Нещо ми се върти Тодор Янчев голмайстор да видим....
А група I кръг: Литекс - ЦСКА - 1:0 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- dreben23
- Контакти:
Re: А група I кръг: Литекс-ЦСКА
Анисе ще играе халф и готово, отпред Станко и Шеридън, та колегата по-горе да се изкефи , аз пък ще се изкефя ако бием. Надявам се поне.
Ако бях Стойчо, пускам център нападател Присо, що не пробва нещо различно и без тва нямаме много избор. 
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Първия от приятелските мачове. Ще ме опровергаят само ако завърши " Х ".
paceto написа:Ядрото е запазено само отзад, но не и цялостното ядро.
ВАЮШИ дали има и 10 мача през миналият сезон и то всичките са като резерва.
Александър ЦВЕТКОВ цял полусезон не игра заради катастрофата и се включи едва 2-3 мача преди края на сезона
Момчил ЦВЕТАНОВ същото като Ваюши, защото при Стоичков не му се даваше почти никакъв шанс за изява
Заков какво изобщо го слагаш в графата ядро след като той дойде сега това лято и няма още официален мач с Литекс.
Ако си следил добре отбора на Литекс миналият сезон ще знаеш какво имам предвид с това, което казах по-рано или просто сега се опитвате да търсите някакви оправдания при една евентуална загуба.
Грънчов сигурно има повече мачове от Цветков. Или пък Анисе от Заков. А може би и Шеридън има повече мачове от Цветанов. Че и вратарят ни е от три сезона вече. А Присо от дете е в отбора. Карачанака и той има колкото Ваюши. За какво говорим. Оправдания сме щели да търсим... Братко, ние сме ЦСКА. Не го ли разбрахте? Набийте си го в кратуните. В ЦСКА не се търсят оправдания. ЦСКА няма от какво да се притеснява - другите треперят срещу ЦСКА. Няма значение кой е силният на деня - Литекс, Лудогорец или Черноморец. Името е ЦСКА. Аз ще пътувам за мача и ще подкрепям отбора (и ще плюя по боклуците) без значение от резултата.
Там сме! 
- paceto
- Контакти:
dimo95bs написа:В ЦСКА не се търсят оправдания.
До тук и повече няма какво да кажа, защото това което написа си е повече от смешно.
Всеки с мнението си все пак ти виждаш така нещата, а аз по друг начин, но не е хубаво да се живее като кон с капаци.
invader10 написа:Първия от приятелските мачове. Ще ме опровергаят само ако завърши " Х ".
Ама си и остроумен обаче !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
paceto написа:dimo95bs написа:В ЦСКА не се търсят оправдания.
До тук и повече няма какво да кажа, защото това което написа си е повече от смешно.
Всеки с мнението си все пак ти виждаш така нещата, а аз по друг начин, но не е хубаво да се живее като кон с капаци.
Виж сега, ти каквото искаш чети и казвай, аз ти казвам как стоят нещата в българския футбол, ако не си го разбрал. Аз поне оправдания не търся. Приемам загубите и последствията от тях. И както ти казах - да - в ЦСКА не се търсят оправдания и ЦСКА не се притеснява от никого.
- baerba1995
- Контакти:
Армейци, умрете, но Литекс победете!
- vks1
- Контакти:
baerba1995 написа:Армейци, умрете, но Литекс победете!
Победа или смърт???
Канарче!
- Червени_шампиони
- Контакти:
vks1 написа:baerba1995 написа:Армейци, умрете, но Литекс победете!
Победа или смърт???
Кафез?
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]