Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Непринуден
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Непринуден » 01 май 2022 12:51

goteborg написа:
Непринуден написа:
rsk написа:Поредна лекция от отбор и публика. Поредни страдания за малкото останали фенчета на отборчето от Ловеч.

Чакаме поредната лекция и в Европа. За другите фенове не знам, но тези на най-големия български клуб не изпитват страдания като ви гледат. По-скоро............ама хайде да не се дразниш. Абе харесваме да ви гледаме лекциите :)

Колега, пий си транквилантите и лягай. Ама не изпивай всичките, остави си малко и за 15- та дата от месец май, ще ти трябват. Нищо лично, не се засягай, спри да се правиш на свръхинтелигентен и ме послушай. Тая омраза ще те съсипе хептен, повече и отколкото едно 5:0 може да го направи.

Спокойно. Само един въпрос имам, за да не задавам няколкото, тъй като с един всичко ще ми се разясни. Левскар ли си?
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 01 май 2022 12:56

Украински функционери, мениджъри, настоящи и бивши боксьори, заедно с журналисти и експерти, стигнаха до общо мнение, което гласи: ако руски боксьор мълчи за руската агресия и войната срещу Украйна, значи той я подкрепя, съобщава tribuna.com.

Света съвсем е изперкал. На Кличко глупостите.
По същата логика ако при преминаването на терминала на летище София всеки арабин не обяви тържествено пред преминаващите пасажери от пристигащи или заминаващи полети, че е терорист трябва да го бичуваме.
После защо имало агресия. Тя логиката не е сложна обаче не виждам никой да спазва едно елементарно правило. Най-общо казано да погледне от позицията на другия. Не можеш да въвеждаш като правило (твое) нещо което ако за миг застанеш в другата посока е видно, че е немислимо. Все едно аз да настоявам "Мичо с теб ще разговарям във форума при условие, че преди това 8 дена и 5 часа не си пил вода". Абсолютен тъпизъм дори и преди това да е взривил язовир от който някой град се захранва с вода. Такъв разговор няма как да се проведе, а принуда и немедлени условия от моя страна просто ще доведат до агресивен и брутален негов удар.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 01 май 2022 13:07

Мичо, като стана дума за теб много хубав ник имаш. Поздравления!

РСК-Репресиран Син Комунист

Това беше много модерно, но вече е поостаряло малко. Едно време, когато имаше само една партия, беше модерно това. Да си от синия отбор и фен на партията и да се обявиш за репресиран от нея. Може да пробваш нещо по-актуално свързано с новите времена. То вярно, че синия репресиран милиционер си е евъргрийн (вечен хит и до ден днешен звучи забавно и никога не остарява) ама все си мисля, че ако се вкара прокобата ще се получи по-така съвременен хит, който няма да отстъпва и ще е истински блокбъстър.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 май 2022 14:13

Професионалният оранжев трол умело се старае да отклони темата встрани от позорния шпалир, който ЦСКА-София (София) направи снощи на Лудогорец, свалайки гащите и поемайки цели пет пал(т)ки от шампиона.
Комунисти, украинци, араби и т. н. не могат да измият срама от това, което вечно вторите сътвориха в Разград, а другите припоци поне се изпокриха и тихичко дъвчат нокти. Този обаче не - професионалист е в троленето!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 01 май 2022 14:17

Ами плащат ми. По 10 стотинки за пост и трябва да трупам :)

ЦСКА вечно вторите :)
Сега остана да станем и репресирани.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 01 май 2022 14:27

Да оставим другото настрана, ама що ми викаш Мичо? Хич не си добре.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 01 май 2022 14:32

Няма! Много ме кефи РСК, жесток ник и няма да го оставя настрана. Куул отвсякъде си!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 01 май 2022 14:41

Непринуден написа:Няма! Много ме кефи РСК, жесток ник и няма да го оставя настрана. Куул отвсякъде си!

То и Непринуден е аналог на Доброволен...
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 май 2022 14:45

Някой може ли да и каже какво по-точно е консултирал Пардю ?
Щото, нали бил "консултант", преди да махнат Стойчо ?
То тая роля не се ли припокрива с това, дето го върши СтойкаС ?

Като гледам представянето на червените май-май, щеше да е най-добре пАрдю да си беше останал "консултант".
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 01 май 2022 15:03

THE G.A.M.E написа:Някой може ли да и каже какво по-точно е консултирал Пардю ?
Щото, нали бил "консултант", преди да махнат Стойчо ?
То тая роля не се ли припокрива с това, дето го върши СтойкаС ?

Като гледам представянето на червените май-май, щеше да е най-добре пАрдю да си беше останал "консултант".

Консултирал ги е, че като играят без няколко титуляри, м/у другото, както и Лц във фаталния мач е нормално да падат с 5:0. Без да има нужда от "мутри с багажници". Щото за тях е по-важно да са тупаните в групите на пресконференциите, създадени за такива, като тях от УЕФА.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”