XII кръг, Славия - Лудогорец, 10.11.12, 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Re: XII кръг, Славия - Лудогорец, 10.11.12, 14:30

Мнениеот OOP » 10 ное 2012 19:24

entwickler написа:
hijack1 написа:
OOP написа: :) :) :) Срещу Петев който и треньор да излезе все ще е по-обигран.....Пък и вашето самочувствие започна да поизчезва а ??? :) :) :)

Другата седмица ще си оправим самочувствието, не се притеснявай :lol:

А дано.

ама надали :mrgreen:
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 10 ное 2012 19:29

Днес къде ви беше публиката и според теб как игра Левски ?
Доста се хапеш с нашата публика и затова те питам днес трудно ли се намираше билет за 95% празния стадион :) :)
Изображение

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 10 ное 2012 19:34

miro_rz написа:Днес къде ви беше публиката и според теб как игра Левски ?
Доста се хапеш с нашата публика и затова те питам днес трудно ли се намираше билет за 95% празния стадион :) :)

Ами на празния стадион имаше около 4000 души, колкото вашия препълнен стадион :) :) :)
Иначе сериозно Левски играха безобразно слабо и на моменти дори Враца ни надиграваха и то с чисто футболни аргументи. Явно "сухия" добре си върши работата. Лошо е, че Лудогорец и Левски ще се срещнат във момент, в който са в най-слаба форма, но се надявам да вземем реванш за миналата година, когато ни бихте два пъти :!: ;)
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Re: XII кръг, Славия - Лудогорец, 10.11.12, 0:0

Мнениеот nedko » 10 ное 2012 20:10

Мнението ми за мача със Славия. Притежаване на топката в по-голямата част от мача, надиграване на противника, 2-3 добри положения за гол и ....загуба на две точки. Май не ни топли това, че сме ги надиграли като не можем да бием. Нещо ми развалиха настроението в съботния следобед. Може би не трябва да сме максималисти, но нещо наистина трябва да се промени. Ок, стигаме до наказателното поле и там нещата са зле. Не харесвам Димо, загуби се нацяло, Безяк същата работа, Кешада не оправда титулярното място. Няма настървеност, холандеца показа такава, когато го пускаха, сега и той чака своя шанс. Дано срещу Левски видим нашия Лудогорец!

nasko75

Мнениеот nasko75 » 10 ное 2012 21:13

miro_rz доняяяякъде е напипал проблема, но доста бегло
момчета, проверете ми мненията след мача с Чорбата за купата - тогава ви казах: имате проблем в отбора, който Петев не може да реши (проблемът не е в треньора в никакъв случай), а Домусчиев не иска да го реши
останалите в клуба са си ОК, защото така си запазват местата...тогава никой не ми обърна внимание
тъй като вие като фенове на Лудогорец сте заети да пишете как винаги сте по-добри, ама на - късметът ви изневерил, не знам си какво

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 10 ное 2012 21:26

Излез и кажи тогава какъв е проблема. То така и аз мога да казвам, че в клуб X има вътрешен проблем и да пиша по форумите, ама нали знаеш това колко малоумно изглежда отстрани :lol:

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 10 ное 2012 21:51

мим написа:Здравейте, лудогорци, каква стана тя ? Защо насила играем слабо ??? Като си стоя така и си нахвърлям фактите за нашия отбор...ми се ще да споделя какво ми се струва, но няма да го направя изцяло. Предвид, че започнахме без загуба 8 поредни кръга, отборът ни е във същия състав + новите попълнения, които също са на ниво, първенството ни е слабо, грандовете ни в окаяно състояние...докъде щяхме да стигнем...и това първенство колко смислено щеше да е...
Може да ви се сторят смешни моите умозаключения, но съм склонна да ги възприема...като моя си версия ;) Възможни са и други причини да има, но нашите момчета играят много, много лежерно, без хъс, на моменти се усеща проблясък, напомнят за истинския Лудогорец и после пак...спокойствие някакво, играят си играта, но вяло...
Има и други неща, които са в подкрепа, според мен, на тези ми заключения, но...както и да е...
В крайна сметка, мисля, че ще разбера дали правилно съм си дала отговор на въпроса, защо така стана с играта на нашия отбор.
Ако в крайна сметка станем отново шампиони, значи не съм се лъгала...
Петев изкоментира мача добре, каза истини предвид очевидните неща, но как стоят нещата в действителност...не се знае...
Само не ми се иска да свикваме да играем по този начин...

И аз бих написал нещо такова. Задавам си подобни въпроси. Странното е, че (като изключим мача за Купата с ЦСКА) губим точки все от отбори с които не се конкурираме. Правим го и в момент когато имаме аванс или когато все пак има възможност да се върнем в играта. Така беше и миналата година. Локо Пд, Славия, Черно море, Ботев Враца, Черноморец. Повече светлина по въпроса ще има след предстоящите 3 важни мача. Тогава ще знаем повече.
И аз виждам, че нещо в мотивацията на играчите куца. Личи си, че играят без увереност. Личи че могат да победят, а в същото време нивото им се вижда във всичките мачове, но някак потънало дълбоко и изплува на моменти.
Ако гледаме на нещата само като загуба на точки не е нищо притеснително. Левски дръпнаха, но имаме мач с тях, а те не блестят с нищо.
А може и наистина да има някакъв вътрешен проблем в отбора, за който да не знаем.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
БОТЕВ 1912
Контакти:

Мнениеот БОТЕВ 1912 » 10 ное 2012 22:46

Започнахте да изпускате титлата! А може и да не я вземе Левски, зависи до голяма степен от това дали Ботев ще се възползва от възможността си да се замеси в битката. 8-)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 10 ное 2012 22:48

БОТЕВ 1912 написа:Започнахте да изпускате титлата! А може и да не я вземе Левски, зависи до голяма степен от това дали Ботев ще се възползва от възможността си да се замеси в битката. 8-)

Още е много рано да говорим за това. Може би след следващите два кръга и но и тогава ще има още варианти, дори и при категорични резултати.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 10 ное 2012 23:00

БОТЕВ 1912 написа:Започнахте да изпускате титлата! А може и да не я вземе Левски, зависи до голяма степен от това дали Ботев ще се възползва от възможността си да се замеси в битката. 8-)

И да не сме ние няма проблем, само да не е софийски отбор! Бях го казал някъде из форума-ако не сме ние предпочитам да са Ботев Пд!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Върни се в “Лудогорец”