Ботев Вр - Черно Море,неделя,14:00ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Ботев Вр - Черно Море,неделя,14:00ч.

Мнениеот ShooterMan » 09 дек 2012 16:57

botev1921 написа:Трябва да призная, че от всички гостували тази есен във Враца, вашият отбор беше най-слабият, най-неориентираният, най-жалкият и най-наглият. Ако не беше грешката на Савич първото полувреме, вие нямаше да имате удар към вратата - ритане с всичка сила, дърпане, скубане, падане - тотален анти-футбол играхте. Миналия сезон бяхте много по-добре, но ако това ви е играта съм спокоен че накрая ще има още един отбор след нас в класирането. Успех в градежа зимата!

Щом дори вашия набързо скалъпен отбор раздиран от скандали ни гледа отвисоко във футболно отношение не знам какво повече да кажа.Дано и последния заспал фен се събуди от летаргия и разбере,че да подкрепяш тези ку*ви означава да тикаш Черно Море в небитието на Б група.Тези са дьонсурати бе,разберете го?Това са хора,които и в Б група трудно ще си намерят отбор,за нищо на света няма да си тръгнат сами,а Зафето е некъдърник,който никъде няма да е треньор,ако не тука....Не ги ли махнем-загиваме,превърнаха ни в отбор на ниво Б група и то средата на Б група.И този МИШОК Зафиров гласи пак селска селекция.Къв Том бе цървул?Дърварите от Миньор ли ще водиш тука бе смешник?Или резервите на Черноморец!ЕЙ ЗАФЕ,ХВАЩАЙ ПЪТЯ ЗА СОФИЯ ДИРЕКТНО БАРАБАР С БОКЛУЦИТЕ СИ!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
moras70
Контакти:

Мнениеот moras70 » 09 дек 2012 17:05

Старши треньорът на Черно море Адалберт Зафиров призна, че няма какво да коментира толкова футболните достойнства на мача срещу Ботев във Враца, загубен с „моряците“ с 0:1.

„Тежък терен, много битка, борба, себераздаване. Момчетата се раздадоха докрай. Имахме положения, които можехме да реализирахме. Получихме гол от наша грешка в края на мача, и вече нямаше време да се върнем,“ заяви Зафиров.

„И теренът не позволяваше да се играе кой знае какъв футбол. Загубихме, няма какво да коментирам повече,“ отбеляза наставникът.

За скъсаната фланелка на Росен Колев, при единоборството за гола, Зафиров каза: „Не можах да видя точно какво стана. Имаше единоборство, но не мога да коментирам. Нямам претенции към съдийството.“

ебахти наглия тип
Варна мрази софия

blue_lagoon

Мнениеот blue_lagoon » 09 дек 2012 17:10

Не съм гледал мача,но по това което чета сте изиграли поредния си слаб мач. Още като назначиха Зафиров Ви написах,че нищо добро не Ви чака. Познавам го,изключително тъп и ограничен човек. Не знам защо не обичахте Генов,но Зафето е много по-зле. От мача с Левски си извадих извода ,че сте по-зле от миналата година и ако тогава нямахте голмайстор ,сега нямате нищо. Явно нещо става в отбора Ви. Защо не поискате среща с футболистите и треньора и да си кажете всичко? Жалко са Вас ще е да изпаднете,но мисля че няма да се стигне до там. Има по-големи мераклий от Вас. Пролетта ви обаче ще е жестока битка. Не знам дали някои от футболистите не бойкотират,за това че не ги продадоха/за някои се говореше и за Левски даже/ Паломино се чу че го иска Левски,всички се наежиха във Варна и какво стана? Паломино какво игра и къде е сега? Май така стана и с Росен и Ал.Александров. Обаче тях вече никой не ги иска в Левски. Май и в Черно море много много не ги искате вече. Все пак Ви пожелавам успех и вяра ,както и твърда ръка или шут даже ;)

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 09 дек 2012 17:12

Жалки и нещастни мишоци са нашите псевдо футболисти . Всички некадърници Атанасов ,Манолов ,камазола ,Симеонов ,Попов вън от Черно Море .Мирослав Манолов 2 години го хранихме докато беше контузен а сега му трябват 10 излизания сам срещу вратаря за да вкара 1 гол .Какъв е този нападател смешния ,я марш в Конелиано от където изпълзя !!!! Следващият мач всички мощно УУУУУУУУУУУУУУУ ЗА ТЕЗИ МИЗЕРНИЦИ И ПАКЕТИ СЕМКИ В ГЛАВИТЕ НА МАНОЛОВ И СИЕ . СЛЕД МАЧА САМО ЗВЕРСКИ УДАРИ В МУЦУНИТЕ НА ТЕЗИ НЕКАДЪРНИЦИ !!!

