ehh написа:Абе ти с фена на Ботев от ирония не разбирате ли? Може и ти да си фен на този отбор, известен с първичността на привържениците си, от де да знам. Но, какво ви се чудя, малко хора от този форум разбират от ирония, метафори, перифразиране... Повече тук са на максимата "каквото на душата, това и на устата".
Е,ако нямаш време за вечерно училище,ще се опитам да помогна,отделяйки ти по 10 минути на ден(стига да не прекаляваш с постовете).
Абе ти(Вие) с фена на "Ботев" от ирония не разбирате ли? Може и ти да си фен на този отбор, известен с първичността на привържениците си, от де(отде) да знам. Но, какво ви(Ви) се чудя,(-) малко хора от този форум разбират от ирония, метафори, перифразиране... Повече тук са на максимата "каквото на душата, това и на устата".[/quote]
Според мен в този форум е по-добре да се пише,макар и неграмотно,по темата,отколкото да се спами и иронизират потребители за правопис,и отново неграмотно.
Надявам се,че съм бил полезен.Благодаря!
П.П.За "разбирачите" на метафори:По-добре "първичен"(изначален) фен на "Ботев",отколкото "вторичен"(отпадъчен) такъв на "Левски".