Фен на път да преобърне историята на ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dzhambov

Re: Фен на път да преобърне историята на ЦСКА!

Мнениеот dzhambov » 20 мар 2012 21:45

LIMASSOL написа:Дано да се събере прилична бройка.Винаги съм се чудел защо софиянци не ходят по мачовете,толкова ли няма 10х цесекари които да подкрепят отбора всеки мач без значение на противника.Преди когато живеех в Бг на сезон имах поне по 6-7 домакинства,а пътувах близо 360км в двете посоки.На гостуванията винаги ставаше по-яка атмосфера.сега незнам как е,но едва ли е много по-различно :idea:

Сам си отговаряш за една от причините да няма много хора по стадионите в бг.,,Преди когато живеех в Бг ,,много млади хора са извън България.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 мар 2012 21:48

Артилериста написа:Много силни думи на един голям фен на любимият отбор.Наистина,след 2-3 мача се завръщат играчи като Янчев,Анисе(не е много сигурно),Трифонов,Коста Стоянов и Апостол Попов,а след тяхното завръщане ще е доста по-различно,поне така се надявам.Ето от такива хора като този наш брат имаме нужда-будни,запалени,вярващи,подкрепящи,истински.Признавам,че не съм от хората които ходят на всеки мач на ЦСКА,но бях на стадиона вчера с Монтана,най-вероятно ще съм там и срещу Локо София,само и само да подкрепя най-големият отбор в България-ЦСКА!!!ВСИЧКИ НА СТАДИОНА,БОРБАТА ПРОДЪЛЖАВА,ЦСКА ЗОВЕ!!! ;)

И ако не е този ваш брат....ще си стОите домА ли?

Четвъртък, март, 20 часа, време приятно за игра и гледане.Отборът има нужда от подкрепата на феновете, но те само се канят по форумите и се възхищават на едно открито писмо.А възрожденският патос е направо умилителен.. когато го четеш.С нетърпение очаквам този мач, за да видя какъв е ефектът от откритото писмо.

ПП-Няма смисъл да си мерите дължините за неща, на които повечето от вас не са били свидетели!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 20 мар 2012 21:54

Кашчей написа:
Артилериста написа:Много силни думи на един голям фен на любимият отбор.Наистина,след 2-3 мача се завръщат играчи като Янчев,Анисе(не е много сигурно),Трифонов,Коста Стоянов и Апостол Попов,а след тяхното завръщане ще е доста по-различно,поне така се надявам.Ето от такива хора като този наш брат имаме нужда-будни,запалени,вярващи,подкрепящи,истински.Признавам,че не съм от хората които ходят на всеки мач на ЦСКА,но бях на стадиона вчера с Монтана,най-вероятно ще съм там и срещу Локо София,само и само да подкрепя най-големият отбор в България-ЦСКА!!!ВСИЧКИ НА СТАДИОНА,БОРБАТА ПРОДЪЛЖАВА,ЦСКА ЗОВЕ!!! ;)

Четвъртък, март, 20 часа, време приятно за игра и гледане.Отборът има нужда от подкрепата на феновете, но те само се канят по форумите и се възхищават на едно открито писмо.А възрожденският патос е направо умилителен.. когато го четеш.С нетърпение очаквам този мач, за да видя какъв е ефектът от откритото писмо.

ПП-Няма смисъл да си мерите дължините за неща, на които повечето от вас не са били свидетели!

Не ми се води спор с тебе, щото искам да гледам Юве-Милан, ама ти да не би да си им бил свидетел на тия времена а? Щото аз съм говорил и са ми разказвали хора дето са ходили на тези мачове, и предпочетем да вярвам на тях от колкото точно на теб или на друг подобен на теб както ти казваш не свидетел на тези събития!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Makavelli
Контакти:

Мнениеот Makavelli » 20 мар 2012 22:05

Avanti_Ragazzi написа:
Кашчей написа:

Не ми се води спор с тебе, щото искам да гледам Юве-Милан, ама ти да не би да си им бил свидетел на тия времена а? Щото аз съм говорил и са ми разказвали хора дето са ходили на тези мачове, и предпочетем да вярвам на тях от колкото точно на теб или на друг подобен на теб както ти казваш не свидетел на тези събития!!!

Пич, недей се занимава с глупости гледай си сините таланти и не бери грижа за ЦСКА. Най-добре ще е за всички ако ни спестиш твоето мнение. Не ми е ясно как във всяка червена тема половината мнения са на сини привърженици. Гледай си отбора и не бери грижа за ЦСКА, рано или късно плочата ще се обърне и проблемите ще дойдат при вас, тогава какво ще правиш ... ще се скриеш като другите мишки.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 мар 2012 22:06

Avanti_Ragazzi написа:
Кашчей написа:

Еми.. не съм бил свидетел.Само съм гледал мачовете на ЦСКА и Левски с Аякс, на Левски с Барселона и последващите.Виж, мачът на ЦСКА с Панатинайкос не го гледахме, защото беше в учебно време, но пък ме изкефи как им го начукаха на гърчолята, във втория мач (преиграването).Това беше един голям ЦСКА!И не се нуждаеше от откритите писма на някой "фен", за да напълни стадиона (не само в такива мачове).
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

nikogapak
Контакти:

Мнениеот nikogapak » 20 мар 2012 22:08

Модераторитееееееееееееееееееееееее, спите ли, или не ви се иска??? Тази тема е за тук, от тук тръгна всичко...........
gong/viewtopic.php?f=2&t=101951&st=0&sk=t&sd=a

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 21 мар 2012 01:34

''За най-голяма посещаемост в домакински мач, ЦСКА - Аякс (2:0) 1973г. 73 000 хиляди на Стадион Васил Левски''

Значи никой не може да каже с точност колко хиляди е имало на стадиона, защото тогава той беше с пейки и пускаха правостоящи, аз съм бил на двата мача на Левски с Аякс и на мача с Барселона и пак казвам, че стадиона беше претъпкан и на трите мача, на едно място стояхме по трима души, стълбите м/у блоковете бяха пълни с правостоящи и стълбите във входовете също бяха пълни с хора, които нищо не виждаха но стояха там да слушат атмосферата на стадиона, така че няма начин на тези мачове да е имало по-малко публика от ваште мачове с Аякс, защото предишната година пак играхте с тях, но тогава играеше още Кройф и ви биха с 3:1 в София и 3:0 в Амстердам, а тогава по телевизията и по вестниците се казваше и пишеше и за 5-те мача - ст. Васил Левски -70 000хиляди зрители, не знам от къде си го чул, или прочел това 73 000, но и толкова да са били на мачовете на Левски в никакъв случай не са били по малко, иначе ще излезе, че част от вашта публика е висяла във въздуха.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 21 мар 2012 07:26

damyanov1963 написа:''За най-голяма посещаемост в домакински мач, ЦСКА - Аякс (2:0) 1973г. 73 000 хиляди на Стадион Васил Левски''

Значи никой не може да каже с точност колко хиляди е имало на стадиона, защото тогава той беше с пейки и пускаха правостоящи, аз съм бил на двата мача на Левски с Аякс и на мача с Барселона и пак казвам, че стадиона беше претъпкан и на трите мача, на едно място стояхме по трима души, стълбите м/у блоковете бяха пълни с правостоящи и стълбите във входовете също бяха пълни с хора, които нищо не виждаха но стояха там да слушат атмосферата на стадиона, така че няма начин на тези мачове да е имало по-малко публика от ваште мачове с Аякс, защото предишната година пак играхте с тях, но тогава играеше още Кройф и ви биха с 3:1 в София и 3:0 в Амстердам, а тогава по телевизията и по вестниците се казваше и пишеше и за 5-те мача - ст. Васил Левски -70 000хиляди зрители, не знам от къде си го чул, или прочел това 73 000, но и толкова да са били на мачовете на Левски в никакъв случай не са били по малко, иначе ще излезе, че част от вашта публика е висяла във въздуха.

Според Петър Василев , Левски -Барселона 5-4 е най-посетеният мач в историята на БГ футбола.
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 21 мар 2012 07:44

Станахме за смях с тия писма и призиви. Празният стадион говори достатъчно, както за отбора, така и за фенските фракции...
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 21 мар 2012 09:50

crap написа:Станахме за смях с тия писма и призиви. Празният стадион говори достатъчно, както за отбора, така и за фенските фракции...

аз пък не мисля така. всичките спортно-технически проблеми се отразиха и на феновете, и много се отдръпнаха от отбора. точно на тези момчета и момичета трябва да се върне надеждата и любовта към четирите букви !
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Върни се в “ЦСКА”