Нека подкрепим Локомотив София срещу Лудогорец!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Нека подкрепим Локомотив София срещу Лудогорец!

Мнениеот Pichichi » 02 май 2012 15:48

Локо Сф с набързоскроения отбор нямат шансове с/у Лудогорец !!!
И какво толкова ревете с/у лудогорци, хората си играят и пари имат и дават премии на съперниците на ЦСКА .
Единственото грозно нещо беше врътката с Миньор защото съм сигурен че са си платили на тъпата мутра
дето го играе собственик на клуба им . Иначе това че сега пак ще им дадат пари за да ни скочат си е в реда на нещата.
ЦСКА трябва да си решава мачовете на терена , ако не можем да биеме в 3-те мача до мача с/у
Лудогорец то ще трябва да биеме там , ако не можем -> заслуженото 2-ро или 3-то място и това е !!!
Лудогорец могат да загубят точки преди мача с ЦСКА само с/у Черноморец .

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 02 май 2012 15:58

Pichichi написа:Локо Сф с набързоскроения отбор нямат шансове с/у Лудогорец !!!
И какво толкова ревете с/у лудогорци, хората си играят и пари имат и дават премии на съперниците на ЦСКА .
Единственото грозно нещо беше врътката с Миньор защото съм сигурен че са си платили на тъпата мутра
дето го играе собственик на клуба им . Иначе това че сега пак ще им дадат пари за да ни скочат си е в реда на нещата.
ЦСКА трябва да си решава мачовете на терена , ако не можем да биеме в 3-те мача до мача с/у
Лудогорец то ще трябва да биеме там , ако не можем -> заслуженото 2-ро или 3-то място и това е !!!

Ако повече хора говореха и разсъждаваха по този начин - футболът би бил на много по-високо ниво. На терене да се решава всичко и да се оценява хубавата игра, добрата организация. За Лудогорец тази победа срещу Миньор е нож с две остриета - много по-добре щеше да е да бият наистина. А за Локо СФ - все пак не се знае - всичко е възможно.

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 02 май 2012 16:23

BaLoN написа:Локомотив София приема Лудогорец на 06.05.2012г. в неделя на стадион Българска Армия. Нека всеки, който има възможност, да дойде на мача в името на ЦСКА и нашата 32-ра титла ! ДА ПОКАЖЕМ НА РАЗГРАД, ЧЕ ИМ Е РАНО ДА ТОЧАТ ЛИГИ, че няма да стигнат там на където са тръгнали!!! Вярвам, че Лудогорец могат да загубят точки, още срещу железничарите, а фактът, че мача ще се играе на нашия стадион е една добра възможност да направим така, че шампионът да НЕ СЕ РЕШАВА в последния кръг в Разград ! Нека се организираме и да отидем на стадиона и в неделя,а в Понеделник е ясно ... всички ще сме на Армията !

Нашия отбор има 3 изключително важни мача срещу Ботев Враца, Миньор Перник и Литекс ! Пълна подкрепа на любимия отбор във всеки един от тези мачове! В тези 3 мача трябва всички да сме с отбора за да се поздравим с 32-рата титла и да не оставяме нещата да се решават в последния кръг ! САМО ЦСКА !!!

Ако искате и феновете на половин България вземете! Лудогорец игра на Българска Армия и на Герена също. Резултата го видя нали? Тръгнаха ви по сериозните мачове и вече почнахте да ревете истерично!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 02 май 2012 16:58

fen-fen написа:
BaLoN написа:Локомотив София приема Лудогорец на 06.05.2012г. в неделя на стадион Българска Армия. Нека всеки, който има възможност, да дойде на мача в името на ЦСКА и нашата 32-ра титла ! ДА ПОКАЖЕМ НА РАЗГРАД, ЧЕ ИМ Е РАНО ДА ТОЧАТ ЛИГИ, че няма да стигнат там на където са тръгнали!!! Вярвам, че Лудогорец могат да загубят точки, още срещу железничарите, а фактът, че мача ще се играе на нашия стадион е една добра възможност да направим така, че шампионът да НЕ СЕ РЕШАВА в последния кръг в Разград ! Нека се организираме и да отидем на стадиона и в неделя,а в Понеделник е ясно ... всички ще сме на Армията !

Нашия отбор има 3 изключително важни мача срещу Ботев Враца, Миньор Перник и Литекс ! Пълна подкрепа на любимия отбор във всеки един от тези мачове! В тези 3 мача трябва всички да сме с отбора за да се поздравим с 32-рата титла и да не оставяме нещата да се решават в последния кръг ! САМО ЦСКА !!!

Ако искате и феновете на половин България вземете! Лудогорец игра на Българска Армия и на Герена също. Резултата го видя нали? Тръгнаха ви по сериозните мачове и вече почнахте да ревете истерично!

Никой не реве и не карам никой на сила ! Само казвам, че аз ще съм на стадиона 100% със много приятели и ще подкрепим Локомотив София !!! Нека всеки, който има желание и възможност да дойде на мача ! Ако се направи сериозна организация от хората от офанзива и там другите фен клубове ще е супер !
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 02 май 2012 17:04

Pichichi написа:Локо Сф с набързоскроения отбор нямат шансове с/у Лудогорец !!!

Аз не мисля точно така ! Мисля, че още срещу Локомотив София ще загубят точки ;) Ние феновете сме част от играта и никой не може да ни спре да подкрепяме който и да било отбор ! В случая отиваме на Армията за да подкрепим в битката, Локомотив София срещу Лудогорец на Армията за да спечели войната ЦСКА срещу Лудогорец ! ;) САМО ЦСКА !!!
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 май 2012 22:32

Като излезе тая тема си помислих че е шегичка, ама ти да видиш :shock: Феновете на ЦСКа ще подкрепят Локомотив Сф в опита си на всяка цена, независимо колко себеотрицателна и ниска е тя, да постигнат нещо си ...
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
emi_cska
Контакти:

Мнениеот emi_cska » 03 май 2012 02:33

D.Georgiev написа:
Аз_съм_Спас написа:нещо не ми се връзва тука- мачът едва ли ще е на "Армията". По правилник не може в два поредни дни на един и същи стадион да се играят мачове...а ЦСКА на 7-ми играе на "Армията" с Враца...така че мачът ще ел или на ст."Славия", или на 'Васил Левски"...защо не и на "Герена" ;)

Много основателна забележка междудругото! Най-вероятно ще е на ст."Славия"[/quote

как да не може когато мача Локо София - Миньоро се игрча на Армията в петък а следващия ден ние тоест ЦСКА домакинствахме на Армията срещу Черно море.
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс

Потребителски аватар
B3ATS
Контакти:

Мнениеот B3ATS » 03 май 2012 03:49

Бих казал обратното :mrgreen: Нека подкрепим Лудогорец срещу Локомотив София. Софийските отбори са се напечелили достатъчно на титли.

vesat
Контакти:

Мнениеот vesat » 03 май 2012 05:05

МИ ЕЛА ДЕ.... ;) АКО ТИ СТИСКА ! :) ОТНАСЯМЕ ГИ "НОВИТЕ ЛАТЕКСИ" И ЦК-ТО СТАВА ШАМПИОН !САМО ЛОКО ! :P :) :o

Потребителски аватар
bufera96
Контакти:

Мнениеот bufera96 » 03 май 2012 08:46

НА НАС НЕ НИ ДАВАХА ШАНСОВЕ СРЕЩУ СИНИТЕ АМА СЪДИЯТА ИМ ПОДАРИ ТОЧКАТА ! СРЕЩУ МИНЬОР В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА НИ ВКАРА ЗА 1:1! АКО ИГРАЕМ НА КОНТРА МОЖЕ И РАВЕНСТВОТО ДА ДОКАРАМЕ ;)

Върни се в “ЦСКА”