Контрола: "Лудогорец" - "Рапид" Букурещ FT: 2:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Re: Контрола: "Лудогорец" - "Рапид" Букурещ 13.10.12, 17:00

Мнениеот mad forest » 13 окт 2012 23:40

BRF написа:Аз връзката веднага я долових, но ти сигурно не искаш да я узнаеш. А тя е прозрачна ;)

Просветли,мен неукия![/quote]

Понапъни се още малко, нищо, че е доста късно! Знам, че можеш да се справиш!

Относно никнейма ставаше въпроса за човека "we are the champions" :) :) :)
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 13 окт 2012 23:44

мим написа:така е, а след мача бяхме заедно с румънските фенове, разменихме шалчета и се снимахме заедно. Очаквайте снимки както в румънския сайт, надявам се, така и тук. Снима ни румънски журналист. Беше много хубаво и някак си си тръгнахме максимално удовлетворени от приятелското отношение между нас и румънците. :lol:

Това е чудесно! :)
[offtopic]Да знаете, че докато някои от нас им викат мамалигари, те на нас казват краставичари. Това го казвам за да осъзнаем колко сме подобни и да спрем да им подвикваме, защото и те си имат тяхна версия за нас :)[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 13 окт 2012 23:56

mad forest написа:
BRF написа:Аз връзката веднага я долових, но ти сигурно не искаш да я узнаеш. А тя е прозрачна ;)

Просветли,мен неукия!

Понапъни се още малко, нищо, че е доста късно! Знам, че можеш да се справиш!

Относно никнейма ставаше въпроса за човека "we are the champions" :) :) :)[/quote]
Явно си говорите на някакъв разградски диалект!Нямам никакво намерение да се напъвам

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 14 окт 2012 02:03

tsonpen написа:
мим написа:така е, а след мача бяхме заедно с румънските фенове, разменихме шалчета и се снимахме заедно. Очаквайте снимки както в румънския сайт, надявам се, така и тук. Снима ни румънски журналист. Беше много хубаво и някак си си тръгнахме максимално удовлетворени от приятелското отношение между нас и румънците. :lol:

Това е чудесно! :)
[offtopic]Да знаете, че докато някои от нас им викат мамалигари, те на нас казват краставичари. Това го казвам за да осъзнаем колко сме подобни и да спрем да им подвикваме, защото и те си имат тяхна версия за нас :)[/offtopic]

Срещата е била приятелска и по трибуните. Обезателно линк искам да видя ;)

П.П. надявам се контузията на Кейсара в края да не е сериозна!
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 14 окт 2012 10:41

Само с едно не съм съгласен - това че резервите не са напавили добър мач, не показва че правилно са били оставяни на скамейката. Има няколко причини:

1. Когато играят само резервите това си е нов отбор, който изобщо не е сработен. Няма го например Марселиньо да пусне извеждащ пас към Безяк да кажем или Гулдан, който да внесе спокойствие в отбраната. Липсата на такива играчи си влияе много силно и не не можем да видим най-доброто от всички.

2. Когато не играят често, Шоко и останалите губят игрови ритъм. Това си личи изключително силно при него и при Мишо, за които знаем че могат много, много повече. Кишада и той в края на миналия сезон и началото на този беше съвсем друг играч.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

мим
Контакти:

Мнениеот мим » 14 окт 2012 14:24

D.Georgiev написа:Само с едно не съм съгласен - това че резервите не са напавили добър мач, не показва че правилно са били оставяни на скамейката. Има няколко причини:

1. Когато играят само резервите това си е нов отбор, който изобщо не е сработен. Няма го например Марселиньо да пусне извеждащ пас към Безяк да кажем или Гулдан, който да внесе спокойствие в отбраната. Липсата на такива играчи си влияе много силно и не не можем да видим най-доброто от всички.

2. Когато не играят често, Шоко и останалите губят игрови ритъм. Това си личи изключително силно при него и при Мишо, за които знаем че могат много, много повече. Кишада и той в края на миналия сезон и началото на този беше съвсем друг играч.

Така си е, съгласна съм с теб,че само резервите, както бяха първото полувреме, никога не са играли така в този състав и все едно е нов отбор. Момчетата добре се справиха като за първи път, ако играят често така контроли, ще свикнат. Головете на румънците не бяха нещо изпипано майсторски, а след наши грешки. Същите голове станаха някак елементарно, така ми изглеждаше. А и всеки един отбор, който и да е, ако излезе изцяло с резервите си, също би изглеждал по този начин / така си мисля :) /.
Като цяло играта ни беше добра, не се отказваха да поддържат добър ритъм на игра, което е добре, но си личеше "дупка" в средата и омотване в защита, просто им трябва редовна игра в екип...пък и на официален мач едва ли някога ще са в този състав, така че не е фатално...това беше просто една много полезна контрола.

Потребителски аватар
Penchevweb
Контакти:

Мнениеот Penchevweb » 14 окт 2012 17:04

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Q3FlCtrKiog[/youtube]
[center]ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение[/center]

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 15 окт 2012 09:58

Гела много майсторски гол. Кишада също. Абе имаме изпълнители.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: Контрола: "Лудогорец" - "Рапид" Букурещ FT: 2:2

Мнениеот miro_rz » 15 окт 2012 12:09

Интересен мач се получи , изиграхме едно слабо 1во полувреме и едно силно 2ро .... защитата беше доста слаба тоя Моци и за Б група не става , слаба игра от Мишо , Костадинов и Бакалов , на нужното ниво бяха само Кешада и резервите Миро Иванов и Гела , прехваления словенец ме разочарова ... нужна контрола според мен да се види кой на какво ниво е :)
Изображение

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Re: Контрола: "Лудогорец" - "Рапид" Букурещ FT: 2:2

Мнениеот nedko » 15 окт 2012 16:09

miro_rz написа:Интересен мач се получи , изиграхме едно слабо 1во полувреме и едно силно 2ро .... защитата беше доста слаба тоя Моци и за Б група не става , слаба игра от Мишо , Костадинов и Бакалов , на нужното ниво бяха само Кешада и резервите Миро Иванов и Гела , прехваления словенец ме разочарова ... нужна контрола според мен да се види кой на какво ниво е :)

Не бива да прибързваме с такива заключения за Моци, Мишо, Костадинов и словенеца. Всеки един от тях е класен футболист и няма отбор в А група, който да не би желал да ги има в състава си. Моментната им форма се дължи може би на малкото игрови минути,които имат този сезон. И тяхният момент ще дойде, сигурен съм.

Върни се в “Лудогорец”