entwickler написа:hijack1 написа:OOP написа:![]()
![]()
Срещу Петев който и треньор да излезе все ще е по-обигран.....Пък и вашето самочувствие започна да поизчезва а ???
![]()
![]()
Другата седмица ще си оправим самочувствието, не се притеснявай
А дано.
ама надали

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
entwickler написа:hijack1 написа:OOP написа:![]()
![]()
Срещу Петев който и треньор да излезе все ще е по-обигран.....Пък и вашето самочувствие започна да поизчезва а ???
![]()
![]()
Другата седмица ще си оправим самочувствието, не се притеснявай
А дано.
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
miro_rz написа:Днес къде ви беше публиката и според теб как игра Левски ?
Доста се хапеш с нашата публика и затова те питам днес трудно ли се намираше билет за 95% празния стадион![]()
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
мим написа:Здравейте, лудогорци, каква стана тя ? Защо насила играем слабо ??? Като си стоя така и си нахвърлям фактите за нашия отбор...ми се ще да споделя какво ми се струва, но няма да го направя изцяло. Предвид, че започнахме без загуба 8 поредни кръга, отборът ни е във същия състав + новите попълнения, които също са на ниво, първенството ни е слабо, грандовете ни в окаяно състояние...докъде щяхме да стигнем...и това първенство колко смислено щеше да е...
Може да ви се сторят смешни моите умозаключения, но съм склонна да ги възприема...като моя си версияВъзможни са и други причини да има, но нашите момчета играят много, много лежерно, без хъс, на моменти се усеща проблясък, напомнят за истинския Лудогорец и после пак...спокойствие някакво, играят си играта, но вяло...
Има и други неща, които са в подкрепа, според мен, на тези ми заключения, но...както и да е...
В крайна сметка, мисля, че ще разбера дали правилно съм си дала отговор на въпроса, защо така стана с играта на нашия отбор.
Ако в крайна сметка станем отново шампиони, значи не съм се лъгала...
Петев изкоментира мача добре, каза истини предвид очевидните неща, но как стоят нещата в действителност...не се знае...
Само не ми се иска да свикваме да играем по този начин...
БОТЕВ 1912 написа:Започнахте да изпускате титлата! А може и да не я вземе Левски, зависи до голяма степен от това дали Ботев ще се възползва от възможността си да се замеси в битката.
БОТЕВ 1912 написа:Започнахте да изпускате титлата! А може и да не я вземе Левски, зависи до голяма степен от това дали Ботев ще се възползва от възможността си да се замеси в битката.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта