Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

fen0212
Контакти:

Re: Селекция на ЦСКА лято 2012

Мнениеот fen0212 » 12 апр 2012 16:17

Като чета коментарите ,колкото хора ,толкова и мнения.Явно сме големи разбиратели.Според мен ,първо ,ако спечелим титла ,момчетата ,които взеха най-голямо участие ,трябва да останат задължително ,дори и като награда за усилията ,които полагат ,за да докажат повече на нас-разбирателите ,че са не по-малко достойни, от толкова чаканите супер чужденци.Друго ,което ще стане ,колкото и да си пишете тук --това е раздялата с всички ,за които се получат добри оферти от вън.Ако си мислите ,че тези момчета играят само за да ви се харесат на вас --значи много се лъжете.Така че ,ще има много сълзи и сополи ,но също така се надявам ---и на нови ,интересни попълнения.Не е хубаво да се привързвате много към този или онзи ,че така като чета ,продължавате да пишете за миналите величия на отбора ,а те вече далеч не са същите и тези сантименти не може да са добър съветник.

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 12 апр 2012 16:52

Здравейте Армейци!Ще започна от вратаря до нападателите,1.Мболи задържането му определено мисля,че няма да е лесно защото Криля Советов ще искат да си върнат поне половината от парите,които дадоха на Славия а тази сума незнам дали ще бъде дадена от ЦСКА за вратар говориме за около 500 000 лв.Бандаловски ще направи изключително голяма грешка,ако отиде в който и да е отбор в Румъния това не е крачка напред за никой уважаващ себе си Български футболист.Мисля,че трябва да бъде шанс на младите Крачунов и Грънчов да се сработят все пак запазиха 6-сухи мрежи на ЦСКА разбира се не само те имат заслуга за това,трябва да запазиме всичките си защитници и да ги обиграваме Вальо и Тунчев моите уважение,но неможе когато закъсаме да ги търсиме,Тунчев зимата избра парите пред ЦСКА въпреки,че не е помирисвал терен в Лестър,Вальо Илиев е добър защитник,но според мен трябва да се обърне внимание на това с което разполагаме в момента като се има впредвид,че имаме още 3-ма централни защитници не е нужно да се взимат футболисти на всички постове както казаха в предишни мнения поне според мен разбира се.Мартин Дечев трябва да остане като заместник на Бандата а няма да е лошо ако се вземе и още един десен бек,задължителен трансфер трябва да има на левият бек дори сега да вземеме този бразилец дето е играл във Фейнорд то ще е до известна степен по-принуда така,че първият задължителен трансфер трябва да е на левият бек.Без да коментирам сегашните ни халфове трябва да се вземе един опорен халф и един офанзивен халф,Тошко вече е на години трябва да се разчита на Дюлгеров и за напред.Споменахте Рикардо Лаборде наблюдавах 3 мача на Анортозис в, които той вкара 2 гола и асистира 3 гола бих казал,че е брилянтен играч и ако по-някаква случайност го купиме той ще е реши проблемите ни в нападение има страхотен поглед върху играта и уникална техника и вообще непрекалявам с изказванията си незнам как отбори например като Нюрберг и Блекбърн не са го забелязали той е играч от класа и ако дойде в ЦСКА ще вдигне класа на 100 процента.Ако Мораес остане ще е много добре а за евентуално връщане на Мартин Петров за пръв път чувам в интервю за Зона Спорт през зимата усмя подобен вариант в крайна сметка обаче ние нищо не решаваме все пак съм спокоен,че ще го прави Стойчо а не дуци!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 12 апр 2012 18:28

crap написа:Да кажеш, че Янчев е най-слабият вътрешен халф на ЦСКА говори само и единствено за некомпетентност.

