Офанзива,срам ме е от вас

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Re: Офанзива,срам ме е от вас

Мнениеот we are the champions » 20 авг 2012 23:07

ОФАНЗИВА написа:Ajde pak ofanziva vi e vinovna-psuvali nekav negar-deto osira 100 ma4a i gole problem-ajde po-seriozn

Заради такива като тебе спрях да хода на мачове и няма да отида на стадиона докато има такива лапета като тебе

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 20 авг 2012 23:44

Направо похвално.Просто думи нямам.Миналия мач направихте меле в сектора сега почнахте да обиждате и собствените ни футболисти!Другия мач сигурно и на терена ще нахлуете за да ги биете.Направо нямам думи за тези ваши действия.Говорите постоянно за ултра поведение.Кога бе мама му стара най-накрая ще разберете,че точно ултра поведението не трябва да го има на стадиона?ОК правете хореографии,пейте(това и аз искам да го виждам),обаче спрете да правите простотии вече.Не разбрахте ли,че точно заради това ултра поведение през 80те в Англия умряха хора?Точно заради ултра поведение Гергана Орлова завинаги ще има проблеми със здравето.Заради него Младен Младенов никога повече няма да се върне вкъщи?Кога най-накрая ще разберете,че ултра поведението не води до нищо добро?Аз искам да виждам нормална публика като отида на стадиона,а не някакви паляци дето хвърлят бомби,вадят ножове и метални боксове.Ако исках да виждам такова нещо и да ме е страх за живота ми щях да стана военен и да отида в Ирак.А не на мач.Ето върху това трябва да работите в Офанзива,а не да правите простотии.Само така ще обедините сектора.А не с обиди към собствените ни футболисти и към феновете,които не споделят вашите възгледи.Ако искате да покажете,че сте нещо повече от Дуче и компания започнете да работите върху нещата,които ви казах.Иначе на фона на това,което правите висчките декларации и прочее действия са си чиста форма популизъм.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 21 авг 2012 00:04

bobonikolov написа:Направо похвално.Просто думи нямам.Миналия мач направихте меле в сектора сега почнахте да обиждате и собствените ни футболисти!Другия мач сигурно и на терена ще нахлуете за да ги биете.Направо нямам думи за тези ваши действия.Говорите постоянно за ултра поведение.Кога бе мама му стара най-накрая ще разберете,че точно ултра поведението не трябва да го има на стадиона?ОК правете хореографии,пейте(това и аз искам да го виждам),обаче спрете да правите простотии вече.Не разбрахте ли,че точно заради това ултра поведение през 80те в Англия умряха хора?Точно заради ултра поведение Гергана Орлова завинаги ще има проблеми със здравето.Заради него Младен Младенов никога повече няма да се върне вкъщи?Кога най-накрая ще разберете,че ултра поведението не води до нищо добро?Аз искам да виждам нормална публика като отида на стадиона,а не някакви паляци дето хвърлят бомби,вадят ножове и метални боксове.Ако исках да виждам такова нещо и да ме е страх за живота ми щях да стана военен и да отида в Ирак.А не на мач.Ето върху това трябва да работите в Офанзива,а не да правите простотии.Само така ще обедините сектора.А не с обиди към собствените ни футболисти и към феновете,които не споделят вашите възгледи.Ако искате да покажете,че сте нещо повече от Дуче и компания започнете да работите върху нещата,които ви казах.Иначе на фона на това,което правите висчките декларации и прочее действия са си чиста форма популизъм.

Пич, няма оправия, всичко е изпуснато тотално...Да, и аз не харесвам негри, но квоотуй? И аз не съм съгласен, и аз ходих на една тренировка, ама не става, нищо не става...Както дядо Вазов е казал-чрево адово! Никой не го интересува и не го бърка-виж, снощният мач беше светъл лъч-между впрочем ! И пак се намериха келемета да се изсерат отгоре!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 21 авг 2012 00:11

bobonikolov написа:Направо похвално.Просто думи нямам.Миналия мач направихте меле в сектора сега почнахте да обиждате и собствените ни футболисти!Другия мач сигурно и на терена ще нахлуете за да ги биете.Направо нямам думи за тези ваши действия.Говорите постоянно за ултра поведение.Кога бе мама му стара най-накрая ще разберете,че точно ултра поведението не трябва да го има на стадиона?ОК правете хореографии,пейте(това и аз искам да го виждам),обаче спрете да правите простотии вече.Не разбрахте ли,че точно заради това ултра поведение през 80те в Англия умряха хора?Точно заради ултра поведение Гергана Орлова завинаги ще има проблеми със здравето.Заради него Младен Младенов никога повече няма да се върне вкъщи?Кога най-накрая ще разберете,че ултра поведението не води до нищо добро?Аз искам да виждам нормална публика като отида на стадиона,а не някакви паляци дето хвърлят бомби,вадят ножове и метални боксове.Ако исках да виждам такова нещо и да ме е страх за живота ми щях да стана военен и да отида в Ирак.А не на мач.Ето върху това трябва да работите в Офанзива,а не да правите простотии.Само така ще обедините сектора.А не с обиди към собствените ни футболисти и към феновете,които не споделят вашите възгледи.Ако искате да покажете,че сте нещо повече от Дуче и компания започнете да работите върху нещата,които ви казах.Иначе на фона на това,което правите висчките декларации и прочее действия са си чиста форма популизъм.

