Въоръжени стюарди бият публиката ЦСКА в Разград

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

sandi74

Re: Орките от Разград бият "Сектор Г"

Мнениеот sandi74 » 24 май 2012 22:16

obi4am_pirin написа:да си кажем истината лудогорец го има заради мръсните пари на домо ако той си отиде пука се и балона както в ловеч ... при отборите с традиции не е така ...винаги ще имат подкрепа на феновете

Вие в коя група бяхте?Айде марш на село :mrgreen:

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 24 май 2012 22:17

obi4am_pirin написа:да си кажем истината лудогорец го има заради мръсните пари на домо ако той си отиде пука се и балона както в ловеч ... при отборите с традиции не е така ...винаги ще имат подкрепа на феновете

Вчера 5500 платиха по 15 лева и подкрепата беше добра! Нямаше сектор, който да седи като на театър! И без да се заяждам вие сега без пари и благодетел къде сте? Даже не се знае къде изчезна първия Пирин, така, че нека не ми говори с клишета!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

MONK1TO
Контакти:

Мнениеот MONK1TO » 24 май 2012 22:17

Радвайте се че не бяха тия хора които трябваше в сектора .. И ако бяхме повече НЯМАШЕ ДА ИМА ПОВЕЧЕ ТУРЦИ

Да питам аз зелената сган .. Кога бяхте в 'Б' група кога дойдохте в 'А' Кога станахте европейци? Кога станахте ултраси? Кога станахте разбирачи ? Преди да се сравнявате c ЦСКА - ЛЕВСКИ - БОТЕВ и още отбори с история традиция Първо станем отбор и тогава се сравнявайте Ане отбор с знаме на турските страни -> http://hooligans.bg/gallery/displayimage.php?pos=-57272

Аре стига вече глупости Отбор от турция до африка ми говори за Голям отбор европейски
A.C.A.B.: All Cops Are Bastards
Изображение

==============

Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 24 май 2012 22:17

pankin написа:Аз не съм Подуенско ГО...... за да ме е срам, преди 2 години беше Гигов, сега Херо

Ти не си това и аз не съм онова, което е по- хубавото ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 24 май 2012 22:18

mad forest написа:
mad forest написа:
obi4am_pirin написа:в ЦСКА имат свободата да се отнесат по същият начин като гостуват от разград .....здраво мачкане и тва е... имат да връщат

Да не само от Разград да дойдат пак със същите стюарди!

тука вече ше ядат дългия тези стюарди

Ти ще бъдеш ли там? Или ще гледаш по телевизията ипосле ще нареждаш във форума?
Жалко, че ви съсипаха хубавия отбор, но това не мисля, че може да е причина да ставаш лумпен![/quote]

аз гледам футбол и съм постоянно на стадиона ot 27 години ... а ти от година стана футболен фен от както почнаха да се наливат пари ...моята любов към Пирин е устояла през годините въпреки трудностите ...ще ви видим вас какви сте фенове
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin

Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха. ;)

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 24 май 2012 22:19

MONK1TO написа:Радвайте се че не бяха тия хора които трябваше в сектора .. И ако бяхме повече НЯМАШЕ ДА ИМА ПОВЕЧЕ ТУРЦИ

Започна се с оправданията.. :lol: Сега ще последват нови надъхваници и в крайна сметка ще станем свидетели на нова подобна тема.
Последна промяна от pesho_1913 на 24 май 2012 22:19, променено общо 1 път.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 24 май 2012 22:19

