Миньор Перник - Левски София | 04.11.2012г. | 13:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Миньор Перник - Левски София | 04.11.2012г. | 14:30

Мнениеот ralka_levskarka » 30 окт 2012 13:28

ivaka написа:
ivo_gf написа:
terata написа:На село май не знаете кога е време да спрете а? Ебати обидата, "неандерталец" изречено от перничанин с ник Иво голфа ... :) :) :)

Много години живях в Сф и мога да кажа че много квартали на столицата ни не могат да стъпят на малкия пръст на Перник, такава селяния цари в тях, не виждаш ли че бол селчовци от краищата на цяла БГ в момента са в Сф, то не са помаци, цигани и всякакви други слабоумни, от 2 милиона над милион са точно такива индивиди, та за селяния не ми говори, тя не опира до география, а до това какво имаш в главата, а по всичко личи че ти нямаш много вътре... И gf не е съкратено от golf :) В София средно на глава на населението се падат повече голфове отколкото в Перник, тъй че вземи се успокой малко!

Не се сърди, но наистина ми омръзна да Ви гледам в елита, с тая грозна игра.
Груба защита, брутална игра и шанс за една или две контри, и ако стане нещо, а ако съдията си затвори очите за няколко картона...това не е футбол, дори понякога да има успех!
Това аз определям, като антифутбол, нищо от това го няма в Европа.
Години наред в България, само един или два отбора практикуват обратното на този стил - винаги Левски плюс още някой и винаги патят от това срещу такива псевдо футболни отбори, понякога с любезното съдействие на съдиите, които си затварят очите за грубостите...омръзна ми.
Ако Ви ударим още едно рамо към долната група ще се радвам искрено!
Повярвай ми отношението ни към Вас е изцяло продиктувано от Вашето към нас!
Играем с всички, но се и уважаваме с някои от другите, а Вие не уважавате никого и затова никой не Ви уважава, а и играете грозно!
Съжалявам, че истината боли, но е факт!

Мислех си, че само аз ги мразя :mrgreen: заедно с Черно Море и грубия им стадион..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

fcmpbg
Контакти:

Мнениеот fcmpbg » 30 окт 2012 13:49

Миньор и Ч.Море ги мразите защото ви взимат точки.Друго си е с любимите Монтана, Каварна и Мездра ,те трябва да са в А група според вас, но накрая идва Сараево и ви обезмисля сезона.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 30 окт 2012 14:27

fcmpbg написа:Миньор и Ч.Море ги мразите защото ви взимат точки.Друго си е с любимите Монтана, Каварна и Мездра ,те трябва да са в А група според вас, но накрая идва Сараево и ви обезмисля сезона.

Ма толкоз си умен, че чак ти е трудно да го прикриваш а :mrgreen: Мамин убавец, я хвани извади малко статистика от мачовете ни с Миньор и особено с Черно море и виж колко често ни взимат точки, сладур :) Ми то и Локо Сф, Локо Пд, Черноморец и т.н да не ги изброявам всичките, ама аз лично (че и повечето левскари) не ги мразят, а много повече пъти са ни взимали точки за разлика от тия, които ми посочи. Малко ти е, ама е важно да ти дойде навреме ;) Миньор и Черно море ги мразят не само левскарите, а и много други фенове, заради отвратителната им и груба игра и голяма част от малоумните им привърженици (справка, мача на Миньор с Локо СФ). Капиш?

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 30 окт 2012 15:57

ivo_gf написа:
ivaka написа:
Не се сърди, но наистина ми омръзна да Ви гледам в елита, с тая грозна игра.
Груба защита, брутална игра и шанс за една или две контри, и ако стане нещо, а ако съдията си затвори очите за няколко картона...това не е футбол, дори понякога да има успех!
Години наред в България, само един или два отбора практикуват обратното на този стил - винаги Левски плюс още някой и винаги патят от това срещу такива псевдо футболни отбори, понякога с любезното съдействие на съдиите, които си затварят очите за грубостите...омръзна ми.
Играем с всички, но се и уважаваме с някои от другите, а Вие не уважавате никого и затова никой не Ви уважава, а и играете грозно!

Ти мача Левски Миньор на Герена миналата година гледа ли? Защото аз бях там и отбора който игра грозно не беше нашия :idea:

Много съжалявам, че толкова много сте си повярвали, стигнали сте прекалено дълбоко!
Гледах мача, помня и отменения изравнителен гол, ти помниш ли го?
А помниш ли, че беше напълно редовен гола, на повторенията се видя?
Не се шумя само, защото Левски си имаше много по-сериозни проблеми от един загубен мач с Вас!
Вярно е, че Вие се самоизмервате спрямо нас, НО НИЕ НИКОГА НЕ СЕ САМООЦЕНЯВАМЕ СПРЯМО ВАС, ТОВА Е РАЗЛИКАТА!

