X кръг Черноморец - Лудогорец, 27.10.2012г, 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Re: X кръг Черноморец - Лудогорец, 27.10.2012г, 18.00ч

Мнениеот OOP » 24 окт 2012 19:02

fen-fen написа:
OOP написа:Със сигурност Херо не е забравил какво се случи на мача на "арената" и как се подиграха с него и с отбора му......А и трябва да помага на Левски за това 2-1 за Черноморец

Със сигурност пишеш, колкото да се разпишеш! Хубаво преди това да прочетеш и чуеш интервюто на Херо и неговото мнение. Ето чети:
http://gong.bg/view_article.php?article_id=305849

Със сигурност не си забравил това.....http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=900668 или е по-лесно да се правим на ощипани. Пак се убеждавам, че сте много "лесни" казал бил, че заслужавате да сте шампион. Ами ти какво искаш да ви каже, че ще ви смачкат и да се хвърлите мъжката. А така нека да си вярвате, че най-добрите и хоп ИЗНЕНАДА 2-1 за Черноморец. Ма на вас тея работи не са ви ясни. Петев 20 интервюта дава и те все едно слушаш едно на запис.......
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 24 окт 2012 19:17

1Neutralen написа:
Хаха, големи оптимисти. :lol: Какви футболни аргументи пък имате вие? Това не е Черноморец от преди една година...

Еми
ЧЕРНОМОРЕЦ Е ВЕЛИК ОТБОР И НЕ ПРАВИ ТОЙ ПОДБОР
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 24 окт 2012 20:19

В момента най-голямото достойнство на Черноморец е Херо. Нищо лошо за отбора, за неговите футболисти, но Херо е този, който олицетворява и изпъква в Черноморец. Херо кара футболистите си да играят футбол, а не да изритват топката далеч от вратата и именно това е предпоставка на Лазур да се играе футбол. Мисля, че ще се получи хубав двубой и по-класния отбор на Лудогорец ще победи!

Потребителски аватар
kokorz

Мнениеот kokorz » 24 окт 2012 20:49

nedko написа:В момента най-голямото достойнство на Черноморец е Херо. Нищо лошо за отбора, за неговите футболисти, но Херо е този, който олицетворява и изпъква в Черноморец. Херо кара футболистите си да играят футбол, а не да изритват топката далеч от вратата и именно това е предпоставка на Лазур да се играе футбол. Мисля, че ще се получи хубав двубой и по-класния отбор на Лудогорец ще победи!

Съгласен съм с теб.Срещу отбори, които играят открит футбол Лудогорец показва класата си.В повечето мачове се забърква бетон, който трудно се пробива и не се вкарват много голове.Черноморец практикува открит футбол и определено ще стане един от най - добрите мачове през този полусезон.Победа за Лудогорец.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 24 окт 2012 20:51

fen-fen написа:По темата: Както Херо казва - "трябва да бъдем реалисти – нашият потенциал е по-нисък от този, който имахме през миналия сезон. По простата причина, че ние продадохме или се отказахме от най-добрите си футболисти – като Кишишев и чужденците. Срещу Лудогорец ще играят много от нашите млади футболисти – около 5-6 човека от школата. Това са футболистите, ако можем да говорим за някаква изненада. Спортно-технически Лудогорец е най-добрия отбор в България. Имат изграден и изчистен стил. Това е отбор, който играе приятно и атрактивно. Това е отборът, който играе най-близо до моите представи за футбол”, категоричен бе старши треньорът на Черноморец."

Много е интересно как Херо говори с уважение за Лудогорец и признава футболните аргументи на отбора ни, както и качеството на играта. Дори когато му връчиха наградата за треньор на годината каза, че Петев заслужава наградата заради постигнатия дубъл. Това си беше признание, че за него купите са спечелени честно. Иначе не би го казал.
И идва най-интересната част - феновете на Черноморец, който са и големи фенове на Херо, при това до такава степен, че сляпо да го следват дори и когато избухне, говорят едни съвсем други неща ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 24 окт 2012 20:55

kokorz написа:Съгласен съм с теб.Срещу отбори, които играят открит футбол Лудогорец показва класата си.В повечето мачове се забърква бетон, който трудно се пробива и не се вкарват много голове.Черноморец практикува открит футбол и определено ще стане един от най - добрите мачове през този полусезон.Победа за Лудогорец.