ЛУДОГОРЕЦ написа:Не бих си позволил да пиша във ваша тема,ако не бях провокиран .
А,защо не казвате какво стана преди мача?Как скачаха въпросните дроги на стюардите,то не бяха псувни,хвърляха камъни и железа.Трябваше още
тогава да разберете,че това при нас не върви.Язък за нормалните ви фенове,но половината си бяха хулигани.
По време на мача-бой с бомби,димки и огън по хората от сектор А и полицията,колко хора пострадаха,но нали не са ваши,те хората дошли мача да гледат,те бой.Момченце в инвалидна количка-бомбата пада при него и кво?Естествено,че не ви пука.За малко да запалите седалките.Колко винкели изкъртихте и замеряхте точно тези стюарди?Къде бяха вашите?Къртеха и хвърляха най-много ли?Колко пъти се мъчихте да щурмувате оградата?Основно бяха големите ви закани да трошите,палите и ломите.Каквото почукало-такова се обадило.
Прегледайте кадри от другите ни мачове -домакински и като гости плюс мача за купата в Бургас. Никъде няма да видите такова поведение като вашето.

Добре бе приятел определено в агитката на ЦСКА е имало надрусани, пияни кретени, но защо тези хора бяха допуснати до стадиона или след края на мача не бяха арестувани и съдени, а вместо това някакви местни мутри, облечени като стюарди, раздават юмручно правосъдие пред смирения поглед на полицията. В коя година и в кой век живеем та да прилагаме закони основаващи се на принципа "око за око, зъб за зъб". Всеки нормален човек не би одобрил нито поведението на част от феновете на ЦСКА, нито поведението на така наречените стюарди, нито бездействието на полицията. Ако живеем в нормална държава трябва да има наказания, както за полицаите, така и за домакините, а феновете на ЦСКА хвърляли бомби по хората трябва да бъдат издирени по видеозаписи и наказани по закон.
Последна промяна от T&T на 24 май 2012 22:23, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 24 май 2012 22:19

Феновете на Цска са хвърляли преди мача железа и камъни по полицията олигофрен такъв ![/quote]
Къде го видя т'ва?И леееееееееееееко с епитетите детенце,само като ги видя тия на клипа как се канят,и ми става ясно кой е провокатора точно в тоя случай .Да ги оставят розовите да си се излетят от сектора,к'во наскочиха около клетката с тия прътове :lol:[/quote]

олям брой фенове на ЦСКА не са успели да гледат на живо дербито с Лудогорец в сряда вечер. Според различни информации става въпрос за 400-500 запалянковци на "армейците", като голяма част от тях е била с билети. Въпреки това цесекарите са били спрени от местните стюарди на входове на централните сектори.

В резултат на това напрежението ескалирало и преди самия мач е имало немалко сблъсъци извън стадиона между фенове и органи на реда, като "червени" са започнали да замерват полицаи и охранители с камъни и бутилки, пише Sportni.bg.

Предлагам този спор между нас да завърши !

Потребителски аватар
Само Сините!
Контакти:

Мнениеот Само Сините! » 24 май 2012 22:20

mad forest написа:

Вчера 5500 платиха по 15 лева и подкрепата беше добра! Нямаше сектор, който да седи като на театър! И без да се заяждам вие сега без пари и благодетел къде сте? Даже не се знае къде изчезна първия Пирин, така, че нека не ми говори с клишета!

Да е,и тия 5500 половината са от Шумен и околностите,дето са дошли само и само да гледат чорбата-не за друго,щото друг път няма да ги видят.Същата еднодневка като Литекс сте,няколко години ще си пълените стадиона така,и после пак ще си ходят по 1000 човека на мачовете.
П.П И махнете тия френски,и всички други чужди знамена щото ставате мега смешни..
[wrapimg=]http://therepublikofmancunia.com/wp-content/uploads/2012/12/Keane2.jpg[/wrapimg]

pankin
Контакти:

Мнениеот pankin » 24 май 2012 22:20

ralka_levskarka написа:
pankin написа:Аз не съм Подуенско ГО...... за да ме е срам, преди 2 години беше Гигов, сега Херо

Ти не си това и аз не съм онова, което е по- хубавото ;)

Смяххххххххххххххххх :) :) :) Радвам се,че "хубавица" и "умница", като теб не е от тези
Последна промяна от pankin на 24 май 2012 22:20, променено общо 1 път.

Върни се в “ЦСКА”