Челси - Наполи ( 14.03.2012г.) 21:45ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Gospodin0v
Контакти:

Re: Челси - Наполи ( 14.03.2012г.) 21:45ч.

Мнениеот Gospodin0v » 12 мар 2012 19:47

Sardukar написа:От коя държава е съдията ?

Погледнах в сайта на Уефа,но никъде не пишеше ....
Dennis Wise,Gianfranco Zola,Gianluca Vialli,Mark Hughes,Roberto di Matteo,Ruud Gullit,Marcel Desailly,Jimmy Floyd Hasselbaink,Frank Lampard,John Terry ! Футболисти като тези винаги в сините ни сърца !

Изображение

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 12 мар 2012 20:16

може да ни зарадват и да назначат Йовребро(Уефа платена лига: Завръщането на кавала) :mrgreen: Да стимулира трибуните да псу..подкрепят отбора :) Очаквам да ни бутнат с дузпа след 1000000000000000 ситуации, в които ни се подиграваха в продължения на години (в последните три дори са поредни с/у Барса в Лондон; с/у Интер в Милано; с/у МанЮ в Лондон). Шегувам се дузпа в елиминациите няма да има освен в продълженията на редовното време, когато сме отпаднали и доиграваме мача :|

ПП Ако трябва да съм сериозен се надявам да се играе по-свободно и да ги наритаме :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
Lukanku
Контакти:

Мнениеот Lukanku » 12 мар 2012 20:32

Sardukar написа:може да ни зарадват и да назначат Йовребро(Уефа платена лига: Завръщането на кавала) :mrgreen: Да стимулира трибуните да псу..подкрепят отбора :) Очаквам да ни бутнат с дузпа след 1000000000000000 ситуации, в които ни се подиграваха в продължения на години (в последните три дори са поредни с/у Барса в Лондон; с/у Интер в Милано; с/у МанЮ в Лондон). Шегувам се дузпа в елиминациите няма да има освен в продълженията на редовното време, когато сме отпаднали и доиграваме мача :|

ПП Ако трябва да съм сериозен се надявам да се играе по-свободно и да ги наритаме :lol:

ЙовребРо отдавна не свири в евротурнирите
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/376/5844376F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Gospodin0v
Контакти:

Мнениеот Gospodin0v » 12 мар 2012 20:43

Lukanku написа:
Sardukar написа:може да ни зарадват и да назначат Йовребро(Уефа платена лига: Завръщането на кавала) :mrgreen: Да стимулира трибуните да псу..подкрепят отбора :) Очаквам да ни бутнат с дузпа след 1000000000000000 ситуации, в които ни се подиграваха в продължения на години (в последните три дори са поредни с/у Барса в Лондон; с/у Интер в Милано; с/у МанЮ в Лондон). Шегувам се дузпа в елиминациите няма да има освен в продълженията на редовното време, когато сме отпаднали и доиграваме мача :|

Йоребро 3 месеца след мача,стана монах.Защото както каза той в интервю,че натрупал големи грехове и Дрогба го будел нощем,като кошмар ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dennis Wise,Gianfranco Zola,Gianluca Vialli,Mark Hughes,Roberto di Matteo,Ruud Gullit,Marcel Desailly,Jimmy Floyd Hasselbaink,Frank Lampard,John Terry ! Футболисти като тези винаги в сините ни сърца !

Изображение

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 12 мар 2012 20:51

за това съм написал, че е завръщането на кавала :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
ich liebe Chelsea
Контакти:

Мнениеот ich liebe Chelsea » 12 мар 2012 20:56

► "Италианците не могат да ви победят, но вие може да загубите от тях" (Йохан Кройф) правилно,ТРЯБВА ДА ГИ НАДУПЧИМ ТЕЯ !!! Кеер Тhe Blue Flag flying High !!!

Потребителски аватар
Gospodin0v
Контакти:

Мнениеот Gospodin0v » 12 мар 2012 21:00

Sardukar написа:за това съм написал, че е завръщането на кавала :lol:

Да ни изненадът и да пратят сатаната :D ЯКО !

Изображение

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 12 мар 2012 21:05

[offtopic]
Gospodin0v написа:И тъй като това ми е първа тема,а успеха е с начинаещите ... :)

Челси 4 - 1 Наполи

Без гол няма да ни се размине,много слаби отзад .... Фантастична прогноза е моята,но стискам палци .....

Браво, много хубава тема ! :)[/offtopic]

2-1
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 12 мар 2012 21:18

Gospodin0v написа:
Lukanku написа:

Йоребро 3 месеца след мача,стана монах.Защото както каза той в интервю,че натрупал големи грехове и Дрогба го будел нощем,като кошмар ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Монах,монах,ама после пак се върна,за да се о*ка отново :evil: Байерн-Фиорентина 2010 г. :oops:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Gospodin0v
Контакти:

Мнениеот Gospodin0v » 12 мар 2012 21:47

Изображение

[offtopic]"Само оттеглянето, търсенето на духовността и отдаването на другите ще ми позволят да възстановя вътрешния си мир, който загубих онази вечер в Лондон. Да, публично моля за извинение "Челси", "Реал" (М) и света... и ставам монах. Занапред ще бъда отец Кнут."

Това е изказването на вече бившия съдия Том Хенинг Йовребьо пред норвежката телевизия NRK. Той стана известен през пролетта, когато в реванша от полуфиналите на Шампионската лига между "Челси" и "Барселона" не отсъди три дузпи за лондончани. А собственикът на отбора Роман Абрамович дори настоява, че са четири.

След 0:0 на "Ноу камп" срещата на "Стамфорд бридж" завърши 1:1, като отборът на Хосеп Гуардиола вкара в продължението и с гол на чужд терен се класира на финала. Впоследствие "Барселона" спечели Шампионската лига.

Мадридският в. "Ас" предава, че отец Кнут в момента е в лютерански манастир в Трьондхайм и чака назначение. "Идеята ми е да съм мисионер. Търсих обяснение за случилото се с мен на "Стамфорд брижд", но не го намерих нито при Фройд, нито при някой друг от големите", каза Йовребьо, който по професия е психолог, пред испанския вестник.

"Преживях истински ад, почти всекидневно ми се явяват Дрогба, Балак и Есиен... Но можех да живея така. Грешките ми се продължиха във времето - "Барселона" спечели Шампионската лига и игра за Суперкупата на Европа, както и на световното клубно първенство."

Той признава, че привърженици на "Челси" и "Реал" (М) често са му изпращали клипчета със ситуациите, при които е можел да отсъди дузпа. "Да, оттеглям се от този свят, за да не продължавам да ощетявам някого", добави Йовребьо.[/offtopic]

Монашеското му име е КНУТ ! :mrgreen:

Изображение

Върни се в “Челси”