Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Докога ще търпим Георги Иванов като треньорско недоразумение

Мнениеот JackPackage » 05 авг 2011 09:00

Гонзо си каза че ако и тази година не сме шампиони ще напусне, той е човек, който си държи на думата и ще го направи, но за да не става това трябва да се промени отбора, това вчера не беше дори бледо подобие на Левски....
Ако не успее да го промени Гозно трябва да помисли по-рано да изпълни обещанието си на феновете, да разбере че не помага и да си тръгне.... :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Sirakov
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот Sirakov » 05 авг 2011 09:02

Мда.....Гонзо до кога ще ни трови с налагането на Йовов? Докога ще измисля невероятни тактически ходове? В мач в който трябва да играем на контри, ние играем с невероятно бързия Христо Йовов...вместо да го извади него и да пусне едно наистина бързо крило, той вади Цветков, който макар и с малко е по млад, а според ме и физически по издържлив. И като за капак му дава да бие първата дузпа....нямам думи. Йовов не е за този отбор от доста време, немога да разбера за какво още го държат. Да си заминава да си гледа кметството и да подритва на малки вратички, за професионалния футбол е свършил. А ако Гонзо случайно чете този форум:

Гонзо да се маха от треньорската скамейка, за скаут и селекционер шапка му свалям, но не и като треньор.

svis2ov
Контакти:

Как таксиметраджия учи 11 да станат космонавти!

Мнениеот svis2ov » 05 авг 2011 09:26

Моите уважения към Гонзо, за всичко, което е дал като играч на Левски, но като тренер ми изглежда като таксиметраджия, който учи 11 да станат космонавти! Миналата година, според пресата, и то нееднократно, той редеше състава на Ясен, сега... е още по-зле положението. Играчите не знаят каква е основната концепция (тактика)! Няма облик, не могат да изнесат топката, публиката е вече "върху" играчите...Хаос! И за последно, Батков ни потвърди, че Гонзо остава!!!! Забравете всички надежди!
Публикувал съм, няколко пъти и то с доводи, защо на един отбор му трябва тренер, но не от типа Гонзо или Матеус, но тренер с доказани качества. Обща практика е да се влага в контратиране на играчи (доколкото са ни възможностите в България) , а за тренер...ами, нещо по-евтино (т.е. почти без практика)! Какъв имидж има Гонзо, за да има уважението на Грийн, Арш, Мулдер, и който и да е от българите? Да е постигнал нещо като играч в Европа? Да е бил "ас" в националният? След първото "шъ ти е..майката", което подхвърля наляво и надясно, респекта е нула!!!! И още повече, че играчите от чужбина, могат да правят елементарна съпоставка между тренери, които са имали и ...Гонзо!Тогава, за какво говорим? Открай време на Левски му е нужен тренер (като Витлачил, спомняте ли си Левски с Витлачил?), който може да подреди отбора, според качествата на играчите, които имаме. Да изработи нужната тактика, според това, което имаме! Да даде облик на юношеските формации и да изтегли, най-доброто, пак, според това, което има в мъжката формация и тактиката, която налага там! Етц.... Такива тренери са скъпи... НО, ако вложиш пари в един такъв тренер, парите за покупка на играчи (които не говорят и не разбират български и се чувствуват като "временно пребиваващи") отвън, ще спаднат драстично само след година! Добре, знам какво си мислите, че бг футбола е да преживяваш ден за ден, но не забравяйте, че например Батков - е един доста богат човек и ако наистина мисли, че сърцето му е в Левски, трябва да се замисли за своята стратегия, защото нищо хубаво не го очаква, а и нас феновете също!
Само Левски!

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 05 авг 2011 09:27

Sirakov написа:Мда.....Гонзо до кога ще ни трови с налагането на Йовов? Докога ще измисля невероятни тактически ходове? В мач в който трябва да играем на контри, ние играем с невероятно бързия Христо Йовов...вместо да го извади него и да пусне едно наистина бързо крило, той вади Цветков, който макар и с малко е по млад, а според ме и физически по издържлив. И като за капак му дава да бие първата дузпа....нямам думи. Йовов не е за този отбор от доста време, немога да разбера за какво още го държат. Да си заминава да си гледа кметството и да подритва на малки вратички, за професионалния футбол е свършил. А ако Гонзо случайно чете този форум:

Гонзо да се маха от треньорската скамейка, за скаут и селекционер шапка му свалям, но не и като треньор.

докато стане кмет
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
Mickey Mauser

Мнениеот Mickey Mauser » 05 авг 2011 09:30

Къде са поддръжниците на тезата -"един мач е минал"?

Не искам да съм лош пророк,но знаете ли какво очаквам?

