Калиакра - Черноморец 16-ти отложен кръг 21.03.2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Калиакра - Черноморец 16-ти отложен кръг 21.03.2012
Пътувате без мен, в сряда ми идват 5 машини от Пловдив. Мислено съм с вас, стискам палци за победа!
k.dimitrov написа:Пътувате без мен, в сряда ми идват 5 машини от Пловдив. Мислено съм с вас, стискам палци за победа!
Те то обяд ще дойдат бе Ники. Разтоварваш ги и към 1:30 тръгваш с нас! Ще липсваш много на дружината, ако не дойдеш, ей

[center]
[/center]

-
- Контакти:
Не искам да се съобразявате с моето мнение,но мисля,че ще се опитат да направят софийските момчета от БФС номер и той ще е бонификация за Калиакра и порязване на Черноморец/цел отделяне от 3 място/.Дано да съм лош пророк,но мисля,че ще е подготвено реми!!!Дано да биете за да объркате софийските сметки.Ние дори да умрем ще скочим с двойни сили срещу Литекс.А в Стара Загора срещу отбора на Берое все по трудно ще се играе.На скамейката в Бургас имаше поне 4 по добри от титулярите.Ето,че им идва реда за игра.Дано да бием това ще е във Ваша полза.Старозагорският бизнесмен Руси Данев е най-големият конкурент на Гриша Ганчев и винаги от него има двойна премия за победа над Литекс.Съжалявам само Херо,че израсходва много енергия в последният мач.

-
- Контакти:
Подкрепяйте отбора си той го заслужава момчета!Желая Ви успех!
-
- Контакти:
petkan написа:k.dimitrov написа:Пътувате без мен, в сряда ми идват 5 машини от Пловдив. Мислено съм с вас, стискам палци за победа!
Те то обяд ще дойдат бе Ники. Разтоварваш ги и към 1:30 тръгваш с нас! Ще липсваш много на дружината, ако не дойдеш, ей
Днес получих от София една машина с 3 приставки. Настройваха е до 19.00 часа. Така че, не мога да бъда сигурен. Ако се оправя до обяд, ще ви звънна.
Последна промяна от k.dimitrov на 19 мар 2012 20:14, променено общо 2 пъти.
mariuskirkov написа:Подкрепяйте отбора си той го заслужава момчета!Желая Ви успех!
Стараем се...Мариус не знам дали разбра...Сред нас има хора от оня сектор в края на 70-те и началото на 80-те. В Бургас му викахме "Английския сектор". Със страхотна организация и стриктна йерархия през ония години. Във времена на отрицание, времена на стереотипност този сектор растеше от ден на ден...Изгуби се в началото на Новото време и не може да излезе от оная дупка...Мъчим се да го съживим. За съжаление - годините са други, съгражданите ни се комерсиализираха и не обръщат внимание на нещата, които на времето ни правеха различни...Сега е трудно, а конюнктурата в Бургас е такава, че наистина не си заслужаваме отбора.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
k.dimitrov написа:petkan написа:k.dimitrov написа:Пътувате без мен, в сряда ми идват 5 машини от Пловдив. Мислено съм с вас, стискам палци за победа!
Днес получавах от София една машина с 3 приставки. Настройваха е до 19.00 часа. Така че не мога да бъда сигурен. Ако се оправя до обяд ще ви звънна.
Т'ва вече е друга приказка

[center]
[/center]

- Bartolomej
- Контакти:
k.dimitrov написа:petkan написа:k.dimitrov написа:Пътувате без мен, в сряда ми идват 5 машини от Пловдив. Мислено съм с вас, стискам палци за победа!
Днес получих от София една машина с 3 приставки. Настройваха е до 19.00 часа. Така че не мога да бъда сигурен. Ако се оправя до обяд ще ви звънна.
само оправдания начи

▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
-
- Контакти:
Bartolomej написа:k.dimitrov написа:petkan написа:Те то обяд ще дойдат бе Ники. Разтоварваш ги и към 1:30 тръгваш с нас! Ще липсваш много на дружината, ако не дойдеш, ей
Днес получих от София една машина с 3 приставки. Настройваха е до 19.00 часа. Така че не мога да бъда сигурен. Ако се оправя до обяд ще ви звънна.
само оправдания начи
Гълъбе, не се оправдавам, още преди мача с Берое, бях предупредил, че има вероятност да съм зает и да не пътувам за Каварна.
mariuskirkov написа:Не искам да се съобразявате с моето мнение,но мисля,че ще се опитат да направят софийските момчета от БФС номер и той ще е бонификация за Калиакра и порязване на Черноморец/цел отделяне от 3 място/.Дано да съм лош пророк,но мисля,че ще е подготвено реми!!!Дано да биете за да объркате софийските сметки.Ние дори да умрем ще скочим с двойни сили срещу Литекс.А в Стара Загора срещу отбора на Берое все по трудно ще се играе.На скамейката в Бургас имаше поне 4 по добри от титулярите.Ето,че им идва реда за игра.Дано да бием това ще е във Ваша полза.Старозагорският бизнесмен Руси Данев е най-големият конкурент на Гриша Ганчев и винаги от него има двойна премия за победа над Литекс.Съжалявам само Херо,че израсходва много енергия в последният мач.![]()
![]()
Аз си мисля, че едва след този мач, ако го спечелим, ще почнат яките балтии.... Успех на Берое срещу конкурентите ни

[center]
[/center]