Бъдещият шеф в ЦСКА: ...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Бъдещият шеф в ЦСКА: ...

Мнениеот шивача » 23 авг 2012 22:57

rsk написа:Aбе луд ли си, вие със Славия и Ботев примерно имате ли нормален мач преди 89?

та ние да имаме най-много две победи в Пловдив през 80-те! А и най-нормалното е, като си утрепал носителите на кеш, да биеш и Славия, нали?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 23 авг 2012 22:58

hrclspr12 написа:
шивача написа:
rsk написа:Всъщност имайки предвид колко трофеи имат двата отбора, Левски е номер едно :roll: За историята си прав, обаче дори и ти знаеш какво представляват титлите ви преди 89г - Сателитна система, кражба на футболисти чрез военна служба и т.н.

да, личи ти акъла отдалеч, затова имате по титла на всеки три години по татово време, щото въпреки комунизма сте били толкова силни в Бг, че не са успели да ви вкарат в някой концлагер, а навън сте били като дантели! Ако броиш купите, дето отборите си играят с резервите, да, но дано поне там сте преди Селтик :lol:

тея разкази на друг- виж мачовете на Ботев -ЦСКА през 80 в Пловдив и на Левски срещу Локото и ще видиш кой е играел под масата! тея наизустени неща другаде!

Те тогава бяха много "Локо" - та. Уточни се кое точно ;)

Пловдивското!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 23 авг 2012 22:58

Бъдещият... на бъдещето... :lol:
Тия още живеят в "светлото бъдеще" на бае добри. :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 23 авг 2012 22:58

rsk написа:Aбе луд ли си, вие със Славия и Ботев примерно имате ли нормален мач преди 89?

Те преди не бяха само "Славия" и "Тракия". Ами "Черно море", ами "Сливен", ами "Берое"? Това обаче си беше държавна политика и от тази държавна политика и ние, макар и по - друга насока, сме се облажили.
Помня аз, че с "Локо" София бяхме другарчета. Затова те питах кое "Локо". Ти казваш за това от Пловдив. Може, ти си от Филибето, знаеш нещо сигурно :)
Последна промяна от hrclspr12 на 23 авг 2012 23:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 23 авг 2012 22:59

След Митал и "Титан" вече докато не се направи нещо истинско не вярвам на нищо, дано имаме ново ръководство и то да бъде наистина сериозно и да го е грижа за отбора, защото мисля, че вече го заслужаваме след всички мъки в последните години. :(
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 23 авг 2012 23:00

hrclspr12 написа:

Те преди не бяха само "Славия" и "Тракия". Ами "Черно море", ами "Сливен", ами "Берое"? Това обаче си беше държавна политика и от тази държавна политика и ние, макар и по - друга насока, сме се облажили.

да бе, Берое си ги правихте вие, ами Черноморец, Спартак Плевен, Спартак Варна, отборите на милицията, откъдето взимахте всичко най-добро!

CSKA V-na
Контакти:

