11/04/12 Спартак Варна - Ботев Пловдив, 17:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
radezki
Контакти:

Re: 11/04/12 Спартак Варна - Ботев Пловдив, 17:00

Мнениеот radezki » 11 апр 2012 19:41

raZorblade написа:Аз бях дотук с мачовете този сезон.

изборът си е само твой!ако искаш пък си избери и друг отбор,който да бие всеки мач и си подкрепяй него.кеф ти там където назначат Сираков за шеф,кеф ти отборът със ,,супермотиватора'' Тройчо за треньор,кеф ти отборът със собственик дето ги направи суперсила за една година....все ще си по-доволен,щом не ти се ходи на мачове ,ще си ги подкрепяш по ТВ-то ще ходиш на по един-два завързани мача и ще си доволен че все ще са в челото,ако не титла ,поне купа ,евротурнири и т.н са гарантирани.

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 11 апр 2012 19:47

raZorblade написа:С тази селекция - толкова ! Явно като го няма дядо им Алекс със своите ТРИДЕСЕТ И СЕДЕМ години да направи разликата, бабереците толкова си я могат....
Немотивирани казвате...ами , кой да ги мотивира. Ако Коцето не успее, поне спортно-техническия директор. Но ние такъв нямаме, забравих.
Имаме един мишок като Маринчо, който не си представям как ще влезе в съблекалнята и ще ги мотивира, църкайки....
Ако ви направи впечатление, Станимир Стоилов, преговаряйки за завръщане в Левски, постави ясно условие да работи със Сираков. Не го харесвам, подчертавам, но си отговорете сами на въпроса ЗАЩО поставя такова условие. Защото силен спортно-технически директор решава всички проблеми, които треньора не може или не знае как.
С такива мишоци в клуба , по-висока летва от В или Б група няма как да прекосчим !
Срещу Етър да изивкат майките и и жените си тея баберици да викат за тях
Аз бях дотук с мачовете този сезон.
Това е повече от обидно и скандално отношение към тази велика публика
Не ме интересува ако ще и да паднем
Нека си останем още една година в Б група, докато ни уврат главите, че рибата се вмирисва откъм ГЛАВАТА !
Безхаберниците, които срамят свещената фланелка по терена са пряка функция и следствие от НЕСВЪРШЕНАТА или свършената калпаво работа от ръководството !

едно се чудя само ...
Къде е предела на търпението на Цв. Василев.
не е зле и мишока Маринчо да си зададе тоя въпрос

Абсолютно съм съгласен :!: Няма силни футболни хора в управата :!: Затова и селекцията ни е такава (осрана от алчният влах щото нямаше кой копче да му каже) :!: Който и да дойде с тия баберици резултатът ще е същият :!:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
raZorblade

Мнениеот raZorblade » 11 апр 2012 19:53

radezki написа:
raZorblade написа:Аз бях дотук с мачовете този сезон.

изборът си е само твой!ако искаш пък си избери и друг отбор,който да бие всеки мач и си подкрепяй него.кеф ти там където назначат Сираков за шеф,кеф ти отборът със ,,супермотиватора'' Тройчо за треньор,кеф ти отборът със собственик дето ги направи суперсила за една година....все ще си по-доволен,щом не ти се ходи на мачове ,ще си ги подкрепяш по ТВ-то ще ходиш на по един-два завързани мача и ще си доволен че все ще са в челото,ако не титла ,поне купа ,евротурнири и т.н са гарантирани.

Аз отбора съм си го избрал преди 30 години кажи-речи. Проблемат в момента, е че КЛУБЪТ е доста зле и част от причините за това са, че президента на отбора се надпива с административния директор, а спортно-техническия е уникален мишок. Ако теб това те устройва ,отивай и викай колкото глас имаш.
Аз обаче повече в ролята на наивник няма да влизам. Поне до края на този сезон.
Слушането на спортно шоу Гьон(сурат) по радио (гове)Дарик Ви обижда като слушател, ако не сте от заслепените от синьо-червената мъгла....

Unscrewed
Контакти:

Мнениеот Unscrewed » 11 апр 2012 20:02

Unscrewed написа:спартак варна изобщо не са толкова слаби колкото показва класирането и сърбина дето го имат в отбора много играй видите бая зор с тях

мда така си и мислех че ви вземат нещо те и нас бая ни озориха на Ивайло и Иванович не го знам какво дири в Б група :?

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 11 апр 2012 20:12

Къде са сега лицата, които твърдяха във форума на гонг, че Ботев Пловдив е купил всички мачове до края на първенството и сме си осигурили влизането в "А" група ?

Между другото още на мача с Нафтата се чудих Радо Бачев какво прави в Ботев Пловдив. :?
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

група съветски учени

Мнениеот група съветски учени » 11 апр 2012 20:53

След като не можем да бием последния в Б група в три мача, нямаме място в А група.
Освен че има една купчина бабереци от футболистите за гонене, има и доста хора от ръководството за гонене, хора с манталитет на шефчета от селските дивизии.
С такива хора не можем да бъдем велик отбор, можем да бъдем само мижитурки. Чистката трябва да почне от хората от ръководството (нямам предвид собственика).

