Честита победа! Поздравления и за Локо, защото се бориха през целия мач и затрудниха на няколко пъти Лудогорец. Поздравления и за публиката на домакините. По стар мой обичай на влизане се смесих с домакинската публика, на излизане също. След загубата нямаше злобеене, дори на няколко пъти чух да се говорят добри думи за Лудогорец. За мен беше перфектно, че никой никъде не ме спря и ако исках можех да паркирам дори и на ВИП паркинга. Но след като научих как са се отнесли с официалната делегация - по-добре е някакъв ред да се въведе на този стадион. Симпатични, разговорливи и приятелски настроени охрана и полиция, но има нужда и от още нещо.
За самата игра нищо не пиша. След малко ще постна клипче от случайно заснети моменти. Виждат се по един гол на Лудогорец и един на Локомотив, както и няколко положения.
VII кръг - Локомотив Пд - Лудогорец, 29.09.12, FT 2:5
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: VII кръг - Локомотив Пд - Лудогорец, 29.09.12, FT 2:5
[center]
[/center]

-
- Контакти:
За да вкараме толкова явно наистина са се опитали да се надиграват.
Докато чакам конвертирането на видеото, ето малко снимки:
Ескортът на шампионите:

Положението на втория гол на Лудогорец, голмайстор Франк Гела:

Положението на първия гол на Локомотив:

Ескортът на шампионите:

Положението на втория гол на Лудогорец, голмайстор Франк Гела:

Положението на първия гол на Локомотив:

[center]
[/center]

Eто и видео, за да усетите атмосферата. Вижда се първия гол на Лудогорец и втория на Локо:
http://vbox7.com/play:5253c9a0cc
[center]
[/center]

- D.Georgiev
- Контакти:
tsonpen написа:Eто и видео, за да усетите атмосферата. Вижда се първия гол на Лудогорец и втория на Локо:
Благодаря за видеото, с удоволствие го изгледах и се видяха няколко добри положения и пред двата отбора. Видяха се и някои от спорните положения, за които протестираха пловдивчани и се вижда ясно, че и тези протести са без покритие. Постнал съм ги в техния форум.

[center]
[/center]

Честита поредна победа, скъпи лудогорциии !

На канал 1, Венци разсъждава върху явлението Лудогорец и каза, че заслужено сме били еднолично първенци, но не му било мястото в Разград на този проект и щом Домусчиев му писне да се занимава с футбол ще сме потънели в мрак.
Хората са против града ни, това е, не сме футболен град...
Ами да, то след това и Гъргоров каза, че имат невероятна публика...не знам вече какво да си мисля, но в едно се убеждавам все повече и повече - ние не си заслужаваме отбора...докато на всички семкаджии не им затрептят душичките да подкрепят отбора и докато чакат да ги подканяме, че така да викнат нещо, просто така ще е...е затова не сме футболен град, защото се ходи на театър на стадиона, но тръпката или я имаш, или я нямаш... и да цитирам наш съгражданин фен "Иначе от глава до пети облечени във фенски артикули - дрехите зелено бели а сърцето - сеирджийско - семкаджийско" и е прав за съжаление.
А така ми се иска да сме поне 200 човека, които да си подкрепят отбор както трябва, но не би...ние на домакинство не го правим както трябва, че на гостувания ли...криво ми е след тези думи на тиквата Венци и затова си изливам болката тук...

На канал 1, Венци разсъждава върху явлението Лудогорец и каза, че заслужено сме били еднолично първенци, но не му било мястото в Разград на този проект и щом Домусчиев му писне да се занимава с футбол ще сме потънели в мрак.
Ами да, то след това и Гъргоров каза, че имат невероятна публика...не знам вече какво да си мисля, но в едно се убеждавам все повече и повече - ние не си заслужаваме отбора...докато на всички семкаджии не им затрептят душичките да подкрепят отбора и докато чакат да ги подканяме, че така да викнат нещо, просто така ще е...е затова не сме футболен град, защото се ходи на театър на стадиона, но тръпката или я имаш, или я нямаш... и да цитирам наш съгражданин фен "Иначе от глава до пети облечени във фенски артикули - дрехите зелено бели а сърцето - сеирджийско - семкаджийско" и е прав за съжаление.
А така ми се иска да сме поне 200 човека, които да си подкрепят отбор както трябва, но не би...ние на домакинство не го правим както трябва, че на гостувания ли...криво ми е след тези думи на тиквата Венци и затова си изливам болката тук...
мим написа:Честита поредна победа, скъпи лудогорциии !![]()
![]()
Ние във Д не можем да ги накараме всички да викат, викаме макс 20-30 човека, пък ти искаш целия стадион. Всеки от нас го желае но ми се струва напълно нереално...... Вчера в Пловдив се опитвахме 8-10 човека да викаме, макар че бяхме около 100. Това да биеш 300-350 км. за да гледаш мач и да не викнеш поне веднъж........ за какво говорим тогава.

Спиралата на Max Factor прави миглите да изглеждат до три пъти по-дълги...
Мисля, че Max Factor трябва да почне да прави презервативи !
Hardi написа:Ние във Д не можем да ги накараме всички да викат, викаме макс 20-30 човека, пък ти искаш целия стадион. Всеки от нас го желае но ми се струва напълно нереално...... Вчера в Пловдив се опитвахме 8-10 човека да викаме, макар че бяхме около 100. Това да биеш 300-350 км. за да гледаш мач и да не викнеш поне веднъж........ за какво говорим тогава.
Така е, напълно те подкрепям, но ми е болно, разбираш ли...за отбор като нашия е просто уникално да стоиш и да зяпаш само като безпристрастен наблюдател, това означава, че тези хора въобще не се интересуват от футбол, не им е тръпка тази игра и се чудя какво правят на стадиона...за отбор като нашия да викнеш, че да не спреш и с кеф да пееш с пълно гърло...оффф...както и да е...
Споко, за някои неща се иска време, освен това хората са различни. Хубаво е, че повечето феновете на Лудогорец в голямата си част са възпитани. Нека е като на театър, но да няма елементи, които са отишли не за да гледат, не за да подкрепят, а за да направят поредната си простотия, която дори вече никого не изненадва и заради такива голямата маса хора не иска да стъпва на стадион.
Излезе видеото на официалния сайт на Лудогорец. Пуснали са и забавен кадър на "засадата". Аз не съм капацитет, нека други кажат, основно черно-белите!
Излезе видеото на официалния сайт на Лудогорец. Пуснали са и забавен кадър на "засадата". Аз не съм капацитет, нека други кажат, основно черно-белите!

[center]
[/center]