постигнат това, което и вие-тоест нищо.Селският просто не издържа финансово и затова излетяхте в Б група първо.Титаните и ЦСКА са бира с по-висок градус, та не ги мисли тях.А Търговският регистър си е много яко нещо.Ако Селският не се беше стиснал за едни пари, сега щяхте да гледате А група през крив макарон.. специалист!

По темата отново-Не знам как ще стане това със свободата, ако поробителите сами не го пожелаят, но със смъртта е по-вероятно, както са тръгнали нещата в ЦСКА... за съжаление, но всеки фен си заслужава и управата, след като е псувал предната.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 05 яну 2013 03:10

Специално за магаренцето Кашчей.Моме, Нинов е президент само една година и след брокерите, а между него и Христолов се изредиха доста собственици,които не мога да ти цитирам.Този период съвпада с периода с пререгистрацията на футболните клубове към АД по търговският закон.И не веднъж съм писал че ги превърна в лавки.Едно АД не може да се закрие току-така дори и да обяви фалит.Ако някой иска да закупи името и да го използва трябва да поеме и негативите му т.е. задълженията.Ако те са много регистрира друго.Затова изгоненият от А група във Б заради 50000лв дълг Ботев Пловдив не започна първенството във втора група.Бултрасите сътвориха Сдружение което регистрираха и започнаха от В група след договорка с Металик Сопот срещу 50000 лв,а не с купуване на лиценз както споменават приматите.Защото лиценз при аматьорите.За да се стигне до сегашното положение.Което си е уникален катарзис не само за България.При сегашното положение ситуацията в ЦСКА е същата като в Ботев Пловдив преди три години.Огромни задължения,магарешко управление,война на феновете с ръководство и вътрешно разеденение.И само това че е бил флангман на българският спорт и в частност футбола и заради това е национална институция не е изхвърлен от А група.Затова и ние бултрасите призовавме за смяна и революция във футбола.За да няма и друг отбор със нашата съдба.Това което изживяхме ние не ни пречупи,но ни направи по-силни, единни и уверени,верни на идеята.И това си личи по посещаемостта дори и при гостувания по села паланки и враждебни градове.Достатъчно ясен и изчерпателен ли бях или ще се налага отново да ти го обесня като за теб.

Потребителски аватар
Tomata
Контакти:

Мнениеот Tomata » 05 яну 2013 03:33

Kашчей написа:Помниш точно нищо!С лозунги, чупене и докарване на глоби на отбора ще постигнат това, което и вие-тоест нищо.Селският просто не издържа финансово и затова излетяхте в Б група първо.Титаните и ЦСКА са бира с по-висок градус, та не ги мисли тях.А Търговският регистър си е много яко нещо.Ако Селският не се беше стиснал за едни пари, сега щяхте да гледате А група през крив макарон.. специалист!

По темата отново-Не знам как ще стане това със свободата, ако поробителите сами не го пожелаят, но със смъртта е по-вероятно, както са тръгнали нещата в ЦСКА... за съжаление, но всеки фен си заслужава и управата, след като е псувал предната.

Колко жалко и смешно звучиш. Селският и в момента е доста стабилен финансово, сигурно не колкото титаните, но една средна бира като нищо си е. Натиска върху него беше на всяк'ви нива, даже и на близки до неговата бира. Такъв трябва да е и вашия върху титаните. Нали не всички фенове на ЦСКА са лимонади? Със сигурност има такива, които могат да си мерят градусите с тия боклуци. Селският се предаде под натиска на институции, фенове, бири и тн, предизвикан обаче от нас. Само като жокер, съдията на делото по несъстоятелност е върл канар. Дано повечето ви фенове, не мислят като теб и да обясняват, колко безсмислена и обречена е тази битка. А "търговския регистър", във всички случаи е цитат, както и в този. Успех на инакомислещите фенове!

