Лудогорец - ЦСКА - 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Re: Лудогорец - ЦСКА

Мнениеот bekono » 20 май 2012 01:05

Трудно ми е да прогнозирам този мач. Сърцето ми казва равен или успех за ЦСКА, но разсъдъка друго, което не ми е приятно да кажа. Този сезон завършва уникално за всички мои любими отбори - Челси спечели ФА и ШЛ, Юве стана шампион, а и днес ще гони дубъл срещу Наполи. Остана ЦСКА да спечели първенството и ще съм адски щастлив. Но както се казва пълно щастие никога няма, ама от друга страна никога е много силна дума. Както и да е, за успехите на Челси и Юве не вярвах, не вярвам и в този на ЦСКА, тъй като тук в България всичко може да се случи. Само Боби Михайлов знае кой ще е шампиона.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 20 май 2012 01:18

Някой да каже нещо за екскурзия...

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 20 май 2012 09:17

Гледам, някои от мненията ги има и в двете теми (друг е въпросът защо са две теми :roll: ), та и аз така:
Само не мога да разбера... Стадионът е с капацитет 6000 места. 10% са 600 места за гостуващата агитка. Айде, домакините направиха реверанс - 750 ще са местата. Вие си ги закръглихте на 800. После някои заговориха 1000 да са. Сега чувам (чета) 1500, а настроенията са за 3000... най-малко. :o :o :o
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 20 май 2012 09:23

gzagorov написа:Гледам, някои от мненията ги има и в двете теми (друг е въпросът защо са две теми :roll: ), та и аз така:
Само не мога да разбера... Стадионът е с капацитет 6000 места. 10% са 600 места за гостуващата агитка. Айде, домакините направиха реверанс - 750 ще са местата. Вие си ги закръглихте на 800. После някои заговориха 1000 да са. Сега чувам (чета) 1500, а настроенията са за 3000... най-малко. :o :o :o

3000 няма къде да влязат! Трибуната е за най-много 1000!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Мнениеот etgecata1 » 20 май 2012 09:50

Ще влязат в другите сектори.
Ако имат билети, няма кой да ги спре.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 20 май 2012 10:07

etgecata1 написа:Ще влязат в другите сектори.
Ако имат билети, няма кой да ги спре.

Ако имат ДА! Но няма да намерят! :) :) :)

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 20 май 2012 10:20

Честно казано и аз си мисля ,че както купува съдии и футболисти ,така Домуса си купува и фенове.Така че нищо чудно да е изкупил билетите и да ги раздава по предприятия и фирми ,за да си осигури повече подкрепа.

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 20 май 2012 10:31

fen0212 написа:Честно казано и аз си мисля ,че както купува съдии и футболисти ,така Домуса си купува и фенове.Така че нищо чудно да е изкупил билетите и да ги раздава по предприятия и фирми ,за да си осигури повече подкрепа.

Ха -ха! И кой съдия точно купи? Може би този на финала за купата? Сега ще споменеш мача с Черноморец, но там ясно се видя, че ощетените сме ние след като ни вкарват гол след нарушение! А какво ще кажеш за мача на Армията от 15-тия кръг? И там ли купихме съдиите? ;)
Пожелавам ви неуспех, но ако всичко е нормално в мача и вие спечелите титлата, аз ще ви ръкопляскам като ви връчват титлата! Уважавам съперниците и не съм от тези дето псуват и обиждат противника! Успех в Лига Европа догодина!

На линия
Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 20 май 2012 10:58

POPCORN написа:
vasilnv написа:по ТВ 7 ли ще е мача

по Канал 1 ;)

мерси
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 20 май 2012 11:51

mad forest написа:
fen0212 написа:Честно казано и аз си мисля ,че както купува съдии и футболисти ,така Домуса си купува и фенове.Така че нищо чудно да е изкупил билетите и да ги раздава по предприятия и фирми ,за да си осигури повече подкрепа.

Ха -ха! И кой съдия точно купи? Може би този на финала за купата? Сега ще споменеш мача с Черноморец, но там ясно се видя, че ощетените сме ние след като ни вкарват гол след нарушение! А какво ще кажеш за мача на Армията от 15-тия кръг? И там ли купихме съдиите? ;)
Пожелавам ви неуспех, но ако всичко е нормално в мача и вие спечелите титлата, аз ще ви ръкопляскам като ви връчват титлата! Уважавам съперниците и не съм от тези дето псуват и обиждат противника! Успех в Лига Европа догодина!

Стига с тоя мач на Армията, то не бе реване, не бе чудо! Като си се отдал на спомени, вземи си върни още на първия кръг с Локото в Каварна, ама не ти изнася! След цирка в Перник е редно малко по-кротко да я давате, защото ако мачът там се бе играл сега щяхте да сте не - 2, а - 5 точки. Пази боже, сляпо да прогледа! 8-)
Оня горния "жътвар" пък изкара Литекс нещо извънземно, полегнали били видиш ли. Ами те тези същите хубавци "полегнаха" и на Монтана,че и на Локо Пд за купата. Сега ЦСКА като стане шампион, очаквам масов рев, как Домусчиев също е "полегнал".
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Върни се в “ЦСКА”