Чужденците,които дойдоха ,за да играят в ЛЕ ще загубят интерес,още преди да е започнало първенството.И зимата ще си тръгнат.

Грийн и Мулдер също.Те ВЕЧЕ са си тръгнали мислено.

Тасевски е ясен.

Сезонът ще е пълен провал,освен,ако не се случи ЧУДО
[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Re: Как таксиметраджия учи 11 да станат космонавти!

Мнениеот t0bl3ro_bg » 05 авг 2011 09:44

Не съм си направил труда да ти чета статията, за което ще ме извиниш. В Левски миналата година заради "т.н. фурор " дето правихме, забравихме за Батков, забравихме за Гонзо. Тази година ще си ги спомним и тях. В Левски вече 3 години всичко е сбъркано, докато не ни продаде тоя собственик - няма да се оправим, нито ръководство, нито нищо.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 05 авг 2011 09:54

27102710 написа:Във движение да пробваш нови играчи не е никак лесно :!: НО :!: С този нов състав ако бяхме продължили в лигата то в първенството нямаше да имаме никакви шансове така поне няма да мислят за други мачове и ПРЕМИИ защото Български отбор на две ниви не може да жъне :!:

+1
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Мнениеот barbi_vip » 05 авг 2011 09:57

като футболист уважавам Гонзо и то много ,но като треньор не ми харесва , особенно с тази фикс идея да налага сакатлъка Йовов , дето след 5-та минута и не може да ходи , или пък да тича.Не взеха още един защитник , та като са контузени Милиев и Иванов....връща Грийн в защита , обаче не става всеки път така , трябва да има поне още един защитник.А Гонзо сериозно да се замисли тези дни , дали трябва гърбавия да седи повече в Левски
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Докога ще търпим Георги Иванов като треньорско недоразумение

Мнениеот wilge » 05 авг 2011 10:02

727150 написа:Въпросът е -ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ БАТКОВ?

Неправилно зададен въпрос. Батков е собственик на клуба. А ти си никой. Драскач. Дай пари и купи Левски. И тогава вече можеш да се разпореждаш. Малоумничета, учете си уроците за да разберете какво е собствеността и какви са особеностите и. Правото да се разпореждаш е една от тях. Правилният въпрос е: "До кога Батков ще търпи Гонзо?" На всички вече би трябвало да е станало ясно, че последния е ДОКАЗАН некадърник. Решението, обаче, се взема от собственика.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Re: Как таксиметраджия учи 11 да станат космонавти!

Мнениеот Oskron » 05 авг 2011 10:10

svis2ov написа:Моите уважения към Гонзо, за всичко, което е дал като играч на Левски, но като тренер ми изглежда като таксиметраджия, който учи 11 да станат космонавти! Миналата година, според пресата, и то нееднократно, той редеше състава на Ясен, сега... е още по-зле положението. Играчите не знаят каква е основната концепция (тактика)! Няма облик, не могат да изнесат топката, публиката е вече "върху" играчите...Хаос! И за последно, Батков ни потвърди, че Гонзо остава!!!! Забравете всички надежди!
Публикувал съм, няколко пъти и то с доводи, защо на един отбор му трябва тренер, но не от типа Гонзо или Матеус, но тренер с доказани качества. Обща практика е да се влага в контратиране на играчи (доколкото са ни възможностите в България) , а за тренер...ами, нещо по-евтино (т.е. почти без практика)! Какъв имидж има Гонзо, за да има уважението на Грийн, Арш, Мулдер, и който и да е от българите? Да е постигнал нещо като играч в Европа? Да е бил "ас" в националният? След първото "шъ ти е..майката", което подхвърля наляво и надясно, респекта е нула!!!! И още повече, че играчите от чужбина, могат да правят елементарна съпоставка между тренери, които са имали и ...Гонзо!Тогава, за какво говорим? Открай време на Левски му е нужен тренер (като Витлачил, спомняте ли си Левски с Витлачил?), който може да подреди отбора, според качествата на играчите, които имаме. Да изработи нужната тактика, според това, което имаме! Да даде облик на юношеските формации и да изтегли, най-доброто, пак, според това, което има в мъжката формация и тактиката, която налага там! Етц.... Такива тренери са скъпи... НО, ако вложиш пари в един такъв тренер, парите за покупка на играчи (които не говорят и не разбират български и се чувствуват като "временно пребиваващи") отвън, ще спаднат драстично само след година! Добре, знам какво си мислите, че бг футбола е да преживяваш ден за ден, но не забравяйте, че например Батков - е един доста богат човек и ако наистина мисли, че сърцето му е в Левски, трябва да се замисли за своята стратегия, защото нищо хубаво не го очаква, а и нас феновете също!
Само Левски!

Несериозно .... разтягане на локуми

Върни се в “Левски”