blue avalanche написа:Аз,пък,очаквам,дори на мача Байерн-Реал М,Хауърд Уеб да подкрепи Ман Юн...
Изображение

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
blue avalanche написа:Аз,пък,очаквам,дори на мача Байерн-Реал М,Хауърд Уеб да подкрепи Ман Юн...
Изображение
realist написа:
Добре де, дори да е така - 6 точки. А останалите 12? Хубаво, че припомняш периода 2000-2003г. И понеже сме се заговорили за отменени голове, рекорда ни от сезон 2000-2001г. няма кой да го бие. Тогава ни отмениха поне 5-6 гола, все решаващи. Само със Спартак Пл ни отмениха 3 гола, два от които кристално чисти. Само че аз, за разлика от теб, няма да кажа, че сме заслужавали титлата, защото изостанахме на 16 точки от вас и просто бяхме по-слаби. Друг е въпросът, че Литекс не бяха по-слаби, а напротив, но това е друга тема.
2:4 Мариан Христов 90
ULPIA SERDIKA 1914 написа:Бях на мача,разбира се!И тогава се опитаха да скрият билетите,но ако се види репортаж от мача ще се види ,че ние сме в 2/3 сектор "В"....ГОЛЯМ СМЯХ ОТНОВО.Невероятни закани бяха преди мача.И при 2:2 отново на стадиона останахме само ние.....онези отново си се изнесоха ,като мишки!Четейки тук,а и разговаряйки с онези фенове-все едно говоря с македонци....едните били велик народ,другите били велик отбор наследник на нек'ъв друг,едните не са имали нищо с България,другите ,че не е имало комунизъм....луната била македонска земя,четирибуквието било ....славянски отбор????????????!!!!!!!!!!
Я кажете как станахте шампиони при тройчо....Локо ПД не дойдоха на мача..и хоп шампиони!
Потребители, разглеждащи този форум: ananas и 99 госта