Николай Костов официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Съгласни ли сте с напускането на Николай Костов

Да
26
33%
Не
54
68%

Общо гласове: 80

simeon8111
Контакти:

Re: Николай Костов - Официална Тема

Мнениеот simeon8111 » 07 ное 2011 17:18

Ей, перо ли си, фифи ли си, мъж ли си, жена ли си....

Излишно е напрежението, което се опитваш да създадеш...

Нека се изчака няколко мача и тогава да се правят оценки...

Вместо всички левскари да сме щастливи, че имаме нов треньор и че онова недоразумение от Пловдив няма да води отбора, някой мишоци тръгнали пак да недоволстват...

Айде нема нужда.

фифи перото написа:
b0b000 написа:
фифи перото написа:Батков каза!
"Н.Костов не е взимал титли,но е взимал купи..." :lol:

Аз също.
Особено ,когато купите са пълни с таратор,шкембе чорба,....
Особено йезуитска е фразата,че "ще напусне ,ако някой му се меси в работата"...
Акцентирано е на нея,защото това беше основното обвинение 2 години срещу предишните треньори ;)
Друга сензационна мисъл е за "бавните " играчи.
Това е основен недостатък на Левски!
В останалите български отбори играчите са като светкавици! :lol:
Освен това ,ще е революция и в световен мащаб,за бързината на действията по терена!
В общи линии -дрън-дрън!

Както един колега скромно попита:
"Колеги,някои случайно да знае Г-н Костов каква схема на игра е налагал в престоя му в Металург Донецк ? :?"

Та някой разбра ли какво ИСКА да направи Н.Костов в Левски...

До сега разбрахме само какво НЕ ИСКА....

Ей плювалник, вземи подкрепяй отбора, защото ми омръзна от такива като теб.
В момента най-големия проблем на ЛЕВСКИ е собственика и всякакво плюване по някой друг освен него е глупост.
Подкрепа за треньора пък каквото стане !

Още един стигнал в образованието и възпитанието си ,само до думата "плювам".... :mrgreen:

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 07 ное 2011 18:04

Лично аз имам големи очаквания от Костов. И се надявам да се оправдаят. Което зависи от мен, ще го правя. Още на следващото домакинство съм на мача. На първо четене съм силно впечатлен от тренера ни- малко говори, но на място.Не се самозаблуждава, нито ни кара да оставаме с хипер очаквания.Тип "перде" и мъжкар (някакъв вариант на Липи ми изглежда, особено с очилата ;) )- все качества, които са много важни в тази професия.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 07 ное 2011 18:22

Този Костов малко ми изглежда на дървен философ дано не се окажа прав,според мен не е човека за Левски, лошо впечатление ми направи че не знаел имената на играчите,той да не пада от Луната ами има и нет поне се постарай от там да ги научиш.Смешна работа.Голям професионалист голямо нещо-шаран и половина.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 07 ное 2011 18:23

Аз лично съм раздвоен и не мога да дам прогноза за резултатите, които ще постигне Костов. Времето ще покаже. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 07 ное 2011 18:32

Това ,че не знаел имената на играчите е малко несериозно наистина :roll:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 07 ное 2011 18:43

Работата на човека ще си проличи пролетния полусезон , след като е провел подготовката , след като е направена някаква селекция според неговите виждания за футбола , ако има такава естествено , след като е разпределил функциите на подопечните си , в тази връзка ще ми е доста интересно и поведенеието на пловдивския неграмотник , така че нека да оставим коментарите за новия тренер за пролетта .Сега каквото и да кажем , няма да има никаква реална проекция , тъй като бившия треньор му "завеща" една морга от футболни трупове .
Все още твърдя обаче , че атаката срещу Го*ньо трябва да продължи .Някои ще кажат , че тара е по голямото зло и няма да бъде далече от истината , но на този етап едва ли с викове "оставка" Тара ще се махне , докато при пловдивския нарцис , номера би минал , само че трябва да сме единни . Припомням ви че последния който споменах е в основата на всичко тъжно , което се случи за последните 3 години , като се започне с това , че тъкмо беше тръгнала вълната против борат , тъкмо почнахме да се организираме и излезе тоя и почна да ни моли да им се даде шанс , защото знаеше , че никой не би се усъмнил в искренността му , обаче уви .....станахме свидетели на казански афери , на полягвания на панчарево , евро НЕуспехи и т.н , докато се стигне до сегашното състояние на отбора т.е. ГРОГИ , както тактически , така и психологически .

ГОНЗО -ВЪН
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 07 ное 2011 20:18

zlobul, отново си болезнено прав, приятелю. Лошото е, че все още има хора, които приемат откритите ни нападки към мениджъра и доскоро треньор- Георги Иванов, като проява на антилевскарщина и "плюене". А действителността показва едно единствено нещо- от цялата си почти 100 годишна история, Левски в момента е в най-окаяното си и неадекватно състояние. Имали сме и в миналото моменти на падения и кризи, но чак такова чудо никога не е било. Загубите са почти толкоз, колкото и победите.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 07 ное 2011 20:26

[quote="simeon8111"]Ей, перо ли си, фифи ли си, мъж ли си, жена ли си....

Излишно е напрежението, което се опитваш да създадеш...

Нека се изчака няколко мача и тогава да се правят оценки...

Вместо всички левскари да сме щастливи, че имаме нов треньор и че онова недоразумение от Пловдив няма да води отбора, някой мишоци тръгнали пак да недоволстват...

Айде нема нужда.

Симеонке,а по-спокойно,мацко :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 07 ное 2011 20:50

Вижте-в момента най-важното е ,че имаме треньор,който е наясно с футбола.Не е лигльо или дошъл за 6-7 ооо евро на месец,каза си право в очи това,което всички виждаме!Вчера като гледах мача и реакциите му,жал ми стана за човека...Какво ще направи и дали ще стане е друг въпрос,но аз съм с две ръце ЗА него!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 07 ное 2011 21:04

Левски никога не е бил по-слаб от престоя на Достанич..... Да не ги сравняваме! Подкрепяме ЛЕВСКИ, кой както може и да се надяваме, че в края на сезона ще има някаква радост и за нас! Три години в момента ни се виждат много без купа, но това е положението. Някои привърженици много обичат да цитират минали периоди от бг футбола и да се надъхват с лоялността на тогавашните фенове, а когато има малко трудности в настоящето и настава едно реване, обвиняване, отказване, презрение към "най-слабия" Левски в историята(това от както гледам футбол съм го чувал 7-8пъти, включително и аз го твърдях за престоя на баце Ратко :lol: ) или "докато е тоя няма да подкрепям ЛЕВСКИ и по-добре да ни бият та да го махнат, щото всичко е нагласено". Не знам какъв специалист е Николай Костов(има не лоша визитка). Не съм гледал отбор менажиран от него и не мога да го оценявам без да поработи поне година-две в ЛЕВСКИ, но в БГ това е невъзможен период за работа, ако не закачиш я купа, я титла и дори тогава може да ти бият дузпата (Велев, Радуканов). Дано помогне на ЛЕВСКИ!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Върни се в “Архив”