Кой стадион ще е домакин на финала за КУПАТА

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Re: Кой стадион ще е домакин на финала за КУПАТА

Мнениеот zuekaa » 18 мар 2012 09:24

mad forest написа:
CHE написа:трябва да е стадион с осветление и стига с софиа стара загора или бургас би било добре или каварна :lol: :lol: :lol:

А виж за Каварна гласувам с две ръце! Нашите фенове вече добре познават пътя до там ;)!
На първия мач имахме около 1500, а на финал там поне 3000!

Аеее, чиляк ти направо ме разби веее 1 500 души , хахаххахах финал 3 ооо хахахаха ОПРАВИ МИ НАСТРЕНИЕТО И ДЕНЯ

http://football.sportal.bg/video.php?video=37294 Айде гледай и брой колко сте .. 150 човека сте там в кишенцето и под козирката има още някакви хора но те са си местни от КАЛИАКРА и дори и да ..игнорираме ,че са местни с тях ставате 250 души. Който е бил на този стадион знае какво говоря
И ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ СРАВНЯВАТЕ С ПО-ГОЛЕМИТЕ .. ЛОКО ПЛ, БЕРОЕ, БОТЕВ , ЛЕВСКИ , ЦСКА...
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 18 мар 2012 14:32

zuekaa написа:
mad forest написа:
CHE написа:трябва да е стадион с осветление и стига с софиа стара загора или бургас би било добре или каварна :lol: :lol: :lol:

А виж за Каварна гласувам с две ръце! Нашите фенове вече добре познават пътя до там ;)!
На първия мач имахме около 1500, а на финал там поне 3000!

Аеее, чиляк ти направо ме разби веее 1 500 души , хахаххахах финал 3 ооо хахахаха ОПРАВИ МИ НАСТРЕНИЕТО И ДЕНЯ

http://football.sportal.bg/video.php?video=37294 Айде гледай и брой колко сте .. 150 човека сте там в кишенцето и под козирката има още някакви хора но те са си местни от КАЛИАКРА и дори и да ..игнорираме ,че са местни с тях ставате 250 души. Който е бил на този стадион знае какво говоря
И ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ СРАВНЯВАТЕ С ПО-ГОЛЕМИТЕ .. ЛОКО ПЛ, БЕРОЕ, БОТЕВ , ЛЕВСКИ , ЦСКА...

Зуек ли си, Пуек ли си не знам! Май по-скоро Пуек! Това, което се вижда на клипчето е само едната страна на стадиона! Аз бях на мача и знам за какво става въпрос! Да на следващите мачове бройката намаля! И за какво сравняване говориш, та ние гледаме нас си! А къде сме казали, че агитката ни е по-добра от на "грандовете" опа грешка, от на отбори от по-големи градове, но бройката за град като Разград не лоша и пропорционално не е по-малко от на другите! Не си направил нов опит за капацитета на стадиона! Хаха! И само за справка, колко бяхте в Разград? Питам като бройка, като качество сте добри, спор няма! С малки изключения ми харесахте!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
vks1
Контакти:

Мнениеот vks1 » 19 мар 2012 12:05

''Васил Левски"!!![offtopic][/offtopic]
Канарче!

Върни се в “Футбол - България”