ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Neo M
Контакти:

Re: Енрико Пичоне подаде оставка

Мнениеот Neo M » 15 дек 2009 23:07

since_1912 написа:И каде по точно ставало вапрос кой от кой отбор е? А аз си мислех че отбора е само един и се казва БОТЕВ ПЛОВДИВ.

Само така си мислиш. Когато вхп напише нещо тук, то спира да става въпрос за Ботев, става въпрос за вярващи и невярващи! Десет изречения съответно колко са заблудени вярващите и още толкова как за да се продължи напред, то вярващите трябва да му поднесът извинения и да им се организира другарски съд! Как един път не каза: " Момчета, ако нещата не вървят както трябва, то какво ще правим тогава? Аз смятам, че трябва да направим еди какво си. Вие какво мислите и какви идеи имате?". Такива неща очаква да види и чуе човек, когато има някакъв въпрос за дискусия. Вместо това- "Вие сте овце!". Въпреки, че той примерно трудно ще може да каже вярващ ли съм или не в итиалианската сделка. Той просто механично разделя пишещите тук на такива, които са на неговото мнение /т.е. праведните/ и не вярващи във въпросната сделка, и на тези, които не са на неговото мнение /т.е. грешните и овцете/, които задължително са вярващи в сделката. Живота обаче не е само черен и бял, живота е цветен и многолик!
Последна промяна от Neo M на 15 дек 2009 23:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 15 дек 2009 23:07

Абе ,Шейкър - АЗ питам !! Не - ти да ми отговаряш на въпроса с въпрос... :lol: Освен това и не питах тебе , ама нейсе... ;)

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 15 дек 2009 23:12

Neo M написа:
since_1912 написа:И каде по точно ставало вапрос кой от кой отбор е? А аз си мислех че отбора е само един и се казва БОТЕВ ПЛОВДИВ.

Само така си мислиш. Когато вхп напише нещо тук, то спира да става въпрос за Ботев, става въпрос за вярващи и невярващи! Десет изречения съответно колко са заблудени вярващите и още толкова как за да се продължи напред, то вярващите трябва да му поднесът извинения и да им се организира другарски съд! Как един път не каза: " Момчета, ако нещата не вървят както трябва, то какво ще правим тогава? Аз смятам, че трябва да направим еди какво си. Вие какво мислите и какви идеи имате?". Такива неща очаква да види и чуе човек, когато има някакъв въпрос за дискусия. Вместо това- "Вие сте овце!". Въпреки, че той примерно трудно ще може да каже вярващ ли съм или не в итиалианската сделка. Той просто механично разделя пишещите тук на такива, които са на неговото мнение /т.е. праведните/ и не вярващи във въпросната сделка, и на тези, които не са на неговото мнение /т.е. грешните и овцете/, които задължително са вярващи в сделката. Живота обаче не е само черен и бял, живота е цветен и многолик!

Добре. Няма проблеми-ето : Аз мисля че трябва да се направи нов клуб БОТЕВ и да се почне на чисто. Ако има правна възможност - с участие на феновете с акции. Без мажоритарен собственик. Ако няма такава юридическа възможност - феновете нищо не могат да направят. Кратко и ясно.

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 15 дек 2009 23:16

абе ще си дойдем на думата , ама пусто трябва първо се правим на ударени няколко месеца ...
Айде всички карти на масата сега, да не се правим на големи играчи на бридж когато сме си плафонаджии ;)

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 15 дек 2009 23:22

Hacko1912 написа:абе ще си дойдем на думата , ама пусто трябва първо се правим на ударени няколко месеца ...
Айде всички карти на масата сега, да не се правим на големи играчи на бридж когато сме си плафонаджии ;)

Като се замисля,всички сме големи философи по форумите :mrgreen:,реално погледнато селяка още е начело на БотевИзображение
Изображение
Изображение

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 15 дек 2009 23:27

vhpvhp написа:
Neo M написа:

Добре. Няма проблеми-ето : Аз мисля че трябва да се направи нов клуб БОТЕВ и да се почне на чисто. Ако има правна възможност - с участие на феновете с акции. Без мажоритарен собственик. Ако няма такава юридическа възможност - феновете нищо не могат да направят. Кратко и ясно.

Малко се съмнявах между двама кой си, но сега след това изказване си ми ясен, като бял ден и съм ти казал, когато излезнеш с лице да говориш, а не като последния анонимник ще ти стане ясна и схоластиката.

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 15 дек 2009 23:36

ДОВОЛЕН СЪМ И ОТ ДРУГ ФАКТ, ПРЕДВИДИХ ЧЕ ВСЕКИ МОМЕНТ ЩЕ СЕ ПОЯВЯТ НЯКОИ ТО ФОРЕВАРА ИЛИ ОТ ВХП-ТО, ПРОСЛЕДЕТЕ ДИСКУСИЯТА И ЩЕ ВИДИТЕ, ОЩЕ ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ ВСИЧКО ВЪРВИ ДОБРЕ.

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 15 дек 2009 23:41

Ами тези въпросните двама господа, след като виждат ,че дразнят всичко живо, защо не престанат да удостояват форума с тяхното присъствие

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 15 дек 2009 23:42

Opa ... Отчето го взе на мушка ... няма измъкване сега.

ице, ице ... осра фронта :mrgreen:

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 15 дек 2009 23:44

мен не ме дразнят , :lol:
иначе жалко за пичонката, дано някой ден пак да се върне в отбора и този път да има възможност да разкрие истинските си възможности .
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Върни се в “Ботев”