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 30 окт 2012 16:01

fcmpbg написа:Миньор и Ч.Море ги мразите защото ви взимат точки.Друго си е с любимите Монтана, Каварна и Мездра ,те трябва да са в А група според вас, но накрая идва Сараево и ви обезмисля сезона.

Сараево обезсмисля много неща именно, защото в елита има отбори, като Миньор, които СЪЩЕСТВУВАТ за един или два мача, а в останалите са пълна дупка!
Кой помни как са завършили миналия сезон Миньор и Монтана?
Всички обаче помнят как е завършил Левски с някой от тези отбори, особено при равен или загуба!

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 30 окт 2012 16:41

ivaka написа:Не се сърди, но наистина ми омръзна да Ви гледам в елита, с тая грозна игра.

Очевидно е, че никога не си гледал мач на Миньор. Не знам въобще дали някога си стъпвал и на стадион. "Грозна игра", "антифутбол", "груба защита"...., цитирам ти само част от безумните фрази, които си употребил. Трябва да ти кажа, че през последните 4-5 години Миньор играе доста привлекателен футбол и това са го споделяли много футболни специалисти и коментатори. Отбора има и много добър потенциал като футболисти. Погледни титулярния ни състав и ще видиш, че е съставен от стойностни играчи с опит в А група. Слабия ни старт този сезон се дължи само и единствено на финансовите проблеми в клуба и нежеланието на отбора да играе сериозно заради неизплатени заплати. Стабилизират ли се нещата откъм финанси, ще дръпнем здраво нагоре, защото реалното ни място е в средата и над средата на класирането. Относно това кой ни харесва и кой ни мрази ти гарантирам, че в България вие сте много по-недолюбван отбор от нас. Левски определено е най-мразения отбор в страната, така че по-добре не подхващай тази тема
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 30 окт 2012 16:44

Е, след няколко дена ще ви стабилизират, няма да се плашите, но може да пробвате да излезете и с юношите, тамън и головата разлика да си оправим ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 30 окт 2012 16:50

ivaka написа:Не се сърди, но наистина ми омръзна да Ви гледам в елита, с тая грозна игра.

То защото и отбора на Левски играе много красив футбол. Много ме радват подобни изказвания на заблудени привърженици.
Миньор миналата година игра сравнително добър футбол и победите над тъй наречените грандове, както и мача с Литекс в Ловеч, когато резултата отиваше към победа за Миньор, но съдията реши, че трябва да даде дузпа спаси Литекс от загуба са показателни за това. В другите срещи също отбора си игра на ниво и не се съобразяваше с никого.
А колкото до това, че не уважаваме никого и нас никой не ни уважава, това си е съвсем нормално, ние си имаме отбор на който сме фенове и другите не ни интересуват, както и не ни интересува, че другите не ни уважават.
Последна промяна от v.r.s. на 30 окт 2012 17:34, променено общо 1 път.

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 30 окт 2012 17:33

petrof написа:

Очевидно е, че никога не си гледал мач на Миньор. Не знам въобще дали някога си стъпвал и на стадион. "Грозна игра", "антифутбол", "груба защита"...., цитирам ти само част от безумните фрази, които си употребил. Трябва да ти кажа, че през последните 4-5 години Миньор играе доста привлекателен футбол и това са го споделяли много футболни специалисти и коментатори. Отбора има и много добър потенциал като футболисти. Погледни титулярния ни състав и ще видиш, че е съставен от стойностни играчи с опит в А група. Слабия ни старт този сезон се дължи само и единствено на финансовите проблеми в клуба и нежеланието на отбора да играе сериозно заради неизплатени заплати. Стабилизират ли се нещата откъм финанси, ще дръпнем здраво нагоре, защото реалното ни място е в средата и над средата на класирането. Относно това кой ни харесва и кой ни мрази ти гарантирам, че в България вие сте много по-недолюбван отбор от нас. Левски определено е най-мразения отбор в страната, така че по-добре не подхващай тази тема

по принцип наистина Левски е най-мразения, но също така и най-обичания отбор в България,просто защото е най-големия отбор в страната.Така е по цял свят-най-големите винаги са най-мразени. В Германия например, Байерн(Мюнхен) е най-мразения отбор от феновете на всички останали германски клубове.В Англия най-мразен е Манчестър Юнайтед- (само си спомнете последния кръг на миналия шампионат, когато Юнайтед гостуваше на Съндерланд, как феновете на "светците" изригнаха в овации когато разбраха че Ман Сити става шампион за сметка на Юнайтед)...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 30 окт 2012 17:34

Тоя мач още преди да е почнал се знае как ще завърши... сигурна 2-ка, залагайте.

Върни се в “Архив”