Затова и вариантът "Враца" не може да се случи, както някои силно се надяват :)

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 24 окт 2012 21:40

tsonpen написа:Много е интересно как Херо говори с уважение за Лудогорец и признава футболните аргументи на отбора ни, както и качеството на играта. Дори когато му връчиха наградата за треньор на годината каза, че Петев заслужава наградата заради постигнатия дубъл. Това си беше признание, че за него купите са спечелени честно. Иначе не би го казал.
И идва най-интересната част - феновете на Черноморец, който са и големи фенове на Херо, при това до такава степен, че сляпо да го следват дори и когато избухне, говорят едни съвсем други неща ;)

Ще го напиша и тук,защото явно нарочно пропускаш една част казана от Херо
„Имаше причина да съм недоволен от съдийството, но не искам да се връщам назад. Имаше причина да обвинявам и домакините в некоректни действия. Винаги когато критикувам някого за нещо има причина за това!”

И за да съм в темата,очаквам труден мач. Надявам се поне на точка. Знам,че отбора ни е играе трудно и има много проблеми. Дано Херо ги надъха. Също така се надявам съдиите да бъдат подкрепени от ВТБ и да направят мача труден за Лудогорец. ;) Прогнози не давам.
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 24 окт 2012 21:57

subzero написа:
tsonpen написа:Много е интересно как Херо говори с уважение за Лудогорец и признава футболните аргументи на отбора ни, както и качеството на играта. Дори когато му връчиха наградата за треньор на годината каза, че Петев заслужава наградата заради постигнатия дубъл. Това си беше признание, че за него купите са спечелени честно. Иначе не би го казал.

Ще го напиша и тук,защото явно нарочно пропускаш една част казана от Херо
„Имаше причина да съм недоволен от съдийството, но не искам да се връщам назад. Имаше причина да обвинявам и домакините в некоректни действия. Винаги когато критикувам някого за нещо има причина за това!”

И за да съм в темата,очаквам труден мач. Надявам се поне на точка. Знам,че отбора ни е играе трудно и има много проблеми. Дано Херо ги надъха. Също така се надявам съдиите да бъдат подкрепени от ВТБ и да направят мача труден за Лудогорец. ;) Прогнози не давам.

Странен морал имате феновете на Черноморец. Роптаете, че имало нещо нередно в предишния мач, а сега искате нечестна победа за вас. Във вашия раздел доста се изказаха, че ако победата ви е с удари под кръста най ще се радват.
Аз се радвах на победата в Разград, защото Лудогорец категорично ви надигра. Ако съм мислел, че има нещо нередно, нямаше да се радвам.
Не пропускам фразата на Херо, просто не съм журналист за да пресъздавам изцяло изказването му. Ако си слушал интервюто му - цитатът който си дал не е точен. Той обвинява домакините за нещо некоректно, не съдиите. Сега е глупаво да нищим какво точно е имал предвид, но е факт, че признава класата на Лудогорец и това, че Лудогорец заслужено е на върха.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 24 окт 2012 22:41

tsonpen написа:
Странен морал имате феновете на Черноморец. Роптаете, че имало нещо нередно в предишния мач, а сега искате нечестна победа за вас. Във вашия раздел доста се изказаха, че ако победата ви е с удари под кръста най ще се радват.
Аз се радвах на победата в Разград, защото Лудогорец категорично ви надигра. Ако съм мислел, че има нещо нередно, нямаше да се радвам.
Не пропускам фразата на Херо, просто не съм журналист за да пресъздавам изцяло изказването му. Ако си слушал интервюто му - цитатът който си дал не е точен. Той обвинява домакините за нещо некоректно, не съдиите. Сега е глупаво да нищим какво точно е имал предвид, но е факт, че признава класата на Лудогорец и това, че Лудогорец заслужено е на върха.

Тук въпроса не е на морал. Въпроса е на възмездие. И аз не бих се радвал на съдийска победа при други обстоятелства. Както и не бих се радвал да счупят краката на някой футболист. Но виж,ако се казва Анисе вече е друго. Ако ме разбираш. ;) За да разбереш болката,трябва да я усетиш. Ако цитата не е точен са виновни Гонг. Което означава,че и твоя не е точен. И всъщност Херо може да е говорил за друг отбор. ;) И ако трябва да сме точни,Херо обвинява И съдиите. А това,че обвинява домакините едва ли трябва да ви успокоява. Дори напротив.
Само да добавя....Вероятно се радваш и на победата в Перник. Нормално при липса на футболна култура. И още нещо,което написах и в нашия форум. Никой не оспорва класата на Лудогорец. Всички сме на мнение,че Лудогорец можеше да стане шампион и без съдии и Миньор. Не е нужно да ни го казва Херо. Ние за разлика от вас виждаме и други цветове. ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 24 окт 2012 22:46

Ivo-Chernomoretz написа:
Bartolomej написа:Ако погледенм релно , Черноморец взема мача с разлика .
Вече чакаме мача със Спартак Пл ..
аре акули

Абе победа и това е , кои са те бе , че да се плашим ! Айде акули късаме

Шампион на България , носител на купата и носител на супер купата на България за 2012 . Това са " Те" !

Върни се в “Лудогорец”