Потребителски аватар
moras70
Контакти:

Мнениеот moras70 » 09 дек 2012 17:14

blue_lagoon написа:Не съм гледал мача,но по това което чета сте изиграли поредния си слаб мач. Още като назначиха Зафиров Ви написах,че нищо добро не Ви чака. Познавам го,изключително тъп и ограничен човек. Не знам защо не обичахте Генов,но Зафето е много по-зле. От мача с Левски си извадих извода ,че сте по-зле от миналата година и ако тогава нямахте голмайстор ,сега нямате нищо. Явно нещо става в отбора Ви. Защо не поискате среща с футболистите и треньора и да си кажете всичко? Жалко са Вас ще е да изпаднете,но мисля че няма да се стигне до там. Има по-големи мераклий от Вас. Пролетта ви обаче ще е жестока битка. Не знам дали някои от футболистите не бойкотират,за това че не ги продадоха/за някои се говореше и за Левски даже/ Паломино се чу че го иска Левски,всички се наежиха във Варна и какво стана? Паломино какво игра и къде е сега? Май така стана и с Росен и Ал.Александров. Обаче тях вече никой не ги иска в Левски. Май и в Черно море много много не ги искате вече. Все пак Ви пожелавам успех и вяра ,както и твърда ръка или шут даже ;)

Приятел.....мен никой не ме е питал дали искам тоя боклук за тренер,както и всички тук присъстващи.....на нашето драго ръководство им трябва тренер,без финансови изисквания....те са свикнали само да вземат,не и да дават.....така,че недей ни пита за какво сме го назначили.
Варна мрази софия

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 09 дек 2012 17:16

А Дончо Мамула?Ако сме биели,щели да измият целия срам?!Изобщо не е в час,но това показва докъде им стига мотивацията и възможностите.Единственото нормално нещо чух от Росен - срам и желание да идва пеша до Варна.В действителност четейки имената на боклуците ритали във Враца само той и Шерифа имат място в Черно Море.Жалко,страхотен отбор бе разсипан и то не поради финансов недоимък,а поради управленско БЕЗКАДЪРИЕ.Това да назначиш треньор-дебил,тотален аматьор означава да си много много прост!!!Слаби отбори със слаби играчи търсят и назначават сносни треньори правят нещо,ние с някакви що годе прилични играчи(поне няколко,но достатъчни за 8-мо място и нагоре) търсим под дърво и камък да назначим НАЙ-ГОЛЕМИТЕ АНОНИМНИЦИ И БЕЗДАРНИЦИ.Това е някакъв парадокс.Дъртия Грозданов е свободен,с този отбор можеше и в Европа да иде,без смях,уви,тука кадърни треньори не се назначават.Във Враца назначиха Сухия,и вижте резултата.Ай погледнете им отбора и играчите и кажете нещо...Не знам,но един отбор започва от треньора,той ако е некъдърник нищо няма да стане.Има изключения де,но там пък ти трябва уникален играч като Кривия и заинтересовано тогава ръководство.През годините гониха Юруков,Борносузов,Каруча и кой ли не,а взимаха Симеонов,Попов и Божилов.Ето го резултата.Много трудно се гради,а лесно се съсипва.При нас дори имаше бонус-трудно да се съсипва,защото имаме играчи даващи много и играещи много като Жоро Илиев,съпротивляващи се на съсипването....Жалко,жалко,навръх юбилея.Днешния мач,поведението ни на терена доказва,че без Жоро Илиев и Китанов донякъде - ние просто не можем и точка да вземем в А група.Не знам каква селекция ще правят,но първо треньор трябва
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 09 дек 2012 17:18

Черно Море на 4 точки от изпадащите !! А с Миньор и Локо СФ имаме мачове като гости .Което напрактика си значи 3 точки заличаване на пасива ! Срам и позор !!!! САМО БОЙ ПО НЕКАДЪРНИЦИТЕ !!!