Т.Янчев вече 2-ро първенство е направо ужасен. Пречи на отбора , не може да спира топката нито
да я подава бързо вече и на физика го мачкат. Каквото дал дал футбола е до време и трябва да се оттеглиш
когато си на върха. Ако от 11-титуляри на ЦСКА през следващия сезон 2-ма са Т.Янчев и Хр. Янев то зле за нас,
ще сме като сините с Йовов - дефанзивен халф и Ив.Цветков в полузащита/нападение !!!
Янев ако иска да е резерва и да влиза за по 30-на мин. да бие по някой и друг фаул/дузпа да идва
но да се разчита на него като основен футболист ще е голямя грешка. Човек като се замисли обаче
заслужава ли си да се плаща заплатата му ???И това при положение че в момента в ЦСКА играят млади момчета
като Карачанаков,Костов за с пъти по-малко пари и бъдещето е пред тези момчета !!!
Новия отбор според мен :
Вратари - М'боли или нов титуляр/Макенджиев/някой юноша.
Защитници - Бандаловски,К.Стоянов,Грънчов,Тунчев,Адемар един измежду Хадад/Крачунов/Ап.Попов и 2-ма нови .
Ап.Попово много го хвалите но не може да се разчита на него, той е контузен в 70%-та от времето в което е
в ЦСКА. Крачунов ако може да се прати в чужбина хем той да се учи хем ЦСКА да вземе пари за него не е проблем.
Хадад ако покаже качества да остава иначе вън.
Халфове и нападатели - Дюлгеров,Карачанаков,Присо,Костов,Томас,Мораес,Боладо,Якимов и нови - поне 1 централен
нападател (ако Платини се върне е достатъчен), поне 2 крила (ако едно от тях трябва да е ветеран избирам
Велизар Димитров пред Хр.Янев), и 2-ма вътрешни полузащитници един по офанзивен и един дефанзивен.

===================== М'боли или нов =========================

Бандаловски === К.Стоянов/Грънчов ======== Тунчев ==========Нов/К.Стоянов/Адемар

================== Нов ===================== Томас ==============

Нов ===================== Мораес/Анисе ====================== Карачанаков

==================== Мораес/Нов/Боладо или Платини ===========

Вариативност да дават играчи като : Костов,Присо,Анисе,Дюлгеров,Хадад/Крачунов/Ап.Попов и новите .
Мен ако ме питат веднага пенсионирам Т.Янчев и разкарвам Галчев,П.Стоянов,Трифонов,К.Янев.

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 12 апр 2012 19:14

За мен е много важно 1во да задържим основните футболисти поне за евротурнирите : Мболи, Бандата и Мораеш .
Тошко мисля ,че вече му е време да получи някакъв ръководен пост и да спре да играе защото от година вече е видно, че с него не става .
Също така важно нещо е да се отървем от чужденците : Томас, Паун, Хаддад и донякъде Адемар.

Състава според мен , трябва да е нещо такова :
[center]--Мболи---
Бандаловски - К,Стоянов - Тунчев/Вальо - нов ляв бек --
Присо -----Нов халф - Нов Халф ---- Карачанаков------
-------------Мораеш --------Нов нападател ---------------[/center]

Задължитено е да се вземат 2 класни централни халфа ако искаме да направим нещо в Европа, за България е ясно, че може да си караме и с Галети, Тошко и П.Стоянов.
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 12 апр 2012 19:34

Pichichi написа:
crap написа:Да кажеш, че Янчев е най-слабият вътрешен халф на ЦСКА говори само и единствено за некомпетентност.

