Кобрата е уникален - отказа 5 милиона, в името на България !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кобрата е уникален - отказа 5 милиона, в името на България !
Аз бях чел статия за 2 000 000,че са му предлагали германците,но няма значение това.Не знам дали някой е гледал миналата седмица борците като се връщаха голямо впечатление ми направи Тайбе Юсеин като каза,че Азербайджан и Турция са и предлагали по 400 000-500 000 евро да се състезава за тях но тя е отказала това го потвърди и треньора и.
mihael написа:Не става въпрос да се търси новина и сензация, то е ясно, че други държави искат да го купят за да развява техния флаг. Нищо ново, още през юли излезе такава информация. Въпросът , а и целта на тази тема, е патриотизма или по- точно как един български спортист не обръща гръб на земята в която е роден ,не я предава заради мангизи. Такива като него после стават промер за подражание на ред поколения българи. В българския спорт нямаме много такива колоси- Дан Колов, Георги Аспарухов, Йордан Йовчев...Ако изпускам някой, ще се радвам да бъде продължен този списък...А иначе 5 млн. лв за професионалния бокс при свръхтежките и то в спор за световна титла, това само шепа стотинки...
Мда.Дан Колов КОЛОСА го зная кой е.Знам също така кой е Йордан Йовчев.Но кой по дяволите е тоя "колос" Георги Аспарухов?Аз знам за един с такова име който беше играч на Левски и Левски Спартак,но ако е същият,не виждам за какво му лепнахте "колос" и на него.В тази връзка искам да кажа,че един Стоичков е много по голям БЪЛГАРИН!Но аз си мисля че тези примери са неуместни.Между другото,според теб и Валери Божинов трябва да е колос.И той не заигра за Италия,а избра България.Абе тези неща са много относителни ми се струва.И аз съм на мнение че 100% от пишещите тук биха взели тези пари при такива или по лоши условия.Чест му прави на Кобрата че не ги е взел/ако са му ги давали разбира се/.Поклон пред такава постъпка,но си мисля че пишещите тук пишат едно а в себе си си викат-да го е... в тъпака.Куха лейика.Как няма да вземе парите и то при положение че същата тази държава го направи на маймуна преди да стане профи.Абе както казваше един мой познат-"Луда работа".
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Аз пък от неговата уста съм го чул на интервю, че е щял да взима доста повече пари като германец. Не стана въпрос за колко точно пари повече, но си е истина.
Хората които пишат тука че не било вярно просто не са гледали негов мач. Родината не се продава бе мишоци, това е единственото истинско нещо което имаме, всичко друго са напарфюмирани лайна.
Хората които пишат тука че не било вярно просто не са гледали негов мач. Родината не се продава бе мишоци, това е единственото истинско нещо което имаме, всичко друго са напарфюмирани лайна.
- ndrangheta
- Контакти:
Колко лесно е да накараш цял форум да коленичи, да прави евала, да казва браво и да се гордее с чужди решения и успехи.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."
- nikikriviq
- Контакти:
Готвача написа:mihael написа:Не става въпрос да се търси новина и сензация, то е ясно, че други държави искат да го купят за да развява техния флаг. Нищо ново, още през юли излезе такава информация. Въпросът , а и целта на тази тема, е патриотизма или по- точно как един български спортист не обръща гръб на земята в която е роден ,не я предава заради мангизи. Такива като него после стават промер за подражание на ред поколения българи. В българския спорт нямаме много такива колоси- Дан Колов, Георги Аспарухов, Йордан Йовчев...Ако изпускам някой, ще се радвам да бъде продължен този списък...А иначе 5 млн. лв за професионалния бокс при свръхтежките и то в спор за световна титла, това само шепа стотинки...