Нали знаеш, разни хора - разни идеали.

Факлите не пречат на никой, те създават по-добра атмосфера.

Досега "вадене на ножове и метални боксове" не съм видял в сектора, но щом казваш - добре.

Това са пиратки, не бомби, и на мен не ми харесват, до преди няколко месеца ги нямаше заради онзи инцидент - за това те подкрепям напълно, излишни са!

Ако ти приемаш играчи като Присо в нашия отбор - окей, щом искаш такъв ЦСКА и те задоволява, ще си ходим 1000 човека на мач и т'ва ще е.

Бандаловски - той е един от малкото които уважавам в ЦСКА, но НИКОЙ, повтарям НИКОЙ няма право да "мЕтка" тениската на ЦСКА на земята! Колкото и да е афектиран, няма правото, защото той не е по-голям от ЦСКА! Никой от нас не е!

Много хора, включително и аз вече се чудим има ли смисъл изобщо да се застава на нечия страна, но подкрепям Офанзива просто заради старанието им, каквото и да правят го правят, защото мислят, че е за добро!

В крайна сметка каквото и да става ще подкрепям ЦСКА до края!

П.П. Дано момчето и момичето се оправят (от инцидента край Сливен).

А загиналите по пътя Варна - Бургас - да почиват в мир.

Стига с тази война по пътищата! За къде бързат толкова тия хора бе! :(

ЦСКА ДО ГРОБ!
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

blacky
Контакти:

Мнениеот blacky » 21 авг 2012 01:34

Смея се с глас, бате, с ГЛАС! Като не искаш да си ултра, отиваш си в А сектор и цел мач семки. Сектор Г е за ултраси, Сектор Г е магия, страст и любов! Аз на полувремето не обсъждам поредният гениален пас на Коста Янев и феноменалният удар на Станко Йовчев в крака на Тошко Янчев. Върви се запознай какво значи думичката ултра, какво е било 80-те във ВЕЛИКОБРИТАНИЯ и тогава се върни, че много олекваш с тия смешни изказвания... А паляк ще ме наричаш в нета когато имаш смелостта да дойдеш и да ми го кажеш в очите.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 21 авг 2012 02:37

blacky написа:

Смея се с глас, бате, с ГЛАС! Като не искаш да си ултра, отиваш си в А сектор и цел мач семки. Сектор Г е за ултраси, Сектор Г е магия, страст и любов! Аз на полувремето не обсъждам поредният гениален пас на Коста Янев и феноменалният удар на Станко Йовчев в крака на Тошко Янчев. Върви се запознай какво значи думичката ултра, какво е било 80-те във ВЕЛИКОБРИТАНИЯ и тогава се върни, че много олекваш с тия смешни изказвания... А паляк ще ме наричаш в нета когато имаш смелостта да дойдеш и да ми го кажеш в очите.

Викаш смешни са ти такива истории а?Жалко,наистина много жалко,че не разбираш колко трагично е всъщност положението.Ако ти се припознаваш сред описаните от мен индивиди проблема си е твой.Аз никъде конкретно теб не съм те нарекъл така нали?А да и между другото дреме ми как ще ме наречеш-премествам си го от единия в другия крачол.Като нямаш доводи да спориш излишно е да избиваш комплекси с обиди и нападки ясно?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 авг 2012 11:55

Офанзива ..... сдруженийце, създадено само защото на едни хора им взеха знамето и нямаше как да се подвизават зад двете цифрички, та трябваше да се нарекат с ново име.

Офанзива ..... искат да са лидери на Сектор Г, ама искат и да си останат анонимни. Да, ама не, лидер с анонимност не се става. Лидерът има лице, лидерите имат лица. Анонимност търси само този, който се страхува от нещо, някого или някои, или пък има да крие нещо.

Средностатистическият фен на Левски, когато има някакво питане, проблем или нещо друго, знае къде да отиде. Знае къде се помещава София-Запад, знае къде се помещава и НКП. Знае и кои са лица на тези организации, знае кого да търси, знае на кого да се обади. Като стане нещо, журналистите също знаят към кого да се обърнат.

