Kamisha написа:Добър коментар,Първанофф,ама Георги Соколов е футболна легенда на Левски,а нашият диагонал е Цветан Соколов,бро
[offtopic]Бъркам се, бро
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Kamisha написа:Добър коментар,Първанофф,ама Георги Соколов е футболна легенда на Левски,а нашият диагонал е Цветан Соколов,бро
ros написа:runnersa написа:Бе не знам кво ги искате тия гаучоси като в последните 3 мача помежду ни ни тупат жестоко, а единствения гейм в тези мачове го взехме с Б отбораЯвно са ни подценили!
Аз започвам да си мисля, че вече не ни вземат много, много насериозно като отбор, не само аржентинците, ами и останалита отбори от нашето ниво. За Бразилия и Русия няма смисъл да говорим - те не вземат на сериозно никой освен тях
sandi74 написа:ros написа:runnersa написа:Бе не знам кво ги искате тия гаучоси като в последните 3 мача помежду ни ни тупат жестоко, а единствения гейм в тези мачове го взехме с Б отбораЯвно са ни подценили!
Аз започвам да си мисля, че вече не ни вземат много, много насериозно като отбор, не само аржентинците, ами и останалита отбори от нашето ниво. За Бразилия и Русия няма смисъл да говорим - те не вземат на сериозно никой освен тях
Абсолюнтно си прав,откакто Радо Стойчев ни е треньор никой не ни взима на сериозно.С назначаването на новият треньор нещата ще се променят.
TodorT написа:Без особено напрягане 3-1 за нашите момчета! Започнахме хубаво мача, прибихме ги с блокада в първите точки и после търсеха само игра по пръстите. Добра защита показахме и като цяло много желание от момчетата! Личи си, че им се играе много! Силата в атака липсва.... а понякога не става само с техника! Скримов е нисичък и му е трудно, когато пред него има двоен или троен блок. Търси повече киткови удари и не смее да удари силно. Вальо Братоев на моменти отпуска ръката, но такива атаки срещу по-сериозно отбори сигурно ще се спасят!Все пак важна победа за самочувствието на младите лъвчета
Ще видим как ще се представят срещу немците... аз лично съм оптимист
ros написа:TodorT написа:Без особено напрягане 3-1 за нашите момчета! Започнахме хубаво мача, прибихме ги с блокада в първите точки и после търсеха само игра по пръстите. Добра защита показахме и като цяло много желание от момчетата! Личи си, че им се играе много! Силата в атака липсва.... а понякога не става само с техника! Скримов е нисичък и му е трудно, когато пред него има двоен или троен блок. Търси повече киткови удари и не смее да удари силно. Вальо Братоев на моменти отпуска ръката, но такива атаки срещу по-сериозно отбори сигурно ще се спасят!Все пак важна победа за самочувствието на младите лъвчета
Ще видим как ще се представят срещу немците... аз лично съм оптимист
Личеше си, че играят без напрежение... Все пак класирането ни зависи от тези мачове. Когато дойде финалния турнир обаче, ще се види младите момчета имат ли психика за тези отговорни срещи. Дано след катаклизмите всички онези, които са в "почивка" да се заввърнат, за да не се окаже, че основен разпределител трябва да играе само Братоев, а либеро да не е Теди, а Владо Иванов.
siniq_fen написа:ros написа:Личеше си, че играят без напрежение... Все пак класирането ни зависи от тези мачове. Когато дойде финалния турнир обаче, ще се види младите момчета имат ли психика за тези отговорни срещи. Дано след катаклизмите всички онези, които са в "почивка" да се заввърнат, за да не се окаже, че основен разпределител трябва да играе само Братоев, а либеро да не е Теди, а Владо Иванов.
Е те би трябвало ако не за последния турнир в София за финалната шестица да са на линия (без Матей на 99%) ...
TodorT написа:Още след първите скандали се заговори, че и Жеков се отказва.... От старите Владо е ясен... той от край време си е партия с Лазаров. Другите са против федерацията и това е видно! Но им се играе на Олимпиада.... все пак веднъж на 4 години е
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта