21-ви кръг, Лудогорец - Черно море, 29.03.12 - 0:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

yavorescu
Контакти:

Re: 21-ви кръг, Лудогорец - Черно море, 29.03.12

Мнениеот yavorescu » 29 мар 2012 17:36

Бекъма написа:Това което играят морето е антифутбол.Цял мач наредени до трийстия метър две контраатаки два гола.Жалко ако Петев загуби поста си.

Нашите футболисти не са звезди и не получават астрономически заплати като тези на Лудогорец. Нормално е предимно да се защитаваме срещу по-класен съперник, при това като гост. Някои от контрите ни бяха като по учебник.

Представянето и резултата не са зле за посредствен отбор ;)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 29 мар 2012 20:13

Бекъма написа:Това което играят морето е антифутбол.Цял мач наредени до трийстия метър две контраатаки два гола.Жалко ако Петев загуби поста си.

Мълчи бе, Бекъм, не я разбираш тази игра :lol: ;)

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 29 мар 2012 20:24

Поздравления за отбора на Черно море. Не играха кой знае какво, но съумяха да се противопоставят успешно. Играта се забравя, но резултата ще остане. Жалко за Лудогорец, пропиля си може би сигурния шанс за титла. Може и банално да прозвучи - но, всяко зло за добро, Такъв е живота, момчета. Горе главите! Много се направи в Разград за да има този отбор, организация, база. Тези неща неминуемо ще донесат успехи. Ако не сега, задължително по-нататък.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 29 мар 2012 20:55

Коментара ми за мача ( и предния със Славия) е : ЦИРК ГЛОБУС..опс Домусчиев. Оставянето на Петев на поста , мисля е ясен сигнал, какво се случва с отбора !!
Яко сме в играта (задкулисната) !
Това не може да е Лудогорец..и феновете на Лудогорец го знаят .. Психически се сринали -айде де, играчи с над 1500 мача в А група и с над 200 мача в евротурните ??? Слепи ли сте ??
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 29 мар 2012 21:13

snakebite написа: Оставянето на Петев на поста , мисля е ясен сигнал, какво се случва с отбора !!

И какво да направи, да го смени преди мачът с Левски ли??? С кого??? Стига глупости, аз съм убеден, че с връщането на Марселиньо ще се оправят нещата при вас. Дано успеете нещо да вземете на Герена.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 29 мар 2012 22:40

Бекъмче, може би си голям специалист по водна топка, ски или някаква друга спортна дисциплина, като например "стригането на овце", но играта наречена "футбол" е много далеч от теб. Повярвай ми и не се излагай.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 29 мар 2012 22:47

snakebite написа:Коментара ми за мача ( и предния със Славия) е : ЦИРК ГЛОБУС..опс Домусчиев. Оставянето на Петев на поста , мисля е ясен сигнал, какво се случва с отбора !!
Яко сме в играта (задкулисната) !
Слепи ли сте ??

Трябваше да пуснете "брандирания" самолет да вкара някой гол . :lol:
Светни непросветените какви са тия "игри" Диков ? Направиха ви стадион , за благодарност вие ръсите диковщини . Всеки отбор влиза в кофти серии понякога . :roll:
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 29 мар 2012 23:08

Хан Круме, някой да ти иска мнението. Имаш си форум на ЦСКА, и там си изливай иронията. То беше ясно че има блъф с гоненето на шампионската титла, че някой не го е разбрал си е - негов проблем. А Домусчиев е цесекар, така че му целувайте каквото трябва и се радвайте на титлата червени шампиони !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 30 мар 2012 00:43

Вземете нещо от Левски за да ви благодарим! Освен това ни откраднахте две точки като ни ги върнете тогава прави оценки на Домусчиев.Според мен липсата на манталитет си каза думата нищо на никого не сте дали.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 30 мар 2012 01:48

За мен това, което се случва е необяснимо. В началото имаше добра игра на Лудогорец и съответно нашите треснаха 3 греди. Впоследствие нашите заиграха без желание и недобре. В началото на второ полувреме Лудогорец отново заигра, но закратко. На няколко моменти наблюдавах как някой пробива, но в наказателното поле няма играч, който да поеме топката. Това въобще не приличаше на Лудогорец.
Заведох на мача непредубеден човек от друг град. Мнението му беше, че в състава на Лудогорец има няколко играча, които саботират отбора и с това разстройват синхрона. Наистина се виждаше, че я няма отборната игра, която познаваме. Съдията също лекичко играеше някаква игра. Естествено е при негативен резултат публиката да се нахвърля върху съдията, но с очите си видях (стана точно пред мен) как страничния даде тъч за Черно море когато топката излезе от явен рикошет в играч на същия отбор. Разбира се, далеч съм от това да обвинявам съдиите за резултата. Но вече след третата загуба и то в домакински мач нещата започва да изглеждат гнили.
Къде остана силното второ полувреме на Лудогорец? Къде остана по-добрата физическа подготовка? През този сезон Лудогорец не беше губил никога с повече от 1 гол разлика. Как стана това на собствен терен и то не с отбор от челото? Къде остана перфектната голова разлика?
Да, можеше да се намери някаква логика в загубата от Локо Пловдив. Може да приемем, че Славия имаха късмет, а и се видя, че Лудогорец игра добре тогава и вкара два гола. Но това трето поражение е лишено от всякаква логика.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”