Потребителски аватар
BP1912
Контакти:

Мнениеот BP1912 » 11 апр 2012 23:19

С тези МИШОЦИ в ръководството-толкова.Тва е.Превърнаха Ботев от град Пловдив в един средняшки отбор на който все още му е останала само публиката.Какво постигна Марин от Долни Воден с неговата фондация за спасение на Ботев по времето на ДХС?--НИЩО Какво постигна като ръководител?--Нищо Лошото е че не е само той и ако си мислят че близоста им с някои от т. нар. тартори ще ги спаси от фенския гняв-жестоко се лъжат.
Не аз няма като колегата по-горе да спра да ходя на мачове на любимия Ботев-МИШОЦИТЕ САМО ТОВА ЧАКАТ. Да има как и 10 години отбора да играе в Б гр.-тяхната заплатка върви,далаверите ,бюджета догодина може да се актуализира-финансов рай.Догодина направете екскурзията до Варна 1,50 може да вземете още 5 човека на по 65 години за подръжка на стадиона които да чакат само датата за заплата-все тая.
УБИЙЦИ НА МЕЧТИ-НЕ СТЕ ПО-РАЗЛИЧНИ ОТ СЕЛСКИЯ.
Съчувтвам искрено на момчета от сдружението които когато не се знаеше дали ще го има Ботев отделиха от себе си,съчувствам и на господата Ц.Василев и Юли Попов че в тази криза намериха начин да се опитат да върнат един колос там където му е мястото.Лошото е че попаднаха на хора които го източват или такива които печелят от интернет сайтове,фенмагазини и т.н.
Не е трагедия че Ботев може би ще играе догодина отново в Бгр-ТРАГЕДИЯТА ще е ако не се изчистим от нечистоплътните фигури в ръководство.
По лесния начин е -ако им е осанало и грам ДОСТОЙНСТВО ДА СИ ПОДАДАТ ОСТАВКАТА.
Последна промяна от BP1912 на 12 апр 2012 00:44, променено общо 1 път.
http://vbox7.com/play:a471886d2b -той не умира и те са винаги с него.

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 12 апр 2012 00:00

raZorblade написа:С тази селекция - толкова ! Явно като го няма дядо им Алекс със своите ТРИДЕСЕТ И СЕДЕМ години да направи разликата, бабереците толкова си я могат....
Немотивирани казвате...ами , кой да ги мотивира. Ако Коцето не успее, поне спортно-техническия директор. Но ние такъв нямаме, забравих.
Имаме един мишок като Маринчо, който не си представям как ще влезе в съблекалнята и ще ги мотивира, църкайки....
Ако ви направи впечатление, Станимир Стоилов, преговаряйки за завръщане в Левски, постави ясно условие да работи със Сираков. Не го харесвам, подчертавам, но си отговорете сами на въпроса ЗАЩО поставя такова условие. Защото силен спортно-технически директор решава всички проблеми, които треньора не може или не знае как.
С такива мишоци в клуба , по-висока летва от В или Б група няма как да прекосчим !
Срещу Етър да изивкат майките и и жените си тея баберици да викат за тях
Аз бях дотук с мачовете този сезон.
Това е повече от обидно и скандално отношение към тази велика публика
Не ме интересува ако ще и да паднем
Нека си останем още една година в Б група, докато ни уврат главите, че рибата се вмирисва откъм ГЛАВАТА !
Безхаберниците, които срамят свещената фланелка по терена са пряка функция и следствие от НЕСВЪРШЕНАТА или свършената калпаво работа от ръководството !

едно се чудя само ...
Къде е предела на търпението на Цв. Василев.
не е зле и мишока Маринчо да си зададе тоя въпрос

Абсолютно на същото мнение съм!
За съжаление, не малко хора от така наречената ни публика са на заплати в клуба, кой като диктор, кой като озвучил, кой сайтове и телевизии прави. Всички тези ибрикчии на ръководството са в ролята на платени клакьорки в момента, щото хвръкнат ли пиявиците, хвръкват и те.
Сега се прибирам от Варна. Няма такъв мач, няма такова бездушие, няма такова безхаберие.......
Нямам думи, но с това ръководство повече на мач и мен няма да ме има :!:
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

група съветски учени

Мнениеот група съветски учени » 12 апр 2012 00:16

С тия цървули за ръководство ще си изгнием в Б група - Палийски, Ванчев и т.н.
Дори случайно да влезем в А, ще ни млатят като бръшнян чувал и пак ще изпаднем.

Потребителски аватар
BP1912
Контакти:

Мнениеот BP1912 » 12 апр 2012 00:20

КРУМЕ ПОВЕДИ ФЕНОВЕТЕ ,ПОВЕЧЕТО ВЕЧЕ СА УЗРЕЛИ.
http://vbox7.com/play:a471886d2b -той не умира и те са винаги с него.

Върни се в “Ботев”