Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот rsk » 01 май 2022 00:15

Доктор Васко, ти ли си лекуващият лекар на Непринуден? Виж там да не е избягал някъде в гората.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 01 май 2022 03:46

krumeto написа:
Непринуден написа:
krumeto написа:Комунистически докладчик, спри се с докладите.

Не си умен. Какво си завършил, какво работиш, с какви жени се срещаш ако не е тайна, въпреки че е ясна работата?

Ако имаше нещо над раменете си, щеше да се досетиш и нямаше да ми задаваш тъпи въпроси.
Виж аз как разбрах, че някога си бил партиен секретар!

По-скоро аз не съм сбъркал в оценката си за теб. Понеже не съм партиен секретар, а ти си напълно наясно, че съм излиза правилна оценката ми за умствения ти капацитет, който няма да го коментираме. Ти си интелигентен човек, а аз партиен секретар и нека темата да приключи.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 01 май 2022 03:48

rsk написа:Поредна лекция от отбор и публика. Поредни страдания за малкото останали фенчета на отборчето от Ловеч.

Чакаме поредната лекция и в Европа. За другите фенове не знам, но тези на най-големия български клуб не изпитват страдания като ви гледат. По-скоро............ама хайде да не се дразниш. Абе харесваме да ви гледаме лекциите :)
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 01 май 2022 04:00

rsk написа:Доктор Васко, ти ли си лекуващият лекар на Непринуден? Виж там да не е избягал някъде в гората.

Не бях в къщи. Престъпление ли е? Освен това не съм длъжен да се вписвам по всяко време във форума.

За сметка на това за пореден път е имало огромно писане покрай ЦСКА........и пак от левскари. Един през друг сте писали в темата. Какво ви липсва и от какво сте недоволни!? То по принцип си е винаги така. Нищо ново.

Потребителски аватар
goteborg
Контакти:

Мнениеот goteborg » 01 май 2022 04:01

Непринуден написа:
rsk написа:Поредна лекция от отбор и публика. Поредни страдания за малкото останали фенчета на отборчето от Ловеч.

Чакаме поредната лекция и в Европа. За другите фенове не знам, но тези на най-големия български клуб не изпитват страдания като ви гледат. По-скоро............ама хайде да не се дразниш. Абе харесваме да ви гледаме лекциите :)

Колега, пий си транквилантите и лягай. Ама не изпивай всичките, остави си малко и за 15- та дата от месец май, ще ти трябват. Нищо лично, не се засягай, спри да се правиш на свръхинтелигентен и ме послушай. Тая омраза ще те съсипе хептен, повече и отколкото едно 5:0 може да го направи.
Save Ukraine!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 01 май 2022 04:37

pomiqrat написа:[offtopic]
damyanov1963 написа:
pomiqrat написа:
damyanov1963 написа:
pomiqrat написа:Все едно сме в 90-тте и първото десетилетие на 21-и век, когато съдиите започваха мача с един гол за 1914 ;(

Когато ви биехме с по 7:1 и 5:0 ли?

Всяко хлапе знае, че вис бяха хванали половината отбор и в двата мача.

Какво ли ще говорят хлапетата след години за днешния ви мач?
А като се бихте сами себе си с 8:0 кой ви беше виновен?
[/offtopic]

Играхме без 6 титуляри минимум.

Мутрите пак бяха хванали футболистите. Видя се какъв футбол играят в Купата на Уефа, когато не се водят в багажници.

И какъв футбол играхте в УЕФА - без багажници, до 1/4 финал ли стигнахте?
А в реванша с/у Славия без колко титуляри играхте?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 01 май 2022 08:21

Преоблечените пореден мач играха аристократично. То няма как да бъде с треньор джентълмен от Лондон.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 01 май 2022 09:00

Невеж Цска-София (София) катастрофира в Разград хахах ахаха.

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 01 май 2022 09:51

Непринуден написа:
krumeto написа:
Непринуден написа:
krumeto написа:Комунистически докладчик, спри се с докладите.

Не си умен. Какво си завършил, какво работиш, с какви жени се срещаш ако не е тайна, въпреки че е ясна работата?

Ако имаше нещо над раменете си, щеше да се досетиш и нямаше да ми задаваш тъпи въпроси.
Виж аз как разбрах, че някога си бил партиен секретар!

По-скоро аз не съм сбъркал в оценката си за теб. Понеже не съм партиен секретар, а ти си напълно наясно, че съм излиза правилна оценката ми за умствения ти капацитет, който няма да го коментираме. Ти си интелигентен човек, а аз партиен секретар и нека темата да приключи.

Да, по такива изрази на необразован, проличава умствения капацитет на индивида.

Нищо не казваш за петте пръсти на едната ръка! Ако кажеш, че са малко, в следващия мач ще ви турим дузина!
Започнахме с тройчо, продължаваме с Пърдю, следващия моля!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 01 май 2022 12:50

Какво общо има мача в Разград с партийните секретари!? А съвсем друг въпрос е последните пък защо преди това бяха включени, но на това отговор можеш да дадеш само ти.

Не са много смислени писанията ти. Първо намеси партийни функционери, после отиде на мача, накрая някак си ме вписа и в двете все едно съм бил в партиен кабинет или на зеления терен. Аз ти предложих най-лесното. Прав си и главата си посипвам за партийните решения и футболните ми отигравания. Какво не е наред и още искаш? Виж, всичко е в твоя полза. Умен си, прав си, а съм тотално объркан и хванат натясно.

Приеми го това, че някак си да се задържат писанията, защото се учудвате защо никой цесекар не пише, а то не е защото се крият, а просто много се вдигна нивото на глупостта и е безмисленно да си част от него. Затова са ви оставили да творите и затова след мач на ЦСКА следват една камара писания ... от сини форумци.

Към партията и футбола добавяме и припознаванията и че съм оранжев. Така доволно ли е?

ПП. Като някакви диваци сте. Едно време Колумб им давал мъниста и стъклени неща там да се зарадват посвоему. Елементарни хорица незапознати с цивилизацията. Та и аз така съм готов на всякакви шарении не да давам, а да признавам. Джендър съм също и си избивам комплексите във форума, нямам жена и семейство. Кажи какво друго искаш?
Последна промяна от Непринуден на 01 май 2022 12:59, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”