Asterix написа:POPCORN написа:Мен пък ми хареса как играха Локо.Само не трявбаше да се затварят толкова и там с танко дяков и даксон се реши мача.Танка ако беше в игра, надали Гъргоров щеше да пипне топка!Яд ме е за вас, защото колкото и да ви мразя сте отбор с фенове, с традиции и с история, докато тия палячовци в зелено няма какво да ги коментираме.Почивен ден в Разград.Те в разград са си отделна държава.Айде Домусчиев ще плати и пътуването.Да не говорим колко смешни бяха през цялото време.Пехха песни от репертоара на Левски и ЦСКА!Какъв отбор са тия?Измислен с пари!Много се надуват и се мислят за голяма работа, ама вярвам ,че ЦСКА както не веднъж го е правил, ще ги преземи.
Съгласен съм с теб за всичко. Жалко за тези почти 9 000 души пропътували Пловдив-Бургас + хората от чужбина![]()
Иначе споко , няма да се напънат с вас и ще ги биете и ставате шампиони
признах ви днеска.много хора и добра атмосфера.малко там с димките и факлите много забавяхте играта.незнам дали ви беше във ваша полза или вреда...жалко за вас.тая година заслужавате да играете в Европа с оглед на играта ви.дано да успете