Мда.Дан Колов КОЛОСА го зная кой е.Знам също така кой е Йордан Йовчев.Но кой по дяволите е тоя "колос" Георги Аспарухов?Аз знам за един с такова име който беше играч на Левски и Левски Спартак,но ако е същият,не виждам за какво му лепнахте "колос" и на него.В тази връзка искам да кажа,че един Стоичков е много по голям БЪЛГАРИН!Но аз си мисля че тези примери са неуместни.Между другото,според теб и Валери Божинов трябва да е колос.И той не заигра за Италия,а избра България.Абе тези неща са много относителни ми се струва.И аз съм на мнение че 100% от пишещите тук биха взели тези пари при такива или по лоши условия.Чест му прави на Кобрата че не ги е взел/ако са му ги давали разбира се/.Поклон пред такава постъпка,но си мисля че пишещите тук пишат едно а в себе си си викат-да го е... в тъпака.Куха лейика.Как няма да вземе парите и то при положение че същата тази държава го направи на маймуна преди да стане профи.Абе както казваше един мой познат-"Луда работа".
И аз не смятам, че Аспарухов е подходящ пример, но да кажеш че Стоичков е повече българин е неуместно. Това е човека, който нееднократно заявява, че България нищо не му е дала и ней е длъжен с нищо. Това е човека, който извежда националния тим на България с капитанска лента в цветовете на ...Каталуния. Като футболист не го коментирам, беше велик. По темата - Респект към Кубрат Пулев.
- L.P.F.C.-1926
- Контакти:
Браво,Кобра!Голям си.
nikikriviq написа:Готвача написа:mihael написа:Не става въпрос да се търси новина и сензация, то е ясно, че други държави искат да го купят за да развява техния флаг. Нищо ново, още през юли излезе такава информация. Въпросът , а и целта на тази тема, е патриотизма или по- точно как един български спортист не обръща гръб на земята в която е роден ,не я предава заради мангизи. Такива като него после стават промер за подражание на ред поколения българи. В българския спорт нямаме много такива колоси- Дан Колов, Георги Аспарухов, Йордан Йовчев...Ако изпускам някой, ще се радвам да бъде продължен този списък...А иначе 5 млн. лв за професионалния бокс при свръхтежките и то в спор за световна титла, това само шепа стотинки...
И аз не смятам, че Аспарухов е подходящ пример, но да кажеш че Стоичков е повече българин е неуместно. Това е човека, който нееднократно заявява, че България нищо не му е дала и ней е длъжен с нищо. Това е човека, който извежда националния тим на България с капитанска лента в цветовете на ...Каталуния. Като футболист не го коментирам, беше велик. По темата - Респект към Кубрат Пулев.
Нарочно написах Стоичков,за да се усети малко левскарят.А иначе Ицо си е един простак,но успял простак,който не предаде България,просто защото може би не е имал шанса.И затова примера с Божинов натежава повече от този с Георги Аспарухов.Защото Валери имаше шанса да предаде,но не го направи.Но както и да е.Всеки има право на мнение.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
p36o написа:И само да ви напомня нещо друго, така някак си за по-голям ефект (ако и без това не сте впечатлени) - като професионален боксьор Пулев не получава нищо от родната федерация по бокс. Но знамето е високо вдигнато след всяка следваща победа, нали?
Явно не гледаш достатъчно бокс. Имаше по-рано през годината една боксова вечер, която даваха по Нова спорт, на която шефът на федерацията по бокс Красимир Инински връчи чек на Кубрат Пулев с петцифрена сума в евро. Друг е въпроса, че този чек едва ли му трябва, защото само от един мач печели доста повече.
Примера с Аспарухов си е много подходящ ! Тебе кво те е яд ,че едни други се продадоха за един реис оборудван с кенеф пълен с лаина ?
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]
[quote="saffron"]Примера с Аспарухов си е много подходящ ! Тебе кво те е яд ,че едни други се продадоха за един реис оборудван с кенеф пълен с лаина ?[/q
иэвинявай в твоя кенеф,жълтици ли сереш?
иэвинявай в твоя кенеф,жълтици ли сереш?