27-ми кръг, Локомотив (София) - Лудогорец, 6.5.12
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: 27-ми кръг, Локомотив (София) - Лудогорец, 6.5.12
Последен мач на Лудогорец за сезона в София! Да ги подкрепим на "Армията"!
[center]
[/center]

- mistreated
- Контакти:
mad forest написа:Колкото и да не ви е приятно към днешна дата Лудогорец е в пъти по-силен от повечето в А група и ако Локомотив вземе нещо от този мач ще е абсолютно нелогично!
Дам, а с какво точно го показахте? Сигурно бихте Локо Пд, Литекс, Черноморец и ЦСКА? Та вие една победа нямате в тези двубои. Само и единствено Левски победихте от водещите отбори. Разменихте победи със Славия и Черно море. Както казах в една друга тема, да биеш в истинските мачове не е като да играеш срещу юноши и изпадащи отбори.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- mad forest
- Контакти:
mistreated написа:mad forest написа:Колкото и да не ви е приятно към днешна дата Лудогорец е в пъти по-силен от повечето в А група и ако Локомотив вземе нещо от този мач ще е абсолютно нелогично!
Дам, а с какво точно го показахте? Сигурно бихте Локо Пд, Литекс, Черноморец и ЦСКА? Та вие една победа нямате в тези двубои. Само и единствено Левски победихте от водещите отбори. Разменихте победи със Славия и Черно море. Както казах в една друга тема, да биеш в истинските мачове не е като да играеш срещу юноши и изпадащи отбори.
Липсата на шанс е част от играта, но моля те кажи кой отбор не надиграхме, даже някои "премазхме", от които загубихме? Освен лошата игра в Пловдив не се сещам друг мач!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!
- mistreated
- Контакти:
mad forest написа:mistreated написа:mad forest написа:Колкото и да не ви е приятно към днешна дата Лудогорец е в пъти по-силен от повечето в А група и ако Локомотив вземе нещо от този мач ще е абсолютно нелогично!
Липсата на шанс е част от играта, но моля те кажи кой отбор не надиграхме, даже някои "премазхме", от които загубихме? Освен лошата игра в Пловдив не се сещам друг мач!
Футболът не се играе на положения и владеене на топката. Литекс бяха брутално ощетени и ако съдията беше дал една от двете дузпи за ловчанлии, тогава изобщо нямаше да коментираме кой ще е шампион.
- mad forest
- Контакти:
mistreated написа:...Футболът не се играе на положения и владеене на топката. Литекс бяха брутално ощетени и ако съдията беше дал една от двете дузпи за ловчанлии, тогава изобщо нямаше да коментираме кой ще е шампион.
Ако това на Литекс беше дузпа, значи имаше такава и за нас! Ако не бяхме ограбени на мача в София на Българска Армия, може би нямаше да си говорим сега кой ще е шампион! Грешките са част от играта! И да прав си, че играта не е на положения, ако беше така, щяхме да сме първи много отдавна с голов разлика над 100!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
А дали мачът ще може да се гледа някъде, освен на стадиона?
[center]
[/center]

- mistreated
- Контакти:
petkan написа:А дали мачът ще може да се гледа някъде, освен на стадиона?
Да, в нета. Мисля, че в спортлайн ги даваха.
Сега обаче с изненада виждам, че май никъде няма да бъде предаван. Манчев се закани да прави ЦСКА шампион, а дори не е взет в групата. Странно.
- mistreated
- Контакти:
Информациите, че хора от Лудогорец са опитали да пробият с подкуп футболисти на Локомотив София преди мача между двата отбора се оказаха истина, поне според думите на изпълнителния директор на „железничарите“ Георги Марков. Рендето, както е известен Марков, призна, че негов играч е бил атакуван и дори разкри неговото име.
„Оставането на Локомотив в „А“ група е сигурно на 1000%“, започна Марков, след което разкри за телефонно обаждане.
„Имало е позвъняване към Борносузов. Анонимен човек му звъннал, но не се представил. Момчето (Борносузов) дойде и си каза, че са му предлагали пари“, разкри Рендето, преди да заговори за самия мач с Лудогорец.
Ето така се става шампион.
mistreated написа:Информациите, че хора от Лудогорец са опитали да пробият с подкуп футболисти на Локомотив София преди мача между двата отбора се оказаха истина, поне според думите на изпълнителния директор на „железничарите“ Георги Марков. Рендето, както е известен Марков, призна, че негов играч е бил атакуван и дори разкри неговото име.
„Оставането на Локомотив в „А“ група е сигурно на 1000%“, започна Марков, след което разкри за телефонно обаждане.
„Имало е позвъняване към Борносузов. Анонимен човек му звъннал, но не се представил. Момчето (Борносузов) дойде и си каза, че са му предлагали пари“, разкри Рендето, преди да заговори за самия мач с Лудогорец.
Глупости! Друг се опитва така да стане шампион, не Лудогорец! "Анонимен", кой ли е

- mistreated
- Контакти:
nedko написа:mistreated написа:Информациите, че хора от Лудогорец са опитали да пробият с подкуп футболисти на Локомотив София преди мача между двата отбора се оказаха истина, поне според думите на изпълнителния директор на „железничарите“ Георги Марков. Рендето, както е известен Марков, призна, че негов играч е бил атакуван и дори разкри неговото име.
Глупости! Друг се опитва така да стане шампион, не Лудогорец! "Анонимен", кой ли е
Е да, ти със сигурност знаеш по-добре от Георги Марков.