Позволявам си да изкажа благодарност към двама участника в играта. На 1914.1902 в качеството му на администратор

му благодаря, че от септември месец насам се занимава прогнозите ми, които му изпращам на лично съобщение. Нещо, което не е длъжен да прави, тъй като по регламент го няма това изискване. Позволих си да изляза с това предложение

за да отпаднат всякакви съмнения за преписване (копиране) на резултати. Ще ви дам един пример.
В осминафиналната фаза на играта от 16 прогнозирани срещи с ku4api6ka

имаме
10 еднакви прогнози .Представям си как щяха да витаят съмнения, подозрения и т.н за това, че са почти едни и същи резултатите.
Имаме 10 съвпадения в прогнозите, , в останалите 6 срещи имаме 3 еднакви прогнози като знак и само в три двубоя се отличаваме като краен изход на срещата.
Благодаря и на
ku4api6ka, който също се съгласи с предложението и подаваше прогнозите си на лично съобщение. ku4api6ka е много силен участник в играта и много съжалявам много, че отпада. Постигна резултат от 11 т., който е по-голям от този на 9 от участниците в тази фаза и от резултатите на трима състезатели, които продължават на четвъртфинал. В същото положение бях и аз през миналата година когато отпаднах от miti4nia в Лига Европа
Респект към Udoji90, burchill, miti4nia и Zaash за постигнатите изключително високи резултати.
Не знам какво ще ни предложи "жребието" в петък, но отсега отправям предложение към моя бъдещ опонент да даваме прогнозите си на лични към администратора.
Успех на всички участници! Играта ще има нов шампион....