Мнениеот CSKA V-na » 23 авг 2012 23:01

Аз като привърженик на този отбор, искрено се надявам, ама много е така, всичко което се говори като идеи да е истина....Но ме плашат някои неща, дето част от тях ги отдавам на непознаване на материята, а друга част на политическа ситуация в момента.
В абзац 2ри от интервюто е посочено, че СТОИЧКОВ/за мен е най-големия/ е президент и едвам ли не е президент на ЦСКА с новото управление. Е да де, ама СТОИЧКОВ е евентуално президент/ защото още не е регистирано новото АД в ТР към АВ- днес го проверявах и хипотетично може да се откаже регистрация/ на новото АД. А ръководството на новото АД не става автоматично ръковдство на ЦСКА АД. За ръковдство на ЦСКА АД трябва да се избере от новия собственик на дружеството/ Общо събрание на акционерите на ЦСКА Възраждане АД/ или ако не е едноличен собственик новото АД от Общото събрание на ЦСКА АД/ новото АД плюс Титан/, което се състои от всички акционери в него, кой какви акции има е отделен въпрос. И по нататък едвам след одит и анализ СТОИЧКОВ щял да бъде поканен по негов модел да управлява. Ако СТОИЧКОВ е наясно с това, а за мен това е така, то трябва да не се лъже и да не се казва,че тепърва ще е поканен, защото той вече е поканен. Няма как същия да е председател на новия ЦСКА Възраждане/ защото за да са внесени документите той се е подписал на сумати такива/ и да не знае , че ще е някакъв в ЦСКА АД. Освен ако не си е казал, че ще е председател на СД на ЦСКА Възражадане, но да не се готви и да не е наясно, че ще е някакъв в ЦСКА АД и едвам след одита, да му се предложи....което си е доста абсурдно за мен.
В абзац 4ти е посочено, че човека дал интервюто, е щял да бъде новия В. Живков. Е да де, ама съгласно разпоредбите на ТР/ Търговския закон/ такова нещо няма или по-точно има, ама е двувластие и Председателя представлява дружеството и неговия Изп. Директор....е кой ще казва кой какво, като по силата на закона е само единия и така е обичайно в такива ситуации-или Председателя на СД или неговия Изп. Директор....
В абазац 5ти- ако очакват за седмица да им е ясно, се лъжат жестоко, колко дела може да има, дето да не са възбудени все още /което не е пречка, носителите на правата да си имат такива/, се лъжат и го знаят много добре. Всичко ще стане ясно след време, сега могат да станат наясно за сегашното състояние на нещата, но не и за бъдеще такива, което не изключва принципното им наличие към момента, затова за цялостен анализ е несериозно да се говори, може само за времен такъв.После какво означава, че не са знаели за запорираните акции...ами това е информация оповестена в ТР и всеки може да провери, дали на едно дружество се запорирани акциите или не, другото е глупост- или не са проверили, или не са искали да знаят или няма вярно в инфото за запорираните акции.
Джентълменската дума на сегашните управници е врели некипели, кой ще пусне някой до тайните на едно търговско дружество/ за съжаление ЦСКА е такова/ и ако не е съгласен да не го купува, най-малкото има някакъв предварителен договор. Че нали иначе, ще се разбере нещо и утре видиш ли, ние не сме съгласни, ама видяхме някои ваши "нечисти" дела и неща и ги пазим в тайна...е няма такъв филм.
И на последно, но не маловажно място.....моите извинения към всички обичещи или харесващи ББ, но... всичко което прави е ден до пладне, в момента печелим/опитваме се/ симпатии, а утре като ни няма или не са вече изгодни....Дим да ме/ни няма... Жалко ама според мен ще е така. Бас хващам с всеки, че ако ББ падне от власт или няма интресе, всичко и то не само при ЦСКА ще се промени. Очеваден приемр за това е Марешки на Локо Пловдив, но защо сега не ми се обеснява, който познава малко ситуацията и човека ще предположи отговора. За привъжениците на Локо- момчета дано не съм прав, но ще се види от развоя на изборите.
За тези от ЦСКА- момчета и аз искам всичко да се промени към по-добро. Днес един приятел ме пита за Ел класико, викам -човек след всички неща в моя отбор и отделно, че не мога да го гледам поне по ТВ/ айде като играе наблизо ОК, ма не играе само на 100-200 км от Варна/ и ми се ощява да гледам футбол, пък е.ал съм му Ел класикото, може да си е супер футбол....но го няма вълнуването от сърце,а то го има само при един отбор ...ЦСКА.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 23 авг 2012 23:02

фифи перото написа:Бъдещият... на бъдещето... :lol:
Тия още живеят в "светлото бъдеще" на бае добри. :mrgreen:

а ти, стоиш и квото държиш, си го дръж :lol:

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 23 авг 2012 23:02

шивача написа:
hrclspr12 написа:

да бе, Берое си ги правихте вие, ами Черноморец, Спартак Плевен, Спартак Варна, отборите на милицията, откъдето взимахте всичко най-добро!

"Берое" бяха ваши. Те винаги са били ваши. Иначе за двата "Спартак"-а не споря, за "Черноморец" не знам. Те бяха ту за едните, ту за другите. Малко хамелеони си бяха.
Майна, пожелавам ти да се оправяте, че трябва да сме силни и двата отбора. Не може разни слабаци да ни газят. Срамота е!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 23 авг 2012 23:04

Абе,"шивача"], да те питам,защо говорите на меко,а не пишете толкова на меко? :mrgreen: [offtopic]защото единственото твърдо нещо ви е клавиатурата[/offtopic] :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Върни се в “ЦСКА”