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 05 яну 2013 10:47

На мен наистина не ми е ясно защо толкова искат някои фенове да се махнат титаните.Сравнението с Митьо Селския е абсурдно.Всеки знае до какво положение беше докаран "Ботев" при него.Плюха титаните,че имали финансови задължения,а пък отбори като Малага и Бешикташ са с наказания от УЕФА,а ЦСКА няма.Ясно е,че огромното недоволство идва от липсата на успехи.Но те не са виновни,че Любо Пенев пропиля разлика от 7 точки,а пък Стойчо от 8 точки.Или пък,че Стойчо се осра срещу Мура и Симитли.Навремето плюха срещу Илия Павлов и той се махна.Плюха и срещу Черепа и той се махна.Сега наред са титаните.Е няма угодия.Добре като се махнат-кой ще дойде?Дали ще дава повече пари,или няма да дава.Вижда се примерно в Локо Пловдив какъв им е новия собственик.Като нищо и на нас може да се натресе някой такъв-да не дава пари и да почнем да живуркаме по средата на таблицата.Ако някой смята,че подобно на подуенци и при нас ще дойдат инвеститори жестоко се лъже.Подуенци открай време са отбор на Държавна сигурност,а в момента техните бивши кадри управляват държавата и икономиката.Те никога няма да си изоставят отрочето,а нас като нищо може да ни постигне съдбата на Хонвед или Дукла Прага.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 05 яну 2013 12:04

Кашчей написа:
angelofdeath написа:За пореден път Титан доказаха, че са призвани да погубят ЦСКА. Вече четири години действат методично на всички нива. Първо прогониха достойните треньори Любо и Радуканов и си сложиха безгласни букви, като Гьоре.Сега дойде ред на Стойчо, когото обвиняват за проваления сезон и загубата в Европа. Не знам обаче дали някой ще се хване на плоските им номера. От трийсет години съм фен на отбора, но такава трагедия, като 2012 не си представял и в най-големите си кошмари. Ако Йешич е мъж на място, какъвто го помня ще откаже на боклуците, защото рискува да опетнят и неговото име, както направиха с Пената и десетките му назначения и уволнения. Същото се отнася и за Милен, който не трябва да влиза в комбинацийте на Титан. Досега вярвах на Майкъла, но след последните му меко казани глупости ми стана ясен-пари, пари и само пари.25000 евро за Хюсеинович, но за Делев 15000 няма. Да не говорим за свиването на бюджета, което не отива на клуб, кано ЦСКА. Вече не знам, какво трябва да се направи, че боклуците да си тръгнат. Не знам, какви мерки трябва да вземем ние феновете! Не трябва да стоим тихи, когато пред очите ни ЦСКА се води, към гибел.

От 30 години си фен, а пишеш мн. число с Й...много лошо говори за образователната система на населеното място, в което живееш.

Преди 30 години никой не пишеше така!

Ако ТИТАН имаха за цел да погубят ЦСКА дали нямаше да го направят за тези 4 години?Неее... тяхната цел е друга-отборът да е в челото, но не най-отгоре.Да се търсят свободни агенти или евтини български футболисти, с обещания за какви ли не преференции след препродажбата и да се отвори сергията.

ПП-Ако и мен ме изнудят да купя и издържам нещо, от което нямам интерес и нужда, и аз така ще действам!
Възможно е да си прав, че Титан са насила в ЦСКА, но заради тази си жертва са получили боклука на големите градове и най вече София. Подобна дейност със сигурност им носи милиони и то сигурни, защото идват от държавата. Отностно погубването на отбора, разбираш, че то не може да стане веднага, защото ще се компрометират и ще загубят обещаните концесии. Така полека, ден след ден Титан копаят гроба на ЦСКА. Сигурен съм, че никой здравомислещ бизнесмен няма да купи отбор без стадион, без база и с огромни дългове. Може, но само ако идва от Дубай и е син на шейха. Спасението на ЦСКА може да дойде само ако се обединят няколко големи български фирми, плюс някоя чужда. Идеята на ЦСКА Възраждане не беше лоша, но загина заради алчноста и лъжите на Титан. Все пак аз вярвам, че и нашата улица ще изгрее слънце, защото, както казва народа "...където е текло, пак ще тече".

