since_1912 написа:И каде по точно ставало вапрос кой от кой отбор е? А аз си мислех че отбора е само един и се казва БОТЕВ ПЛОВДИВ.
Само така си мислиш. Когато вхп напише нещо тук, то спира да става въпрос за Ботев, става въпрос за вярващи и невярващи! Десет изречения съответно колко са заблудени вярващите и още толкова как за да се продължи напред, то вярващите трябва да му поднесът извинения и да им се организира другарски съд! Как един път не каза: " Момчета, ако нещата не вървят както трябва, то какво ще правим тогава? Аз смятам, че трябва да направим еди какво си. Вие какво мислите и какви идеи имате?". Такива неща очаква да види и чуе човек, когато има някакъв въпрос за дискусия. Вместо това- "Вие сте овце!". Въпреки, че той примерно трудно ще може да каже вярващ ли съм или не в итиалианската сделка. Той просто механично разделя пишещите тук на такива, които са на неговото мнение /т.е. праведните/ и не вярващи във въпросната сделка, и на тези, които не са на неговото мнение /т.е. грешните и овцете/, които задължително са вярващи в сделката. Живота обаче не е само черен и бял, живота е цветен и многолик!