гражданин от село написа:Щото таковат крави.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
гражданин от село написа:Щото таковат крави.
гражданин от село написа:Делев и Платини за сега не са ясни,защо ги слагате?
redpride написа:Който е гледал контролите по Спортал е наясно със състава. На представянето ще се разбере със сигурност, кои 11 ще играят в първия мач от Лига Европа. Аз смятам, че състава ще изглежда така: вратар-Макенджиев или Черни, но първия има предимство, защото познава отбора и пази във всички контроли , защитници: Бандаловски, Спрокел, Попов и Нилсон. Бандата е сигурен, според мен и холандеца, К.Стоянов е контузен и затова друг бек нямаме, а Апата може да бъде сменен и с Грънчов и с Крачунов, резултата ще е същия. Аз обаче смятам, че именно Апостол ще играе, заради опита си. При халфовете положението е заплетено, но само при местата на играчите на терена. Ако приемем, че Тошко е бетон, остава, кой да играе до него Анисе или някой измежду Дюлгеров и Стоянов. Силата на мадагаскареца е зад нападателя и това се видя срещу Карабоюк оня ден. По-едното крило със сигурност ще е Присо, а от другата страна Янев. Тук може да играе и Карачанаков, но доскоро беше контузен и Стойчо няма да рискува. Напред ще е Мораес ако остане или Шеридън. Не вярвам, като гости, първи мач, с непознат отбор да трънем да нападаме с двама. Ето така виждам нещата за първия мач. Успех, Армейци!!!
blue avalanche написа:Гледам,че Анито гьотере го "пускате" в състава,обаче:
"Черноморец предупреди ЦСКА: Нямате право да картотекирате Анисе"
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Google Adsense [Bot], Tony_CSKA, Янис Зику и 27 госта