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 05 яну 2013 12:04

Кашчей написа:
angelofdeath написа:За пореден път Титан доказаха, че са призвани да погубят ЦСКА. Вече четири години действат методично на всички нива. Първо прогониха достойните треньори Любо и Радуканов и си сложиха безгласни букви, като Гьоре.Сега дойде ред на Стойчо, когото обвиняват за проваления сезон и загубата в Европа. Не знам обаче дали някой ще се хване на плоските им номера. От трийсет години съм фен на отбора, но такава трагедия, като 2012 не си представял и в най-големите си кошмари. Ако Йешич е мъж на място, какъвто го помня ще откаже на боклуците, защото рискува да опетнят и неговото име, както направиха с Пената и десетките му назначения и уволнения. Същото се отнася и за Милен, който не трябва да влиза в комбинацийте на Титан. Досега вярвах на Майкъла, но след последните му меко казани глупости ми стана ясен-пари, пари и само пари.25000 евро за Хюсеинович, но за Делев 15000 няма. Да не говорим за свиването на бюджета, което не отива на клуб, кано ЦСКА. Вече не знам, какво трябва да се направи, че боклуците да си тръгнат. Не знам, какви мерки трябва да вземем ние феновете! Не трябва да стоим тихи, когато пред очите ни ЦСКА се води, към гибел.

От 30 години си фен, а пишеш мн. число с Й...много лошо говори за образователната система на населеното място, в което живееш.

Преди 30 години никой не пишеше така!

Ако ТИТАН имаха за цел да погубят ЦСКА дали нямаше да го направят за тези 4 години?Неее... тяхната цел е друга-отборът да е в челото, но не най-отгоре.Да се търсят свободни агенти или евтини български футболисти, с обещания за какви ли не преференции след препродажбата и да се отвори сергията.

ПП-Ако и мен ме изнудят да купя и издържам нещо, от което нямам интерес и нужда, и аз така ще действам!
Възможно е да си прав, че Титан са насила в ЦСКА, но заради тази си жертва са получили боклука на големите градове и най вече София. Подобна дейност със сигурност им носи милиони и то сигурни, защото идват от държавата. Отностно погубването на отбора, разбираш, че то не може да стане веднага, защото ще се компрометират и ще загубят обещаните концесии. Така полека, ден след ден Титан копаят гроба на ЦСКА. Сигурен съм, че никой здравомислещ бизнесмен няма да купи отбор без стадион, без база и с огромни дългове. Може, но само ако идва от Дубай и е син на шейха. Спасението на ЦСКА може да дойде само ако се обединят няколко големи български фирми, плюс някоя чужда. Идеята на ЦСКА Възраждане не беше лоша, но загина заради алчноста и лъжите на Титан. Все пак аз вярвам, че и нашата улица ще изгрее слънце, защото, както казва народа "...където е текло, пак ще тече".

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Мнениеот deepblue » 05 яну 2013 13:45

mirodes написа:Аз гледам футбол от 1982г,но такъв резил като тази година не помня.Да отпаднеш от Симитли и Мура,както и да пропилееш 8 точки преднина единствено Стойчо Младенов го направи.Даже късно му посочиха вратата.От друга страна като се махнат Титаните кой ще дойде на тяхно място?Да не мислите,че ще дойде някой шейх или руски бизнесмен?Нали Митал беше собственик на ЦСКА.И какво от това- да не е наливал пари в отбора?Имаме добри играчи-Платини,Анисе,Бандаловски,Камбуров,Черни,Венков остава само добър треньор,който да им намери подходящите места на терена.Лошото е че тази година титлата е мираж,но поне да вземем купата и да бием пак говедата.Според мен Ангел Червенков е перфектния треньор за ЦСКА,а не разни измислени герои като Йешич или Радуканов.

Абсолютно си прав! На дербито спорих със сума хора, които твърдяха, че такъв слаб цска не е имало, но .... нито като играчи, нито като треньор бехте по-слаби и заслужено бихте. И от Лудогорец бяхте по-добри, но шанса и гредите ви изгубиха титлата ....
А гледам големи драматизации , големо чудо ....

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 яну 2013 12:32

Последно:свобода или смърт? :?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 06 яну 2013 12:35

blue avalanche написа:Последно:свобода или смърт? :?

Страшно си забавна. :!:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 06 яну 2013 13:33

blue avalanche написа:Последно:свобода или смърт? :?

За теб ще е нещо "средно". ;)

Върни се в “ЦСКА”