D.Georgiev написа:Само с едно не съм съгласен - това че резервите не са напавили добър мач, не показва че правилно са били оставяни на скамейката. Има няколко причини:
1. Когато играят само резервите това си е нов отбор, който изобщо не е сработен. Няма го например Марселиньо да пусне извеждащ пас към Безяк да кажем или Гулдан, който да внесе спокойствие в отбраната. Липсата на такива играчи си влияе много силно и не не можем да видим най-доброто от всички.
2. Когато не играят често, Шоко и останалите губят игрови ритъм. Това си личи изключително силно при него и при Мишо, за които знаем че могат много, много повече. Кишада и той в края на миналия сезон и началото на този беше съвсем друг играч.
Така си е, съгласна съм с теб,че само резервите, както бяха първото полувреме, никога не са играли така в този състав и все едно е нов отбор. Момчетата добре се справиха като за първи път, ако играят често така контроли, ще свикнат. Головете на румънците не бяха нещо изпипано майсторски, а след наши грешки. Същите голове станаха някак елементарно, така ми изглеждаше. А и всеки един отбор, който и да е, ако излезе изцяло с резервите си, също би изглеждал по този начин / така си мисля

/.
Като цяло играта ни беше добра, не се отказваха да поддържат добър ритъм на игра, което е добре, но си личеше "дупка" в средата и омотване в защита, просто им трябва редовна игра в екип...пък и на официален мач едва ли някога ще са в този състав, така че не е фатално...това беше просто една много полезна контрола.