Феновете на Черноморец се срещнаха с Бойко Борисов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Феновете на Черноморец се срещнаха с Бойко Борисов
ИСТИНАТА Е ЕДНА - ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ТОВА Е !
Аз очаквах да прочета инфо от ръката на Владо, пък то пак мазутите го обърнали на кой, по-,по- ; най. Ей няма почивен ден за комплексарите. .....
Миро както винаги, с присъщата си деликатност им обясни какво "светло бъдеще " ги чака .... Абе, пълна идеилия....
Владе, не се прави на много потаен, ами раздуй тука какво каза Бат Бойко, няма само мазутите да се хвалят, че са се срещали с него.
Кажи някоя добра новина да подейства като мехлем за изстрадалите ни уши. ....
Миро както винаги, с присъщата си деликатност им обясни какво "светло бъдеще " ги чака .... Абе, пълна идеилия....
Владе, не се прави на много потаен, ами раздуй тука какво каза Бат Бойко, няма само мазутите да се хвалят, че са се срещали с него.
Кажи някоя добра новина да подейства като мехлем за изстрадалите ни уши. ....
- burgazliqta
- Контакти:
green&white написа:burgazliqta написа:Ех тез мазути бреГоляма завист, голямо нещо. Има ли тема в която не сте писали и не сте възхвалили вашия нищожен Нефтохимик.
Ами докато пишете такива измислени приказки от 1001 нощи ще пишем за какво трябва да залъгвате обществeноста. Вие сте отбор създаден 2005 година какви претенции имате да сте най стария бургаски клуб не знам. Стария Ч-Ц отдавна не развива никаква спортна дейност. Е ходете се молете на Дражев в затвора дави дава историята и тогава изяваваите претенции.
А вие коя година сте създадени? Да ти напомням ли, че бяхте Нефтохимик,Нафтекс, след това си направихте нов отбор Нефтохимик, а Нафтекс стана Черноморец Поморие. И сега кво стана? Излезе, че Черноморец е по-стария отбор. А за по-челни класирания между тези два отбора единия от 2005-та другия от 2008-а не мисля, че трябва да се говори, но все пак: Най-челно класиране на Черноморец - 4-то място в "А" група. Най-челно класиране на Нефтохимик - 3-то място в "Б" група.
Сега ако продължиш да ми развиваш теории, че от сегашните два отбора Нефтохимик е по-стария и има по-челни класирания, наистина ще призная че си малоумен.

Айде със здраве комплексарче

[center]
[/center]

- green&white
- Контакти:
burgazliqta написа:А вие коя година сте създадени? Да ти напомням ли, че бяхте Нефтохимик,Нафтекс, след това си направихте нов отбор Нефтохимик, а Нафтекс стана Черноморец Поморие. И сега кво стана? Излезе, че Черноморец е по-стария отбор. А за по-челни класирания между тези два отбора единия от 2005-та другия от 2008-а не мисля, че трябва да се говори, но все пак: Най-челно класиране на Черноморец - 4-то място в "А" група. Най-челно класиране на Нефтохимик - 3-то място в "Б" група.
Сега ако продължиш да ми развиваш теории, че от сегашните два отбора Нефтохимик е по-стария и има по-челни класирания, наистина ще призная че си малоумен.![]()
![]()
Айде със здраве комплексарче![]()
ОМГ пак се започва с измислиците. Коя година сме създадени ли? 1962 година сме основани! И да бяхме Нафтекс играхме и с розови екипи но това е историята и няма как да избягаме от нея и не ни е срам от това. А за по челни места ако искате се препишете 1919 и пак няма да сте били по напред от нас в класирането. Ние сме били вицешампиони два пъти носители на купата на ПФЛ и сме били на финал за КБГ. А вие за почти 100 години които се стремите да препишете имате едно 4-то и едно 5-то място. И не пич ти си малумен щото не си знаете историята тръгнали с нашата да се занимават.
Последна промяна от green&white на 30 юни 2012 13:22, променено общо 1 път.
Любовта на хората прави един отбор голям !
- burgazliqta
- Контакти:
green&white написа:И не пич ти си малумен щото не си знаете историята тръгнали с нашата да се занимават.
Малоумният наистина си ти защото ти не си знаеш историята, или ви е толкова срам, че си преписвате историята на стария Нефтохимик. Вашият отбор е от 2008, за каква 62-ра ми говориш.

[center]
[/center]

- green&white
- Контакти:
burgazliqta написа:green&white написа:И не пич ти си малумен щото не си знаете историята тръгнали с нашата да се занимават.
Малоумният наистина си ти защото ти не си знаеш историята, или ви е толкова срам, че си преписвате историята на стария Нефтохимик. Вашият отбор е от 2008, за каква 62-ра ми говориш.
Не маняк много си зле къде го пише това че сме 2008 от къде го измисли това не знам. До сега само 2008 не бяха ни изкарвали.

Любовта на хората прави един отбор голям !
Не цитирай Уикипедия, защото и малките деца знаят, че лесно се маинипулират там информациите. Второ, Черноморец също има финал за КБГ. Трето, написах го по-горе, не се гордей с титли в мутренските години, когато Портос продаваше, заплашваше с пистолети и прочие. И четвърто, ако твоят Нефтохимик е създаден 1962, то моят Черноморец е създаден 1919. Лек ден и не забравяй да направиш подмазване в теми за Ботев. Днес гледам си пропуснал.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

- burgazliqta
- Контакти:
И бре Владко! Как са те зяпнали сичките
Голямо "успиване" ше да е било