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 09 дек 2012 17:22

ShooterMan написа:А Дончо Мамула?Ако сме биели,щели да измият целия срам?!Изобщо не е в час,но това показва докъде им стига мотивацията и възможностите.Единственото нормално нещо чух от Росен - срам и желание да идва пеша до Варна.В действителност четейки имената на боклуците ритали във Враца само той и Шерифа имат място в Черно Море.Жалко,страхотен отбор бе разсипан и то не поради финансов недоимък,а поради управленско БЕЗКАДЪРИЕ.Това да назначиш треньор-дебил,тотален аматьор означава да си много много прост!!!Слаби отбори със слаби играчи търсят и назначават сносни треньори правят нещо,ние с някакви що годе прилични играчи(поне няколко,но достатъчни за 8-мо място и нагоре) търсим под дърво и камък да назначим НАЙ-ГОЛЕМИТЕ АНОНИМНИЦИ И БЕЗДАРНИЦИ.Това е някакъв парадокс.Дъртия Грозданов е свободен,с този отбор можеше и в Европа да иде,без смях,уви,тука кадърни треньори не се назначават.Във Враца назначиха Сухия,и вижте резултата.Ай погледнете им отбора и играчите и кажете нещо...Не знам,но един отбор започва от треньора,той ако е некъдърник нищо няма да стане.Има изключения де,но там пък ти трябва уникален играч като Кривия и заинтересовано тогава ръководство.През годините гониха Юруков,Борносузов,Каруча и кой ли не,а взимаха Симеонов,Попов и Божилов.Ето го резултата.Много трудно се гради,а лесно се съсипва.При нас дори имаше бонус-трудно да се съсипва,защото имаме играчи даващи много и играещи много като Жоро Илиев,съпротивляващи се на съсипването....Жалко,жалко,навръх юбилея.Днешния мач,поведението ни на терена доказва,че без Жоро Илиев и Китанов донякъде - ние просто не можем и точка да вземем в А група.Не знам каква селекция ще правят,но първо треньор трябва

Не ,че защитавам Зафиров ,ама кажи какво е виновен след като некадърника Манолов не може да вкара сам срещу вратаря ,а Дончо изпуска на празна врата .И тази снимка дето си я сложил на този селски футболист Манолов да я разкараш .Най-некадърният и смешен нападател в историята на Черно Море .Вече е на 27 год и знае ,че не може да отиде никъде другаде да играе .Превърнал се е в '' Заплатаджия '' и е време да бъде изритан от отбора .

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 09 дек 2012 17:31

Зафиров е виновен затова,че не пуска Атанас Илиев и Бекир Расим!!!Защото е един мишок и го е страх да пусне юноши,защото ще го обвинят за загубата директно,а сега може да се измъкне на гърба на играчите.Виновен е,защото не си подава оставката след тези СРАМНИ резултати.А Манолов?Бох му сменил снимката,сложих я преди година и нещо от радост,че се върна в игра след тежка контузия,но на това ОГРОМНО доверие от страна на фенове и ръководители(защото той 2 години не игра,но никой не му спря заплатата или не го изгони) той отговори така,както и мижетурки като Симеонов,Попов,ай да не изреждам.Разчитахме,че освен Жоро и той ще бъде лидер,да,ама не,далеч по-лесно беше да се приравни на нивото на останалите мижетурки.Пак казвам-голяма грешка се допусна навремето,вместо Кривия трябваше да се изгонят други хора и тоя смешко Прическата и него,още тогава,а то....самотека почна от тогава и най-вече след Каварна,където много от виновниците останаха!Божилов там беше основен виновник за стигането до дузпи,но никой не му потърси сметка още тогава и ей го днес - паднали във Враца,голяма работа бе,малшанс бе,случвало се да пропуснеш...ха-ха-ха(смея се с горчива ирония).

ПС:Дано Подуене са безмилостни и ни разгромят позорно насред Варна.Смятам,че един тотален резил срещу резервите им ще бъде последван от махането на Зафето и останалите боклуци....Надявам се....

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 09 дек 2012 17:34

УМИРАМ ОТ СРАМ ЗАРАДИ ТЕЗИ НЕКАДЪРНИЦИ .ВЪВ ВСИЧКИ САЙТОВЕ НИ СЛАГАТ ОПРЕДЕЛЕНИЯ КАТО ОТ ОТБОРИТЕ КОИТО ЩЕ СЕ БОРАТ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ . СРАМММММММ СЛЕДВАЩИЯТ МАЧ ДА ГИ ПСУВАМЕ ВСИЧКИ ТЕЗИ НЕКАДЪРНИЦИ .ЦЯЛ МАЧ НЯМА ДА СПРА ДА ГИ ПЛЮЯ ТЕЗИ МАНЕКЕНКИ

Върни се в “Черно море”