Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Thsmith » 16 юли 2018 01:28

Groucho написа:
Thsmith написа:Как защо? Защото е окупиран. Заради това не са там.
Картата и международното признание.

Напиши по кой договор Крим е техен, не ме занимавай с несъществени неща, които нямат връзка с настоящето. В настоящето Крим е руски.

Няма как да е руски след като е украински. По всеки един :lol: Не случайно търпят санкции за тази окупация.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 16 юли 2018 01:31

Thsmith написа:Няма как да е руски след като е украински. По всеки един :lol: Не случайно търпят санкции за тази окупация.

Напиши по кой точно договор. Можеш, знам. Нали много обичаш да определяш кое е съществено и несъществено в миналото. Напиши договора. В Крим си живеят руснаци, управляват го руснаци. Крим е руски. Какви претенции имат украинците? На база на какво? Напиши на база на какво украинците могат да имат претенции.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 16 юли 2018 01:35

Groucho написа:
Thsmith написа:Няма как да е руски след като е украински. По всеки един :lol: Не случайно търпят санкции за тази окупация.

Напиши по кой точно договор. Можеш, знам. Нали много обичаш да определяш кое е съществено и несъществено в миналото. Напиши договора. В Крим си живеят руснаци, управляват го руснаци. Крим е руски. Какви претенции имат украинците? На база на какво? Напиши на база на какво украинците могат да имат претенции.

Tи напиши по кой не. Аз нямам никакво намерение да убеждавам някого, че небето не е синьо. За всеки нормален и разумен човек е пределно ясно, че Крим е окупиран от враждебна армия.
Все едно турците да ти окупират кърджали и да питат на база на какво имаш претенции, че не са го окупирали и не е техен. Нагло...

--

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 16 юли 2018 01:41

Thsmith написа:Tи напиши по кой не. Аз нямам никакво намерение да убеждавам някого, че небето не е синьо. За всеки нормален и разумен човек е пределно ясно, че Крим е окупиран от враждебна армия.
Все едно турците да ти окупират кърджали и да питат на база на какво имаш претенции, че не са го окупирали и не е техен. Нагло...

--

Напиши нещо, което има връзка с реалността в Крим. Кое го прави украински?
Хайде, можеш. Нали имаш самочувствието да раздаваш присъди кое е съществено и несъществено в историята?
Напиши кой е договорът, който прави Крим украински. Руснаците са си там, живеят си нормално, управляват си, строят си...

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 16 юли 2018 02:11

Groucho написа:
Thsmith написа:Tи напиши по кой не. Аз нямам никакво намерение да убеждавам някого, че небето не е синьо. За всеки нормален и разумен човек е пределно ясно, че Крим е окупиран от враждебна армия.

--

Напиши нещо, което има връзка с реалността в Крим. Кое го прави украински?
Хайде, можеш. Нали имаш самочувствието да раздаваш присъди кое е съществено и несъществено в историята?
Напиши кой е договорът, който прави Крим украински. Руснаците са си там, живеят си нормално, управляват си, строят си...

Собствеността го прави украински.

Именно, че имам достатъчно голямо самочуствие за да ме накараш да правя каквото и да било : ) Ти покажи договора според, който не е украински. Аз нямам намерение да влизам в обяснителен режим и да се опитвам да те уча на А и Б, 2 + 2 или да доказвам, че небето е синьо ; )

Естествено, че са там. Това никой не го отрича. Няма как да окупираш някого без да си там. :lol:

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 16 юли 2018 09:05

Groucho написа:
Thsmith написа:Да де... В настоящето Крим е окупиран от вражеска армия. Иначе е собственост на Украйна. Ти четеш някакви стари и несъществуващи неща от времето на Романови ; ) Излез от миналото... :lol:

Tц, чета само несъществени доводи, писани от теб по темата Крим. Руснаците са си там, управляват го, строят си на воля. Какви украинци те гонят? Те защо не са там, след като Крим е техен? Кое прави Крим техен? Напиши това, което прави Крим техен. Някакъв договор ли, що ли?

Tам са украинците. 15 000 военни. От другата страна им го върнаха тъпкано със спиране на електричество и вода. Готини доводи, че обичаш тамошните и ако рекат да се върнат всичко ше е супер и по-добре от преди.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 16 юли 2018 09:10

Thsmith написа:Собствеността го прави украински.

Нямат собственост там. Руснаците са собственици там. Кажи по кой точно договор украинците могат да имат претенции.
Пишеш несъществени неща.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 16 юли 2018 19:09

Groucho написа:

Нямат собственост там. Руснаците са собственици там. Кажи по кой точно договор украинците могат да имат претенции.
Пишеш несъществени неща.

Няма как да са са собственици без да са купили земята от собственика - Украйна. Следователно са окупатори. И не е нужно да имат никакви претенции, те нямат претенции. Те са собственици и това е факт.

fcb_bg написа:Готини доводи, че обичаш тамошните и ако рекат да се върнат всичко ше е супер и по-добре от преди.

Какво е общото?

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 16 юли 2018 20:19

Thsmith написа:Няма как да са са собственици без да са купили земята от собственика - Украйна. Следователно са окупатори. И не е нужно да имат никакви претенции, те нямат претенции. Те са собственици и това е факт.

Пишеш несъществени неща. Но печелиш, честито, писна ми :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 юли 2018 20:31

Groucho написа:

Пишеш несъществени неща.

По един договор, с който и Русия признава териториалната цялост и суверенитет на Украйна .... барабар с Крим. ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”