Средностатистическият фен на ЦСКА, когато има някакво питане, проблем или нещо друго, не знае къде да отиде. Искащите да са лидери на публиката се събират по разни градинки, на разни пейки, в разни дати и часове. Дори и случайно да ги намери фенът Х, не знае към кого да се обърне, кой за какво отговаря, въобще пълна мъгла.

Дучето навремето като стана шеф на ЦФК, първата му работа беше да излезе с името и лицето си пред широката общественост. И това е главната причина да спечели доверието на толкова много цесекари. И да промени Сектор Г. Доверие с анонимност не се печели.
Правят Офанзива разни инициативи, искат пари. Ами масовият фен няма да ви даде. Защото не ви познава. Не може да ви се довери.

Навсякъде по света е така, организациите, управляващи една публика, излъчват едно или повече лица, които да са връзката с обществото, да са видимото лице на тази група. Но не, Офанзивните хем искат да са лидери, хем и да са анонимни. Защо ли ??!

п.п.: това не е мое лично мнение, а мнението на масовия червен фен. Пътят, по който вървят тези момчета, няма да ги изведе доникъде. Ще си останат просто една фракция, дали ще се нарича 14, Офанзива или нещо ново (ако им вземат и това знаме), няма значение. Никога няма да бъдат припознати като лидери, никога няма да имат авторитета, за който така силно мечтаят.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 21 авг 2012 13:44

1982 написа:Офанзива ..... сдруженийце, създадено само защото на едни хора им взеха знамето и нямаше как да се подвизават зад двете цифрички, та трябваше да се нарекат с ново име.

Офанзива ..... искат да са лидери на Сектор Г, ама искат и да си останат анонимни. Да, ама не, лидер с анонимност не се става. Лидерът има лице, лидерите имат лица. Анонимност търси само този, който се страхува от нещо, някого или някои, или пък има да крие нещо.

Средностатистическият фен на Левски, когато има някакво питане, проблем или нещо друго, знае къде да отиде. Знае къде се помещава София-Запад, знае къде се помещава и НКП. Знае и кои са лица на тези организации, знае кого да търси, знае на кого да се обади. Като стане нещо, журналистите също знаят към кого да се обърнат.

Средностатистическият фен на ЦСКА, когато има някакво питане, проблем или нещо друго, не знае къде да отиде. Искащите да са лидери на публиката се събират по разни градинки, на разни пейки, в разни дати и часове. Дори и случайно да ги намери фенът Х, не знае към кого да се обърне, кой за какво отговаря, въобще пълна мъгла.

Дучето навремето като стана шеф на ЦФК, първата му работа беше да излезе с името и лицето си пред широката общественост. И това е главната причина да спечели доверието на толкова много цесекари. И да промени Сектор Г. Доверие с анонимност не се печели.
Правят Офанзива разни инициативи, искат пари. Ами масовият фен няма да ви даде. Защото не ви познава. Не може да ви се довери.

Навсякъде по света е така, организациите, управляващи една публика, излъчват едно или повече лица, които да са връзката с обществото, да са видимото лице на тази група. Но не, Офанзивните хем искат да са лидери, хем и да са анонимни. Защо ли ??!

п.п.: това не е мое лично мнение, а мнението на масовия червен фен. Пътят, по който вървят тези момчета, няма да ги изведе доникъде. Ще си останат просто една фракция, дали ще се нарича 14, Офанзива или нещо ново (ако им вземат и това знаме), няма значение. Никога няма да бъдат припознати като лидери, никога няма да имат авторитета, за който така силно мечтаят.

Ето това е едно мнение върху което хората от Офанзива трябва да се замислят !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

blacky
Контакти:

Мнениеот blacky » 21 авг 2012 14:48

Всеки, който се е поинтересувал достатъчно, знае кой за какво отговаря и кой какъв е в тази организация. Крайно време е да се отучите от наложената простотия с "Шеф на ЦФК"! Нямаме нужда от един човек, който да решава всичко, имаме нужда от единство в мисленето. Сектор Г е ултра сектор и точка по въпроса.

Мисля, че за една година сме показали къде отиват тия пари с ДЕЙСТВИЯ, не с приказки и показвания по телевизията, а с ДЕЙСТВИЯ!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 21 авг 2012 15:52

blacky написа:Всеки, който се е поинтересувал достатъчно, знае кой за какво отговаря и кой какъв е в тази организация. Крайно време е да се отучите от наложената простотия с "Шеф на ЦФК"! Нямаме нужда от един човек, който да решава всичко, имаме нужда от единство в мисленето. Сектор Г е ултра сектор и точка по въпроса.

Мисля, че за една година сме показали къде отиват тия пари с ДЕЙСТВИЯ, не с приказки и показвания по телевизията, а с ДЕЙСТВИЯ!

Blacky, на доста въпроси не отговори на пича 1982, защо да се събират хората по градинките, а не в кафе :?: и защо ЦФК и Офанзива нямат такова в София :?:

Върни се в “ЦСКА”