McLovin написа:На въпроса защо не може да се псува ББ - не може да се псува който и да е. До колкото помня имаше наредба забраняваща нецензурните скандирания. Уж щаха и да глобяват даже. Комично, но факт.
Забелязах, че се заговори за политика и предвид предните постове искам да попитам: ок, Бойко не струва(на мен ми е противен като персонаж), но за кой ще гласувате за да го махнете от власт? Доган, Станишев и Кунева? Аз за комуняги и техните деца няма да гласувам ако ще и светът да свърши! Тук сега ще кажете "а Бойко какъв е?"(между другото и за него не съм гласувал). Какъвто и да е, се води опозиция на гореизброените. А, остана онзи индивид Болен, на който и гаргите не му се връзват вече и разбраха, че е пионка на Доган. И така мили ми съфорумци как смятате да смените и свалите Бойко? Като ни вкарате в ясно, отявлено, открито комунистическо управление(отново)?
Относно забраната за транспарантите- прочетете хубаво и вижте от къде идва тя. От ТИТАН. Това са хората, които са собственици на ПФК ЦСКА АД, концесионери на "Народна Армия" и наели съораженията на които се играят мачовете. Те са си в пълното право да допускат/не допускат каквото и който пожелаят до мачовете. Те определят правилата. Не ви е виновен нито Перуката, нито Бойко, нито Станишев, нито ушевия, който си е вършил работата(тоест да изпълнява каквото му наредят). Ако имате проблем - обърнете се към ТИТАН. Абсолютно вътрешноклубен проблем, който по никакъв начин не е обвързан с "държавата в която живеем" и обществото ѝ. Просто става дума за клубна(фирмена) политика.
ей, какви простаци пишат тук, ами нали като ги глобят 2-3 пъти, точно това ще направят, точно това е цензурата на всички нива, и административен терор, ама какво се учудвам, това на на запад от нас ще го разберат без да се обяснява, да не говорим, че Титан са подставени лица на ББ, и той ги държи с боклука,и тях го разбирам, такъв им е бизнеса и зависят от волята на фюрера, но феновете скандират и против тях