damyanov1963 написа:Непринуден написа:Сред левскарите е настъпило някакво тотално смирение резултат от прокобата.Дано да сме без наказани и контузени.
Дано най -сетне и за нас да има някаква ,поне малка правда.
Изстрадали сме всичко,Бог ни е свидетел.
Смирено посрещане на Празника!!!
Ако видите тези дни хора в расо, смирени, кръстещи се през минута-две, вървящи със запалени свещи по улицата, смирени към блъскането в градския транспорт и безбройно многото пенсионери по опашките в магазините, използващи в речниковия запас "чедо", прощаващи грешките на другите, дори осъждащи хора с възгласи "припоци" (смирено и благо, но твърдо "не така, и те са чеда на отец, син и светия дух") левскари ще да са.
Всичко до финала ще е в религиозен отенък. А аз се чудех какво става тук в общата тема, а то какво било.
Хората се чувстват като някакви мисионери раздаващи доброта на света и изстрадали прегрешенията на цялото човечество поемайки върху себе си гнева божи посредством левскарските резили и прокобата.
Мичо като се върнеш от църквата драсни един ред.
Лелеее...
много ти е сериозно положението, честно.
За пръв път ми се случва да съжалявам някой от противниковия отбор.
Значи всичко е наред. Щом ти ме съжаляваш би трябвало и да черпя. Ако пропадам по разбиранията на теб, реално и подобни няма повод за песимизъм.