Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот Middlesbrough » 28 ное 2013 08:47

milka написа:Дузпентус пак с дузпички води , УАУ нищо ново

viewtopic.php?f=23&t=167511&start=30

Офтопик:

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 28 ное 2013 08:48

boabbb написа:
boabbb написа:Момчета, време е за едно хиксче и bye bye Champions League :mrgreen: Тотаджийте, залагайте за дузпа в мача :mrgreen:

Както винаги при мач на Дузпентус - познат залог за дузпа в мача, даже х2 :mrgreen: :lol: Смешна работа - до тука през сезона сигурно са ви дали поне 20-тина дузпи общо :lol: Тия вашите големи техничари, бе :mrgreen: И до къде така? Пак до Мюнхен сигурно ;)

viewtopic.php?f=23&t=167511&st=0&sk=t&sd=a&start=40

Офтопик:

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 28 ное 2013 23:31

Кашчей написа:
kiko75 написа:
Кашчей написа:
DarkPsy написа:
Кашчей написа:Направо убийствен трансфер е това. дете на 10 години е наиситна страхотен трансфер.. Всъщност, при трансфер се плаща, та колко е платил Ботев?

Спрете да малоумничите бе! Спрете се! Срам нямате ли? Ако е твоето дете, така ли ще говориш?

Точно от плачко като теб акъл не искам!
Пишеш за трансфер-значи иде реч за платена сума. Толкова ли е трудно да го разбере дори и фен на Ботев Пловдив?!

аве педал спри да се правиш на итересен плаща се дръжки до 18 години може да сменява колкото си иска одбори

Кико, селянино сандански, аз знам какво може и какво не може. Колегата от жълтият отбор обаче знае само да `фали Ботев и да плаче в модераторската.Дори няма идея какво е трансфер, и как и кога се осъществява. Това негово незнание явно не пречи на твоето червено съзнание да се изокаш по най-неподходящ и смотан начин.. естествено, гарнирано с невероятен правопис и стилистика на български!!!

botev/viewtopic.php?f=&t=167631

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 28 ное 2013 23:39

Кашчей написа:
DarkPsy написа:Не. Има запитвания от Удинезе. Муууууууууууууууууу.

Ключ!

Ревльо, пак ли хукна да ревеш в модераторската? Досега веднъж не съм те видял там, когато се споменава майката на някого!
Жалък пловдивчанин, ти си срам за този хубав град!

botev/posting.php?mode=quote&f=7&p=5427175

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 28 ное 2013 23:42

Ревльо, може и да пуснеш и в отговор на какво Кашчей е реагирал така. Също може и да пуснеш твоите изказвания по темата нали? Даже за да хванат дикиш мрънканията ти може да пробваш и с другите си никове, да речем Тралала или пък Muscarin. :mrgreen:

kiko75 написа:аве педал спри да се правиш на итересен плаща се дръжки до 18 години може да сменява колкото си иска одбори

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 ное 2013 23:42

DarkPsy написа:
Кашчей написа:
DarkPsy написа:Не. Има запитвания от Удинезе. Муууууууууууууууууу.

Ключ!

Ревльо, пак ли хукна да ревеш в модераторската? Досега веднъж не съм те видял там, когато се споменава майката на някого!
Жалък пловдивчанин, ти си срам за този хубав град!

botev/posting.php?mode=quote&f=7&p=5427175

Ако има модератори на място в този форум, на теб ще ти е забранено да влизаш в тази тема!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 29 ное 2013 00:07

Levskar_90 написа:
milka написа:Абе ,че не ви пука много за успехите на Лудогорец не ви пука , ( главно фенове на ФК Подуене) предпочитахте да паднат , ама сега се правите ;)

Тъпак, аз подкрепям всички бг отбори в Европа и се радвам на успехите на бг отборите в Европа. Дебил 8-)

ludogorets/viewtopic.php?f=&t=167637

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 29 ное 2013 00:37

wolf написа:
DarkPsy написа:
wolf написа:Браво на Лудогорец, правите всички освен злобарите горди поне тази година от участието ни е ЛЕ. За чужденците не виждам за какво се заяждате след като са много класни и си личи разликата в класите. Не се купуват просто за да има, а за да играят. Във почти всички водещи отбори в Европа преобладаващи са чужденците :) Още повече че имаме доста посредствена генерация родни национали

Ти за това ли оплю едно 10 годишно момче? Ясен си ми глорихънтърче!

А ти пак ли си тук? Аз не съм фен на Лудогорец, ако бях глорихънтър нямаше да си подкрепям Черно море /поседна титла 1938ма/ и Ливърпул /1990та/. Оплюх не 10 годишното дете, а вас фенчетата на Сопот за това че пак си отваряте устите не когато трябва. Не можеш да обявиш 10 годишно дете за българския Меси на база 7 минутно клипче. Виждали сме и феномени които на 18-19 са номер 1 а на 22-3 никой вече не си спомня за тях.

ludogorets/viewtopic.php?f=83&t=167315

т.5?

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 30 ное 2013 12:05

viewtopic.php?f=34&t=167717&st=0&sk=t&sd=a&start=10
Настоявам за санкция на Monk
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 30 ное 2013 14:25

[quote
костенурк написа:Не вярвайте на тия глупости на Вангелия ГУЩЕРОВА..Имената никога не са случайни ;)

Твойто име е - ****** Нещастник подлога на ДПС ?][/quote]
наказание за тоя няма ли да има
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Върни се в “Свободна зона”