СЛ: Португалия - България - 1:3 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

parvanoff
Контакти:

Re: СЛ: Португалия - България - 1:2

Мнениеот parvanoff » 17 юни 2012 11:06

Kamisha написа:Добър коментар,Първанофф,ама Георги Соколов е футболна легенда на Левски,а нашият диагонал е Цветан Соколов,бро ;)

[offtopic]Бъркам се, бро ;) Все пак футболният Левски винаги си ми е в сърцето, дори когато коментирам волейбол :oops:[/offtopic]
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

sandi74

Re: СЛ: Португалия - България - 1:3 FT

Мнениеот sandi74 » 17 юни 2012 12:58

ros написа:
runnersa написа:Бе не знам кво ги искате тия гаучоси като в последните 3 мача помежду ни ни тупат жестоко, а единствения гейм в тези мачове го взехме с Б отбора :? Явно са ни подценили!

Аз започвам да си мисля, че вече не ни вземат много, много насериозно като отбор, не само аржентинците, ами и останалита отбори от нашето ниво. За Бразилия и Русия няма смисъл да говорим - те не вземат на сериозно никой освен тях

Абсолюнтно си прав,откакто Радо Стойчев ни е треньор никой не ни взима на сериозно :) .С назначаването на новият треньор нещата ще се променят.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 17 юни 2012 13:07

sandi74 написа:
ros написа:
runnersa написа:Бе не знам кво ги искате тия гаучоси като в последните 3 мача помежду ни ни тупат жестоко, а единствения гейм в тези мачове го взехме с Б отбора :? Явно са ни подценили!

Аз започвам да си мисля, че вече не ни вземат много, много насериозно като отбор, не само аржентинците, ами и останалита отбори от нашето ниво. За Бразилия и Русия няма смисъл да говорим - те не вземат на сериозно никой освен тях

Абсолюнтно си прав,откакто Радо Стойчев ни е треньор никой не ни взима на сериозно :) .С назначаването на новият треньор нещата ще се променят.

Само едно нещо искам да знам за теб - осмисляш ли си жалкото съществуване с постоянните си провокации и злоба? Ако да - бъди щастлив. Но ще е хубаво и нещо креативно да измислиш в този живот, повярвай ми
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 17 юни 2012 13:29

Без особено напрягане 3-1 за нашите момчета! Започнахме хубаво мача, прибихме ги с блокада в първите точки и после търсеха само игра по пръстите. Добра защита показахме и като цяло много желание от момчетата! Личи си, че им се играе много! Силата в атака липсва.... а понякога не става само с техника! Скримов е нисичък и му е трудно, когато пред него има двоен или троен блок. Търси повече киткови удари и не смее да удари силно. Вальо Братоев на моменти отпуска ръката, но такива атаки срещу по-сериозно отбори сигурно ще се спасят! :oops: Все пак важна победа за самочувствието на младите лъвчета :) Ще видим как ще се представят срещу немците... аз лично съм оптимист

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 17 юни 2012 13:33

TodorT написа:Без особено напрягане 3-1 за нашите момчета! Започнахме хубаво мача, прибихме ги с блокада в първите точки и после търсеха само игра по пръстите. Добра защита показахме и като цяло много желание от момчетата! Личи си, че им се играе много! Силата в атака липсва.... а понякога не става само с техника! Скримов е нисичък и му е трудно, когато пред него има двоен или троен блок. Търси повече киткови удари и не смее да удари силно. Вальо Братоев на моменти отпуска ръката, но такива атаки срещу по-сериозно отбори сигурно ще се спасят! :oops: Все пак важна победа за самочувствието на младите лъвчета :) Ще видим как ще се представят срещу немците... аз лично съм оптимист

Личеше си, че играят без напрежение... Все пак класирането ни зависи от тези мачове. Когато дойде финалния турнир обаче, ще се види младите момчета имат ли психика за тези отговорни срещи. Дано след катаклизмите всички онези, които са в "почивка" да се заввърнат, за да не се окаже, че основен разпределител трябва да играе само Братоев, а либеро да не е Теди, а Владо Иванов.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 17 юни 2012 13:41

ros написа:
TodorT написа:Без особено напрягане 3-1 за нашите момчета! Започнахме хубаво мача, прибихме ги с блокада в първите точки и после търсеха само игра по пръстите. Добра защита показахме и като цяло много желание от момчетата! Личи си, че им се играе много! Силата в атака липсва.... а понякога не става само с техника! Скримов е нисичък и му е трудно, когато пред него има двоен или троен блок. Търси повече киткови удари и не смее да удари силно. Вальо Братоев на моменти отпуска ръката, но такива атаки срещу по-сериозно отбори сигурно ще се спасят! :oops: Все пак важна победа за самочувствието на младите лъвчета :) Ще видим как ще се представят срещу немците... аз лично съм оптимист

Личеше си, че играят без напрежение... Все пак класирането ни зависи от тези мачове. Когато дойде финалния турнир обаче, ще се види младите момчета имат ли психика за тези отговорни срещи. Дано след катаклизмите всички онези, които са в "почивка" да се заввърнат, за да не се окаже, че основен разпределител трябва да играе само Братоев, а либеро да не е Теди, а Владо Иванов.

Е те би трябвало ако не за последния турнир в София за финалната шестица да са на линия (без Матей на 99%) ... :?
Само Левски!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 17 юни 2012 13:45

siniq_fen написа:
ros написа:Личеше си, че играят без напрежение... Все пак класирането ни зависи от тези мачове. Когато дойде финалния турнир обаче, ще се види младите момчета имат ли психика за тези отговорни срещи. Дано след катаклизмите всички онези, които са в "почивка" да се заввърнат, за да не се окаже, че основен разпределител трябва да играе само Братоев, а либеро да не е Теди, а Владо Иванов.

Е те би трябвало ако не за последния турнир в София за финалната шестица да са на линия (без Матей на 99%) ... :?

Дано, защото на срещата при Бойко Борисов след класирането за Лондон, която бе обявена като среща с отбора бяха те и Радо, БЕЗ КАПИТАНА ВЛАДО НИКОЛОВ, който или не е от отбора, или ни лъжат най-нагло в очите за темата на разговора. За Матей е ясно, но какво ли мислят другите. Странно е че тях никой нищо не ги пита вече цяла седмица

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 17 юни 2012 13:53

Още след първите скандали се заговори, че и Жеков се отказва.... От старите Владо е ясен... той от край време си е партия с Лазаров. Другите са против федерацията и това е видно! Но им се играе на Олимпиада.... все пак веднъж на 4 години е

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 17 юни 2012 13:58

TodorT написа:Още след първите скандали се заговори, че и Жеков се отказва.... От старите Владо е ясен... той от край време си е партия с Лазаров. Другите са против федерацията и това е видно! Но им се играе на Олимпиада.... все пак веднъж на 4 години е

Така си мислим аз и ти. А чул ли си някъде интервю с Теди и Андрей от оставката на Стойчев до днес? :?

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 17 юни 2012 14:03

Не съм чул :oops: Но целият отбор (без Владо) са отишли в дома на Стойчев да го молят да се върне след първия квалификационен турнир в София! После Жеков и Теди бяха с Радо и Матей при Бойко.... :roll: Това ме кара да си мисля, че със сигурност са зад Радо :roll:

Върни се в “Волейбол”