Локомотив Пловдив-Черно Море Прогнози

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив-Черно Море Прогнози

Мнениеот Ванко_Ултраса » 13 ное 2012 20:12

Пловдив1926:
Шофьора на рейса не ти ли каза вече?

Не ме занимавай с глупости бе...
Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 14 ное 2012 00:10

Пловдив1926 написа:Да вижда се:
08. Локомотив Пд 17:16 15
11. Черно море 10:19 13

-9 голова разлика срещу едни от най-добрите домакини в първенството. Няма по-нарисувана 1ца от тая. Само ме притеснява да не паднат някви снегове да се прецака терена, че вие сте свикнали да играете на вашата отвратителна нива и ще имате предимство от антифутбола.

Да, невероятно далеч сте от нас в класирането и по точки и като място :lol: Теб, ако те слуша човек ще кажеш, че не с вас играем, дето преди два кръга бяхте зад нас в класирането, ами с Манчестър Юнайтед. Повече даже няма и да те чета не си заслужава, ти си живееш в някакъв твой свят :lol: Жалко, че нагнетяваш напрежение винаги и това петни името на останалите ви фенове.

А относно нивите- то ще кажеш, че тревата на Лаута е един килим :lol: Разбирам Лудогорец или Миньор или даже съгражданите ви да говорят за трева, след като са я подменяли изцяло, ама вие.... Гледах ви дербито- тревата ви е една идея по-добре от Тича. Тоест същата нива, само че по-подържана с времето. На места тревата почти липсваше - предимно до двете врати. Или пък за нивото на футбола, който представяте. Като те чете човек ще си рече, че сте събрали някакви уникани техничари и Меси даже трябва да се учи :lol: И футболът ви беше същия, тоест никакъв. Добре, че тея жълтите са умрели. Те и нас не можаха да бият... Така че самочувствието ти е нелепо и смешно, ама няма лошо, заблуждавай се. От високо най-боли да паднеш. Интересно ми е само, ако вземете та не биете какви ще ги говориш и с какво ще се оправдаеш тогава. Те и червените много им знаеха устите, пък можеха даже да паднат онзи ден.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 14 ное 2012 11:23

MORSKI написа:
Пловдив1926 написа:Да вижда се:
08. Локомотив Пд 17:16 15
11. Черно море 10:19 13

-9 голова разлика срещу едни от най-добрите домакини в първенството. Няма по-нарисувана 1ца от тая. Само ме притеснява да не паднат някви снегове да се прецака терена, че вие сте свикнали да играете на вашата отвратителна нива и ще имате предимство от антифутбола.

Да, невероятно далеч сте от нас в класирането и по точки и като място :lol: Теб, ако те слуша човек ще кажеш, че не с вас играем, дето преди два кръга бяхте зад нас в класирането, ами с Манчестър Юнайтед. Повече даже няма и да те чета не си заслужава, ти си живееш в някакъв твой свят :lol: Жалко, че нагнетяваш напрежение винаги и това петни името на останалите ви фенове.

А относно нивите- то ще кажеш, че тревата на Лаута е един килим :lol: Разбирам Лудогорец или Миньор или даже съгражданите ви да говорят за трева, след като са я подменяли изцяло, ама вие.... Гледах ви дербито- тревата ви е една идея по-добре от Тича. Тоест същата нива, само че по-подържана с времето. На места тревата почти липсваше - предимно до двете врати. Или пък за нивото на футбола, който представяте. Като те чете човек ще си рече, че сте събрали някакви уникани техничари и Меси даже трябва да се учи :lol: И футболът ви беше същия, тоест никакъв. Добре, че тея жълтите са умрели. Те и нас не можаха да бият... Така че самочувствието ти е нелепо и смешно, ама няма лошо, заблуждавай се. От високо най-боли да паднеш. Интересно ми е само, ако вземете та не биете какви ще ги говориш и с какво ще се оправдаеш тогава. Те и червените много им знаеха устите, пък можеха даже да паднат онзи ден.

Алооо горски, чети какво съм написал, пак си говориш изперкалите глупости за напрежение и тн. Аз с вашите хора си пия бирата 1-2 пъти в годината, не ми обяснявай за напрежение ами земи да ходиш по мачове малко.

За нивата ви се смее цяла България от 10 години.

В събота ще ви бием като шкембе в дувар. Убеден съм в това. Ти се напрягай, нагнетявай, квото искаш пари. Локомотив играе по-добре всеки мач, а вие едвам вкарвате. Футбол е, може и да не бием, може и да паднем - това са нормални неща. Ако ни биете ще съм изненадан, няма да го крия, но това е много малко вероятно. Стига си преигравал, че ми писна всяка година като играем с вас да ти чета глупостите по една страница думи подредени една до друга без смисъл.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 14 ное 2012 13:01

Ало не ало, 1326 както и очаквах поредната порция врели некипели в твой стил :lol: Наистина спирам да ти чета пасквилите, пълни са с глупости :lol:
А относно ходенето на мачове :lol: Ти "много" запознат го раздаваш- сигурно всеки мач следиш дали съм бил или не. Поредният ти тъпизъм. Аз този сезон имам пропуснати 2 мача, тоя ще ми говори да съм почнел да ходя на стадиона :lol: :lol: Все така изтрещял си.
Може и да сте по-добри, но това ще се види на терена. А не да ми пишеш глупости все едно сте на нивото на Барса. Реал или Манчестър. Като гледам само ти се изхвърляш като чекия на пясък от вашите.

Потребителски аватар
GBP
Контакти:

Мнениеот GBP » 14 ное 2012 18:38

Откак взехме при нас Наско Курдов, да ни вдига класата, толкова класни станахме, че не "Черно море", ами "Барселона" ще пребием.

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 14 ное 2012 21:50

Черно море са с нов треньор, освен това разполагат с опитни футболисти, като Жоро Илиев,Камазола, Божилов и Миро Манолов.Това са футболисти, които спокойно могат да решат всеки мач и се моля в Събота да не им върви играта.Ние не сме кой знае какъв отбор, че да гледаме толкова високомерно на отбор като Черно море.В отбора ни няма класа и мисля, че това всеки го вижда.Не може всеки мач да се взима на мускули.Дано отговорните фенове на Лаута убедят Бонев да навие Марешки за Камбуров щото точно от такъв човек имаме нужда.Мартин е изявен лидер с качеста и притежава необходимата класа да вдигне с малко нивото на отбора.Не може само с млади.Покрай опитни футболисти като Кирчо, Златински и дай, Боже Мартин ще израстват младите!Вместо Бонев и Марешки да ми докарат от девет дола вода по-добре да вземем един футболист, но качествен.Каква Италия, какви пет лева?! Човека ти е дошъл на крака ти ще гониш Михаля.Малоумна работа.Мод вземете направете нещо ве, майна...говорете с Бонев на висок тон ако трябва.Мартин трябва да играе на Лаута през следващия полусезон.
Изображение

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 14 ное 2012 21:56

GBP написа:Откак взехме при нас Наско Курдов, да ни вдига класата, толкова класни станахме, че не "Черно море", ами "Барселона" ще пребием.

То да е само КурдOFF с мед да го намажеш...Павел Ковачев, СтанкоFF, Георги Стефанов,ДюлгероFF,Димо АтанасOFF - все звезди, брат.
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 15 ное 2012 10:33

Ванко, нали си ултрас бе, ходи говори на висок тон със Зума. Ама той верно, няма регистрация във форума, няма как да му говориш.

Събота ги бием тия с лекота. Вземи хвани 4-5 познати и ги закарай на мача. Стига си трошил клавиатурата.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 15 ное 2012 12:30

Христо аз не съм тартор т.е не съм от феновете, на които се чува думата, така че аз с Бонев не мога да разговарям на висок тон.
Но затова пък ти, Модератора, Вола,Нежния и др. можете.Ако ти имаш по-добро предложение - кажи.
Ако ВИЕ не направите нещо - няма кой..не му е местото тук да ги дискутираме тези неща.
Говорете и с Мартин...НЕ се ли напечели вече?
Мартин трябва да играе напролет в Локомотив :!:
Излишно е да ти обяснявам защо, щото и ти се сещаш за ползите Мартин да се завърне отново на Лаута.
Бонев иска ли нещо знае как да го постигне :!:

На мача сме задължително ;)
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 15 ное 2012 14:41

Верно, не е за приказване...

Върни се в “Локо Пловдив”