fena написа:Tomata написа:fena написа:Поне веднъж бъдете мъже, и си признайте как ви спасявахме от изпадане. Та Спас ли не лобира за вас тогава, та бат Петьо ли, не се моли да ви лягаме. Какво да правим, ние сме хора, и винаги помагаме на слабия, а не като Чико, 60 и коя година когато ни бихте, а уговорката беше за равен.
Виж ся, аз ти предлагам за мъже, истински майни, отбори на Пловдив, да не говорите. След откраднатото знаме, продадените 3000-4000 билета, от които не се знае колко в наши фенове, просто е смешно! Смешно е!!!
Нищо не е смешо. Просто организацията беше калпава. А и имаше много провокатори. Нормално е при този строг режим да се продадът малко билети. Както казах по-горе, билетите утре се пускат свободно и всеки ще може да си купи. Що се отнася до откраднатото знаме, мисля, че трябва да изчакаме да разберем дали наистина е откраднато или е било "продадено" от ваш човек, защото знаеш, че има и такива слухове.
Смешно е повярвай ми. Страдате от собствените си "шефове", както друг ваш фен беше писал. Знамето е откраднато, багажника е разбит с щанга, 200 лв. са измислица и тн.