Т.Янчев вече 2-ро първенство е направо ужасен. Пречи на отбора , не може да спира топката нито
да я подава бързо вече и на физика го мачкат. Каквото дал дал футбола е до време и трябва да се оттеглиш
когато си на върха. Ако от 11-титуляри на ЦСКА през следващия сезон 2-ма са Т.Янчев и Хр. Янев то зле за нас,
ще сме като сините с Йовов - дефанзивен халф и Ив.Цветков в полузащита/нападение !!!
Янев ако иска да е резерва и да влиза за по 30-на мин. да бие по някой и друг фаул/дузпа да идва
но да се разчита на него като основен футболист ще е голямя грешка. Човек като се замисли обаче
заслужава ли си да се плаща заплатата му ???И това при положение че в момента в ЦСКА играят млади момчета
като Карачанаков,Костов за с пъти по-малко пари и бъдещето е пред тези момчета !!!
Новия отбор според мен :
Защитници - Бандаловски,К.Стоянов,Грънчов,Тунчев,Адемар един измежду Хадад/Крачунов/Ап.Попов и 2-ма нови .
Ап.Попово много го хвалите но не може да се разчита на него, той е контузен в 70%-та от времето в което е
в ЦСКА. Крачунов ако може да се прати в чужбина хем той да се учи хем ЦСКА да вземе пари за него не е проблем.
Халфове и нападатели - Дюлгеров,Карачанаков,Присо,Костов,Томас,Мораес,Боладо,Якимов и нови - поне 1 централен
нападател (ако Платини се върне е достатъчен), поне 2 крила (ако едно от тях трябва да е ветеран избирам
Велизар Димитров пред Хр.Янев), и 2-ма вътрешни полузащитници един по офанзивен и един дефанзивен.

Бандаловски === К.Стоянов/Грънчов ======== Тунчев ==========Нов/К.Стоянов/Адемар

Вариативност да дават играчи като : Костов,Присо,Анисе,Дюлгеров,Хадад/Крачунов/Ап.Попов и новите .
Мен ако ме питат веднага пенсионирам Т.Янчев и разкарвам Галчев,П.Стоянов,Трифонов,К.Янев.

По-добре разкарвай дървета като Хадад и Томас... да кажеш, че Галчев е по-слаб от Томас е меко казано смешно. От теб треньор никога няма да стане :lol:
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 12 апр 2012 19:41

Morgause написа:
Pichichi написа:

Новия отбор според мен :

По-добре разкарвай дървета като Хадад и Томас... да кажеш, че Галчев е по-слаб от Томас е меко казано смешно. От теб треньор никога няма да стане :lol:

Неисках да му го казвам ама на намери се човек!хахахахахаа

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 12 апр 2012 19:47

дам без класни попълнения нямаме шанс в европа.дано Стойчо не докара пак някои португало говорящи ментета :!:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 12 апр 2012 19:48

Томас по каква презумция го махаме че е чужденец може би ???
Гледали сме го общо 100 мин., айде в края на шампионата да решаваме все пак той сега започва
да играе. Галчев го гледаме 2 г. вече мисля че дойде в ЦСКА с връзки и ясната идея да замине в
чужбина било то и в Гърция,Турция,Русия . Класата на ЦСКА той не може да я вдигне, Томас
дали ще може предстои да видим.

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 12 апр 2012 20:02

Хора ,наистина не исках да коментирам имена ,но тези големи разбиратели на футбола ,които смятат Галчев за класа ,а Томас -не ,направо ме предизвикаха.Няма повече да пиша ,ще видите Стойчо кого ще избере и тогава пак ще говорим .Само че Томас може и да не иска да остане в България.Същото се отнася за сравнението Дюлгеров-Стоянов.Единият е борец ,а другият -футболист.Само че повечето търсят бореца във футбола ,както и спринтьора пред мислещия.

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 12 апр 2012 20:21

fen0212 написа:Хора ,наистина не исках да коментирам имена ,но тези големи разбиратели на футбола ,които смятат Галчев за класа ,а Томас -не ,направо ме предизвикаха.Няма повече да пиша ,ще видите Стойчо кого ще избере и тогава пак ще говорим .Само че Томас може и да не иска да остане в България.Същото се отнася за сравнението Дюлгеров-Стоянов.Единият е борец ,а другият -футболист.Само че повечето търсят бореца във футбола ,както и спринтьора пред мислещия.

Петър Стоянов е най-безличният ми футболист в ЦСКА!

Върни се в “ЦСКА”