Литекс - ЛЕВСКИ 25.10 /21:00ч/
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Литекс - ЛЕВСКИ 25.10 /21:00ч/
Абе хора, след като Тасевски излезе, Ясен нямаше никакви варианти за смяна 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
siniq_fen написа:Абе не ви ли е срам да ревете от съдията ? Просто вината си 10000% в нас. Тия нещастници като в Европа играят за равен като гости, поне тука да се опитваха да печелят. Кви са Литекс бе ? Как може да ходим там и да играем за равен ? Абсолютно заслужена загуба. Да не говорим за неадекватния Ясен.
Останах с абсолютно същото впечатление. Все едно играехме с някой евроколос, а не с посредствен провинциален тим. Ясен за пореден път неадекватен. Тоя човек от близо месец 1 смяна правилна не е направил. Може ли във важен мач да пускаш недоразумението Киров!?! Т'ва да не е цска или Видима-Раковски??? Съдията е ясен. Само страничните не бяха разбрали, за кой отбор трябва да свирят и ни пускаха по някоя аванта...
Tommi написа:valio написа:Синьо сърце написа:Честито на Литекс!Нашият треньорски щаб осра тотално битката и носи цялата отговорност за тази загуба!
+1 Защо по дяволите Ясен в 88мин.Не беше направил смените![]()
![]()
Защото червеният картон на Тасевски обърка смените
И какво пазехме равния ли-Нали играем винаги за победа.На тях пък изгониха централен защитник.
Ясен е за утрипане! Някой ако се сети какъв принос има тоя КИров за ЛЕВСКИ?? До кога ще се дава шанс на такива явни недоразумения? Даде му се достатъчно шанс и срещу калиакра беше същата утрепка! Направо умирам от яд след поредния тактически гений на тоя калъф
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Гледате ли канал 3
Л.Пенев: Изнесохме един приятен, приятен и красив мач

Л.Пенев: Изнесохме един приятен, приятен и красив мач

- Frankie Lampard
- Контакти:
Re: Защо литекс е 1-ви
Гледат се преките двубои.
abiati написа:Стархлив треньор,страхливи смени...смешна загуба,умирам от яд...
Не си само ти. Ясенчо е мишка, която няма манталитет да бъде треньор на отбор като Левски! Левски не е отбор, който трябва да се защитава цял мач, а точно обратното да напада!
И на мен ми е интересно ,защо не влезе М.Огнянов или Алекс при положение ,че Гаджев не е играч който може да прави извеждащи пасове а е по дефанзивен.. почват съмненията към Ясен Петров 

rider написа:Гледате ли канал 3
Л.Пенев: Изнесохме един приятен, приятен и красив мач![]()
![]()
![]()
![]()
Доволен ли си !?
Re: Защо литекс е 1-ви
Защото сте по-слаби